Moderator: gor965
le pun dupa ce m-i se raspunde la cele puse dejaVal Pangica jr scrie:Pune Claudiule toate intrebarile ca si asa cei care trebuie sa te lamureasca nu raspund ferm , sau fac afirmatii de speriat copiii , poate reusim noi sa te lamurim .Vladut Mateianu scrie:@val
Era o gluma ......N-ai inteles.....
Draga Val prieteni nu mai exista din anii 60' acum exista doar amici .Am facut in 2005 echipa la calificari si parca imi aduc aminte cum inflamai situatia si atunci asa numai ca sa pui presiune pe adversari; asta fac acum si cei de la carping club dar cum ''iarna nu-iVal Pangica jr scrie:@Adi Zarguzon
te-ai "vindut" sistemului dragul meu prieten . Nu poti nici macar tu sa spui adevarul cu privire la Oana , la cine il acopera tacit , la cum interpretezi tu singur regulamentul lasind , de la inceput cite 1 pescar in stand , samd . Nu stiu de ce nu scrii pe un topic separat , parerea ta sincera , despre toata piedicile pe care le-ai intimpinat , despre faptul ca organizatorii nu te ajuta deloc in aceasta munca , despre faptul ca tu trebuie sa-ti asumi decizi impardonabile de care si eu te acuz public ( 1 pescar in stand ) , de faptul ca toti tac si tu iti iei castane . Fara gluma te-au transformat intr-un paratraznet al incompetentei unora dintre ei si eu nu pot , tocmai pentru ca am mincat multa paine pe balta impreuna , sa te vad cum unii franti te transforma in "paratraznet" . Spune ce ai de spus - pune lucrurile la punct si explica-le si vei avea de castigat multa stima din partea tuturor . Altfel usor - usor se pierde si CEL MAI MARE CASTIG al acestor calificari , plus munca ta si a lui Mary , ARBITRAJUL !!!!
Adi ..faci niste afirmatii care nu au acoperire , afirmatii care ar putea usor sa se intoarca impotriva..te rog fi mai atent...CClub nu face presiune asupra nimanui...pur si simplu respecta un regulament pe care in primul rand ar trebui sa il respecti TU..Zarguzon Adi scrie: Draga Val prieteni nu mai exista din anii 60' acum exista doar amici .Am facut in 2005 echipa la calificari si parca imi aduc aminte cum inflamai situatia si atunci asa numai ca sa pui presiune pe adversari; asta fac acum si cei de la carping club dar cum ''iarna nu-i
ca vara" nici "piti nu-i murinio".
Citat Gabi "Dl arbitru sef...ati inceput sa luati decizii...sti ce cred? ca vrei sa ne faci in ciuda si ca vrei sa ne faci sa ne retragem si noi in semn de protest"victorash scrie:Adi ..faci niste afirmatii care nu au acoperire , afirmatii care ar putea usor sa se intoarca impotriva..te rog fi mai atent...CClub nu face presiune asupra nimanui...pur si simplu respecta un regulament pe care in primul rand ar trebui sa il respecti TU..Zarguzon Adi scrie: Draga Val prieteni nu mai exista din anii 60' acum exista doar amici .Am facut in 2005 echipa la calificari si parca imi aduc aminte cum inflamai situatia si atunci asa numai ca sa pui presiune pe adversari; asta fac acum si cei de la carping club dar cum ''iarna nu-i
adi..te-am perceput ca un om cu capul pe umeri..inca mai cred asta..Zarguzon Adi scrie:Citat Gabi "Dl arbitru sef...ati inceput sa luati decizii...sti ce cred? ca vrei sa ne faci in ciuda si ca vrei sa ne faci sa ne retragem si noi in semn de protest"victorash scrie:Adi ..faci niste afirmatii care nu au acoperire , afirmatii care ar putea usor sa se intoarca impotriva..te rog fi mai atent...CClub nu face presiune asupra nimanui...pur si simplu respecta un regulament pe care in primul rand ar trebui sa il respecti TU..Zarguzon Adi scrie: Draga Val prieteni nu mai exista din anii 60' acum exista doar amici .Am facut in 2005 echipa la calificari si parca imi aduc aminte cum inflamai situatia si atunci asa numai ca sa pui presiune pe adversari; asta fac acum si cei de la carping club dar cum ''iarna nu-i