Moderator: gor965
daca ma mai iei cu dvs., chiar ma supar...in rest totul e o.k. chiar si aia cu interpretarea...trebuie facut un regulament cat mai putin interpretabilvictorash scrie:( v-am luat cu dvs. ca m-ati facut tanar, restul propozitiei nu isi are rostul pentru ca scopul meu nu este sa dau in cap la nimeni, din contra ma intereseaza ca sistemul sa mearga bine ca de aici imi castig painea deocamdata)
am sa-ncerc eu sa-mi fac putin curaj si sa-ti raspund in parte la ce ai scris.ulvan scrie:Hai ca va comunic punctul meu de vedere in cazul partenerului de pescuit al lui Tata Nitu: RUSINE pentru decizia luata!![]()
Si sa nu aiba cineva curajul sa scrie pe aici ca e conform regulamentului, pentru ca regulamentul a fost facut praf de organizatori.
Ati permis sa se inceapa etape cu echipe cu componenta de 1 pescar, iar forta majora a fost definita prin plecarea participantilor la nunti si la mare.
Atat.
bai, valerica, nu te mai da frate asa balena-n borcan, de pe margine...mai vezi-ti, tata si de ale tale, caci, zau, ai inceput s-o dai tare pe de laturi...tu scriai mai deunazi citate din eminescu...e intr-adevar usor a scrie versuri......Val Pangica jr scrie:De ce incercati sa va ascundeti TOCMAI ACUM in fatza unui regulament prost facut , interpretat pina acum in toate felurile si incalcat apriori , de la prima etapa ?
In calitate de organizator eu l-as fi sunat pe tata Nitzu si l-as fii intrebat sincer - "Spune Tata ce se se intimpla - e asa grav - ce s-a intimplat cu colegul matale si cit de groasa este povestea ? " Functie de raspunsul unui om care nu stie sa minta , ne stringeam noi 5-6 capete luminate si nu limitate, "stapinii inelelor" , si luam o hotaritre UMANA , generata de FORTA MAJORA + pentru ca moartea unui OM este fortza majora !!!!
Orice postati aici , pina acum nu va disculpa din statura de oameni slabi CU TOTII , supusi comporomisurilor mici si incapabili sa intelegeti adevarata suferinta umana .
Doamne iarta ' . Mai aveti un pic si va ia lumea la pietre in piata publica nu pentru directia de pescuit , pe ceas , ci pentru inumanitate arata fata de un coleg care are o suferinta !