Etapa a IV-a CN - TANCABESTI 1

Desfasurare, clasamente, fotografii, discutii, polemici, propuneri, decizii.

Moderator: gor965

Scrie răspuns
victorash

Re: Etapa a IV-a CN - TANCABESTI 1

Mesaj de victorash »

oanavictor scrie:articolul 3 REGULI GENERALE

37---fIECARE ECHIPA ESTE COMPUSA DIN 2 PESCARI .
-----NU SUNT PERMISE SCHIMBARI .
-----IN CAZ DE FORTA MAJORA ESTE PERMISA PLECAREA UNUIA DINTRE CONCURENTI .
-----IN ACEST CAZ NU MAI ESTE PERMISA REVENIREA IN STAND A ACESTUIA
dupa cum l-a descris Florentin si dupa cum scrie in regulament ..asta nu e caz de forta majora..
..complet uluit de cata prostie exista...in lume!

razvan u.
pescar de competitie
Puncte: 0

Mesaj de razvan u. »

Intrebare mai clara: poate intra in concurs dupa startul mansei unul dintre componentii echipei? Da sau nu?
C. S. PELICANUL

dan cotelici

Mesaj de dan cotelici »

NU!
The second best is the first loser!

oanavictor
Pescar de competitie

Mesaj de oanavictor »

ulvan scrie:Intrebare mai clara: poate intra in concurs dupa startul mansei unul dintre componentii echipei? Da sau nu?
NU .
Cea mai mare realizare a diavolului a fost aceea ca a convins lumea ca nu exista

victorash

Mesaj de victorash »

corect...felicitari...cu parere de rau pentru situatia data, dar regulamentul e unul pentru toti..important e ca incepe sa se aplice

gabisandu
Pescar de competitie

Mesaj de gabisandu »

Din pacate, multe lipsuri in regulamentul facut de noi. La anul cu siguranta regulamentul va acoperi si aceste situatii. Il respect foarte mult pe Tata Nitu si personal inteleg situatia din echipa lor dar din pacate anul acesta regulamentul este unul greu de aplicat in astfel de situatii. Si eu raspund tot cu NU. :(

cornelserbu
Veteran

Mesaj de cornelserbu »

victorash scrie:corect...felicitari...cu parere de rau pentru situatia data, dar regulamentul e unul pentru toti..important e ca incepe sa se aplice
nu inteleg de ce spui asa...in prima mansa la hobaia, dan centru, avea o problema care nu suferea amanare, m-a intrebat daca poate intarzia putin, iar raspunsul a fost negativ, motiv pentru care omul s-a prezentat la timp iesind in pierdere pe partea cealalta...regulamentul s-a aplicat de la-nceput, chiar daca unii nu au observat :wink:
Cornel Serbu
Friends Carp Team

victorash

Mesaj de victorash »

cornelserbu scrie:
victorash scrie:corect...felicitari...cu parere de rau pentru situatia data, dar regulamentul e unul pentru toti..important e ca incepe sa se aplice
nu inteleg de ce spui asa...in prima mansa la hobaia, dan centru, avea o problema care nu suferea amanare, m-a intrebat daca poate intarzia putin, iar raspunsul a fost negativ, motiv pentru care omul s-a prezentat la timp iesind in pierdere pe partea cealalta...regulamentul s-a aplicat de la-nceput, chiar daca unii nu au observat :wink:
..nu stiam de asta intr-adevar, dar nici nu ma gandeam ca nu o sa procedati cf regulament :wink: ..eu la altele ma refeream..printre care si cea mai grava .. "echipa" formata din 1 pescar.. din pacate precedentul s-a creat inca de la primele etape si loc de intors nu e..
eu nu dau vina pe nimeni si nu acuz pe nimeni tocmai cunoscand lacunele reglamentului..important era sa trecem mai departe si anul viitor sa corectam ...

cornelserbu
Veteran

Mesaj de cornelserbu »

victorash scrie:..nu stiam de asta intr-adevar, dar nici nu ma gandeam ca nu o sa procedati cf regulament :wink: ..eu la altele ma refeream..printre care si cea mai grava .. "echipa" formata din 1 pescar.. din pacate precedentul s-a creat inca de la primele etape si loc de intors nu e..
eu nu dau vina pe nimeni si nu acuz pe nimeni tocmai cunoscand lacunele reglamentului..important era sa trecem mai departe si anul viitor sa corectam ...
la asta de-i spui tu grava, e foarte mult de discutat, dar iti garantez ca dupa 100 de zile de dezbateri, eu tot am sa-ti spun ca nu a fost incalcat regulamentul si mai ales "grav"...din pacate regulamentul nu stipuleaza nimic in sensul asta...echipa trebuie intr-adevar sa fie formata din doua persoane, dar tot regulamentul omite sa spuna cum trebuie sa arate echipa la inceputul unei etape, specificand, insa, ca poate termina o etapa doar cu o persoana...ce parere ai, chiar a fost incalcat "grav" regulamentul ???

tu esti tanar si arunci cu afirmatiile, dar pentru unii aceste afirmatii, dor mai ales cand sunt nefondate :wink:
Cornel Serbu
Friends Carp Team

victorash

Mesaj de victorash »

cornelserbu scrie:
victorash scrie:..nu stiam de asta intr-adevar, dar nici nu ma gandeam ca nu o sa procedati cf regulament :wink: ..eu la altele ma refeream..printre care si cea mai grava .. "echipa" formata din 1 pescar.. din pacate precedentul s-a creat inca de la primele etape si loc de intors nu e..
la asta de-i spui tu grava, e foarte mult de discutat, dar iti garantez ca dupa 100 de zile de dezbateri, eu tot am sa-ti spun ca nu a fost incalcat regulamentul si mai ales "grav"...din pacate regulamentul nu stipuleaza nimic in sensul asta...echipa trebuie intr-adevar sa fie formata din doua persoane, dar tot regulamentul omite sa spuna cum trebuie sa arate echipa la inceputul unei etape, specificand, insa, ca poate termina o etapa doar cu o persoana...ce parere ai, chiar a fost incalcat "grav" regulamentul ???

tu esti tanar si arunci cu afirmatiile, dar pentru unii aceste afirmatii, dor mai ales cand sunt nefondate :wink:

dupa cum spuneam nu acuz pe nimeni si vad ca si dvs sunteti de acord cu "din pacate regulamentul nu stipuleaza nimic in sensul asta"
..dar, conform interpretarii fiecarui cuvant din regulament se dau urmatoarele:

1>"...Fiecare echipa este compusa din 2 pescari"
2>..tragerea la sorti ( implicit 2,3 ore pana la inceperea concursului): "...fiecare echipa va semna pentru primirea acestuia ( a regulamentului) si obligatia de a-l respecta;"

..de aici deduc ca, cel putin pana la tragerea la sorti, cei 2 care formeaza echipa trebuie sa fie acolo.

eu incerc sa fiu constructiv de aceea am spus ca e bine ca problemele sa fie puse pe hartie ca anul viitor sa nu mai existe. Sunt convins ca si dvs imi dati dreptate ca e normal ca echipa sa fie formata din 2 si ca asa trebuie sa inceapa concursul cu toate ca asta nu e clar specificat acum.
( v-am luat cu dvs. ca m-ati facut tanar :D , restul propozitiei nu isi are rostul pentru ca scopul meu nu este sa dau in cap la nimeni, din contra ma intereseaza ca sistemul sa mearga bine ca de aici imi castig painea deocamdata)

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Campionatul National de Pescuit la Crap”