Etapa a IV-a CN - TANCABESTI 1

Desfasurare, clasamente, fotografii, discutii, polemici, propuneri, decizii.

Moderator: gor965

Scrie răspuns
EX-UL
pescar de competitie
Puncte: 0

Re: Etapa a IV-a CN - TANCABESTI 1

Mesaj de EX-UL »

cornelserbu scrie:
Val Pangica jr scrie:De ce incercati sa va ascundeti TOCMAI ACUM in fatza unui regulament prost facut , interpretat pina acum in toate felurile si incalcat apriori , de la prima etapa ?
In calitate de organizator eu l-as fi sunat pe tata Nitzu si l-as fii intrebat sincer - "Spune Tata ce se se intimpla - e asa grav - ce s-a intimplat cu colegul matale si cit de groasa este povestea ? " Functie de raspunsul unui om care nu stie sa minta , ne stringeam noi 5-6 capete luminate si nu limitate :P , "stapinii inelelor" , si luam o hotaritre UMANA , generata de FORTA MAJORA + pentru ca moartea unui OM este fortza majora !!!!
Orice postati aici , pina acum nu va disculpa din statura de oameni slabi CU TOTII , supusi comporomisurilor mici si incapabili sa intelegeti adevarata suferinta umana .
Doamne iarta ' . Mai aveti un pic si va ia lumea la pietre in piata publica nu pentru directia de pescuit , pe ceas , ci pentru inumanitate arata fata de un coleg care are o suferinta !
bai, valerica, nu te mai da frate asa balena-n borcan, de pe margine...mai vezi-ti, tata si de ale tale, caci, zau, ai inceput s-o dai tare pe de laturi...tu scriai mai deunazi citate din eminescu...e intr-adevar usor a scrie versuri......

Andrei I
pescar de competitie

Mesaj de Andrei I »

???!!!

buna dimineata!! Nu e problema CDTA...nu acum. e a organizatorului si adirectorului de arbtraj. Devine problema CDTA dupa consumarea masei si conform precedentelor, in cel mai nefericit si ingust mod de a analiza problema Marius Cira va primi un avertisment.
Milionar excentric

EX-UL
pescar de competitie

Mesaj de EX-UL »

Asa e mai Cornele e usor a scrie versuri - dar este foarte greu sa te pretinzi OM !! La cite cacaturi s-au facut cu acest regulament , poate nu datorate tie , dar la care ai tacut tacit , acum v-ati gasit consensul in a respecta LITERA si SPIRITUL decaolgului !!! In fata SINGUREI OCAZII care justifica insasi exista acelui consiliu al sfintilor organizatori ? Eu ma gindeam ca din acest motiv ati imaginat acel consiliu , nu ca sa traduca in romaneste ce puteam citi si noi din regulament , ca doar avem macar 8 clase fiecare !!! Frica de responsabilitati este cea mai mare cutuma a acestui CN din acest an !! Si cu asta inchei , duceti-va voi pacatul facut cu omul asta , pe mai departe !!! Eu ma simt impacat cu umanitatea si nu voi rosi niciodata in fata unui om , pe care in afara faptului ca am sa-l mai vad pe balta , il mai si respect , cu toate cele bune .

Plus ca balena in borcan e cam mult scris despre mine Cornele - gindeste-te la tine ce rol ai avut in vara asta si vezi cine se da drept "faraon" !
Ultima oară modificat Mie Iul 29, 2009 18:35 de către EX-UL, modificat 1 dată în total.

cornelserbu
Veteran

Mesaj de cornelserbu »

Andrei I scrie:???!!!

buna dimineata!! Nu e problema CDTA...nu acum. e a organizatorului si adirectorului de arbtraj. Devine problema CDTA dupa consumarea masei si conform precedentelor, in cel mai nefericit si ingust mod de a analiza problema Marius Cira va primi un avertisment.
asta voiam sa scriu si eu acum, dar nu este nici mcar problema organizatorului ci numai de arbitraj...florentin trebuia nu sa intrebe ctda, ci arbitrii si nu el, ci echipa in cauza...
Cornel Serbu
Friends Carp Team

cornelserbu
Veteran

Mesaj de cornelserbu »

Val Pangica jr scrie:Asa e mai Cornele e usor a scrie versuri - dar este foarte greu sa te pretinzi OM !! La cite cacaturi s-au facut cu acest regulament , poate nu datorate tie , dar la care ai tacut tacit , acum v-ati gasit consensul in a respecta LITERA si SPIRITUL decaolgului !!! In fata SINGUREI OCAZII care justifica insasi exista acelui consiliu al sfintilor organizatori ? Eu ma gindeam ca din acest motiv ati imaginat acel consiliu , nu ca sa traduca in romaneste ce puteam citi si noi din regulament , ca doar avem macar 8 clase fiecare !!! Frica de responsabilitati este cea mai mare cutuma a acestui CN din acest an !! Si cu asta inchei , duceti-va voi pacatul facut cu omul asta , pe mai departe !!! Eu ma simt impacat cu umanitatea si nu voi rosi niciodata in fata unui om , pe care in afara faptului ca am sa-l mai vad pe balta , il mai si respect , cu toate cele bune .
ai perfecta dreptate pana la un punct...daca arbitrii il lasa pe cira sa intre mai tarziu in echipa, e traba lor...ctda (sau cum dracu' s-o fi numind :wink: ) va analiza dupa etapa...asta-i procedura, n-ai vazut la americani, oricine are o problema, autoritatile ii dau mai intai o patura, fiindca asa-i procedura :D
Cornel Serbu
Friends Carp Team

