Val Pangica jr scrie:Asa e mai Cornele e usor a scrie versuri - dar este foarte greu sa te pretinzi OM !! La cite cacaturi s-au facut cu acest regulament , poate nu datorate tie , dar la care ai tacut tacit , acum v-ati gasit consensul in a respecta LITERA si SPIRITUL decaolgului !!! In fata SINGUREI OCAZII care justifica insasi exista acelui consiliu al sfintilor organizatori ? Eu ma gindeam ca din acest motiv ati imaginat acel consiliu , nu ca sa traduca in romaneste ce puteam citi si noi din regulament , ca doar avem macar 8 clase fiecare !!! Frica de responsabilitati este cea mai mare cutuma a acestui CN din acest an !! Si cu asta inchei , duceti-va voi pacatul facut cu omul asta , pe mai departe !!! Eu ma simt impacat cu umanitatea si nu voi rosi niciodata in fata unui om , pe care in afara faptului ca am sa-l mai vad pe balta , il mai si respect , cu toate cele bune .
ai perfecta dreptate pana la un punct...daca arbitrii il lasa pe cira sa intre mai tarziu in echipa, e traba lor...ctda (sau cum dracu' s-o fi numind

) va analiza dupa etapa...asta-i procedura, n-ai vazut la americani, oricine are o problema, autoritatile ii dau mai intai o patura, fiindca asa-i procedura