EX-UL
pescar de competitie

Mesaj de EX-UL »

Mai Cornele - zau asa , nu imi scrie ca la prosti !
Adica CDTA - ul asta ce rol are ca instanta suprema ? Cineva ridica o problema anticipat , din motive de fortza majora . Voi faceti ca si Craciunescu - ne vedem la procesul etapei - duminica seara ?????
Nu sunteti in stare sa va asumati chiar nimic , nici cea mai mica raspundere , dupa ce nu ati luat nici o masura concreta pina acum , la cite rahaturi au fost ?????
Nu va recunosc oameni buni - va stiam oameni de initiativa , cu fortza si glas de baritoni - nu papusi de paie , care fac ce ? concret ???

cornelserbu
Veteran

Mesaj de cornelserbu »

Val Pangica jr scrie:Mai Cornele - zau asa , nu imi scrie ca la prosti !
Adica CDTA - ul asta ce rol are ca instanta suprema ? Cineva ridica o problema anticipat , din motive de fortza majora . Voi faceti ca si Craciunescu - ne vedem la procesul etapei - duminica seara ?????
Nu sunteti in stare sa va asumati chiar nimic , nici cea mai mica raspundere , dupa ce nu ati luat nici o masura concreta pina acum , la cite rahaturi au fost ?????
Nu va recunosc oameni buni - va stiam oameni de initiativa , cu fortza si glas de baritoni - nu papusi de paie , care fac ce ? concret ???
din pacate, asa cum spunea si andrei, cam nimic...nu prea ne permite regulamentul pe care nu ctda l-a facut

tu chiar crezi ca daca ar fi dupa mine, partenerul lui tata nitu nu si-ar vedea de inmormantare ???
Cornel Serbu
Friends Carp Team

EX-UL
pescar de competitie

Mesaj de EX-UL »

cornelserbu scrie:
Val Pangica jr scrie:Mai Cornele - zau asa , nu imi scrie ca la prosti !
din pacate, asa cum spunea si andrei, cam nimic...nu prea ne permite regulamentul pe care nu ctda l-a facut

tu chiar crezi ca daca ar fi dupa mine, partenerul lui tata nitu nu si-ar vedea de inmormantare ???

Poti face ceva - spune clar ca in sedinta CDTA , ULTERIOARA concursului - tu si colegii tai organizatori veti vota impotriva oricarei contestatii legata de faptul ca partenerul lui Nea Nitzu a intirziat 2-5 ore la concurs ( venind tocmai din Timisoara !! ) din cauza unui deces in familie , justificind votul prin FORTZA MAJORA . Si atunci devenim iarasi legali si umani . E simplu .

cornelserbu
Veteran

Mesaj de cornelserbu »

Val Pangica jr scrie:Poti face ceva - spune clar ca in sedinta CDTA , ULTERIOARA concursului - tu si colegii tai organizatori veti vota impotriva oricarei contestatii legata de faptul ca partenerul lui Nea Nitzu a intirziat 2-5 ore la concurs ( venind tocmai din Timisoara !! ) din cauza unui deces in familie , justificind votul prin FORTZA MAJORA . Si atunci devenim iarasi legali si umani . E simplu .
imi pare rau, dar nu pot spune asa ceva...eu nu am decat jumatate de vot in comisia asta, iar ceilelti care nu-mi sunt colegi, ci prieteni asa cum imi esti si tu, au parerile lor care poate sunt la fel cu a mea, dar nu am de unde sa stiu.
Cornel Serbu
Friends Carp Team

Zarguzon Adi
Partener Crapmania.ro

Mesaj de Zarguzon Adi »

Florentin Iuga scrie:Prezenta pe balta joi la ora 8. Cel putin un membru din fiecare echipa trebuie sa faca act de prezenta cu o ora inainte de inceperea tragerii la sorti de la ora 9. La ora 10 concurentii se deplaseaza pe standuri. Concursul incepe la ora 13.

Cu aceasta ocazie vreau sa supun atentiei CTDA o situatie.
Tata Nitu mi-a comunicat ca partenerul sau Marius Cira are un deces in familie si s-ar putea sa nu ajunga pana la ora 13. Regulamentul nu are prevederi exprese pentru genul acesta de situatii, de aceea las la aprecierea voastra decizia de a-l primi atunci cand ajunge. Desi decizia apartine exclusiv CTDA, am facut publica situatia pentru a nu exista discutii ulterioare.
Eu nu am nimic impotriva sa intre daca ajunge pana la ora 20, cat e lumina. E o situatie nefericita, de exceptie si o interpretez ca atare.

Partenerul lui Tata Nitu trebuie sa ajunga pana la ora de incepere a concursului. Daca nu ajunge, tata Nitu incepe singur, partenerul ne mai putind intra in stand.

Aceasta problema este de competenta arbitrilor si nu a organizatorilor.

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Campionatul National de Pescuit la Crap”