ciocu' mic excrocule si roaga-te ptr sanatatea ta !

Moderator: gor965
Domnule Mateianu,Vladut Mateianu scrie:te-a rugat cineva sa ne informezi ? te-a rugat cineva sa explici care este situatia ?
Domnule Popescu vreau sa va spun intr-un final ca mi-am epuizat tot creditul pe care vi-l pregatisem si sa ma explic. Ati venit aici la fel ca si mine. Ba cu o nota in plus. Daca eu am fost ilustrul necunoscut Dumneavoastra aveati ascendenta pe domeniul public al competitiilor. Din pacate asta va ingropat si o sa ingroape si federatia pe care ati facut-o daca nu va delimitati de ea. Ati facut de-a lungul "atragerii atentiei asupra unor stari de fapt" mai multe afirmatii care va tradeaza intentiile si anume: insistenta cu care argumentati ca performanta nu se va mai putea face decat cu acordul federatiei in Romania, pe care personal o consider o ineptie atata timp cat fiecare care isi doreste o glorie publica isi pune si buzunarul propriu la bataie; alta ar fi impertinenta cu care credeti ca unii muncesc pe balta, iar altii care nu au baut cerneala ii vor organiza. Ei bine eu unul nu voi accepta ca indiferent de gloria sau negloria vreunui individ sa se amestece in bucataria sau contabilitatea mea. Daca Dumneavoastra considerati ca in tara asta unii inca muncesc si altii le numara banii pentru ca cei ce muncesc n-au capacitati sa faca si lucrul cel de pe urma n-am sa va accept scuzele vis a vis de insultele pe care ni le aduceti unora care nu reprezentam nici-un grup de interese ci doar pe al nostru individual. Va rog sa cautati definitia tehnica a impertinentei in DEX ca sa va scutesc de un raspuns penibil. Iar ca o concluzie finala incercati si pe alte forumuri si ma refer acum la cele care inca nu v-au dat cu flit inca sa puneti problema la fel ca sa vedeti si alte pareri. Eu mai cunosc un personaj ca Dumneavoastra care ne intretine pe perioada iernii cand nu tine ghiata sau in prohibitie precum isi intretinea Don Quihote calul sa priveasca la moara cand nu era vant explicandu-i ca odata si-o data va fi. Vreau sa va spun inca odata ca pe mine unul m-ati convins si NU VETI BENEFICIA de eforturile clubului meu ca sa ajungeti un nou Mitica de la Liga pentru ca performanta se face pe malul apei unde se duc si banii si nu prin tot felul de incercari patetice de prins urechi sau de prostit credulul asa cum i-ati sugerat lui A. Vladeanu de la care vad ca doriti sa sugeti cam totul fiinca n-aveti obiectul muncii. Pe vremea cand Dumneata pescuiai mai pescuiau si altii insa acum cand deja se poate vorbi de o adevarata industrie in care se investeste considerabil fiecare crede ca isi gaseste locusorul sau caldut pe o saltea moale umpluta cu bani. Mi-a placut ideea cu care l-ati combatut pe George cu stiutul facerii banilor. Poate ca ar trebui sa o si detaliati. Cam ce ati sti Dumneavoastra sa faceti pentru banii care se invart sub umbrela APCR-ului? Ma refer aici la cluburile care investesc legal, magazine, indivizi? Va astept cu un raspuns pertinent sau cu o tacere rusinoasa si sanatoasa. Va rog sa nu ma considerati un copil prost crescut ca nu stiti ce educatie am si sa incercati sa mai trunchiati din informarile pe care le faceti ca le cunoastem deja ( vorbesc aici despre mine si colegii mei de club ).Popescu Stefan scrie:Domnule genes florin,Genes Florin scrie:K
Dar este obraznic rău, nu credeți?
Varsta nu-mi mai permite sa fiu obraznic, acesta fiind atributul copiilor prost crescuti. Daca am intervenit pe acest topic, am facut-o pentru a informa toata miscarea sportiva din pescuit asupra unui eveniment, care este de interes general, si anume infiintarea federatiei romane pe aceasta ramura sportiva. Nu am facut altceva decat sa atrag atentia asupra aspectelor de legalitate privind desfasurarea competitiilor sportive oficiale care duc la ierarhizarea si clasificarea sportivilor care vor sa faca performanta sportiva.
Daca acest demers a deranjat anumite grupuri de interese, nu este vina noastra. Sunt convins ca sunteti constient de necesitatea infiintarii federatiei si de faptul ca pescuitul sportiv trebuie sa fie organizat si administrat unitar.
Nu cred ca am adresat cuiva jigniri personale (si daca am facut-o involuntar imi cer scuze) ci doar am incercat sa constientizez miscarea sportiva din pescuit asupra unor stari de fapt.
Daca ati perceput acest demers ca un afront adresat dumneavoastra personal, inca odata imi cer scuze. Ceea ce este totusi de retinut este ca federatia este un fapt implinit si ca, place sau nu cuiva, organizarea, administrarea si reglementarea pescuitului sportiv din Romania ii apartine de drept. Restul sunt doar frustrarile unor persoane care au ratat o oportunitate si nu s-au ridicat la exigentele necesare infiintarii si administrarii unei asemenea structuri.
Sunt convins ca in scurt timp si clubul dumneavoastra va solicita afilierea la federatie, asta daca doreste sa faca pescuit sportiv de performanta.
Analizati la rece acest deziderat si sunt convins ca imi veti da dreptare. Sedinta de sambata de la Radovan va fi cred un reprer asupra actvitatii ulterioare a cluburilor sportive din APCR, avand in vedere ca existenta federatiei nu poate fi contestata, fiind infiintata in conditiile legii.
Esti liber sa faci ce vrei. Dar fiecare om plateste in viata (mai devreme sau mai tarziu) pentru faptele sale......Popescu Stefan scrie:Domnule Mateianu,Vladut Mateianu scrie:te-a rugat cineva sa ne informezi ? te-a rugat cineva sa explici care este situatia ?
Eu nu-mi permit sa ma exprim la adresa dumneavoastra ca ati fi excroc, decat in urma unei hotarari judecatoresti care sa ateste acest lucru. Daca aveti vreo dovada ca eu as fi fost condamnat pentru asa ceva, va rog sa o faceti publica. Inteleg amenintarile voalate pe care le proferati, dar nu-mi fac nici o impresie. Ce ziceti, sa fac o sesizare la ANAF pentru a verifica contabilitatea Clubului Senior Crap asupra modului cum a incasat taxele de participare la competitiile pe care le organizati pentru a verifica cum au fost impozitati banii pe care i-ati incasat? Bilantul contabil al clubului afisat pe site-ul ministerului de finante arata sume destul de consistente. Ar fi interesant modul cum au fost incasate si cum au fost cheltuite. Si mai ales cum au fost impozitate.
Asadar, ca sa va citez, ciocul mic.
PS Câtiva cunoscuti de-ai dumneavoastra mi-au confirmat ca in fapt asta este activitatea clubului Senior crap, nu performanta sportiva.
Andrei Vladeanu stie cu nu poate organiza campionatul national la crap nici el, nici AGVPSR, nefiind autorizati si federatia sportiva fiind infiintata. Ce organizeaza ei este un fel de intalnire neoficiala si spera ca FRPS sa nu se poata afilia la CIPS. Il anunt ca acest obiectiv (afilierea la CIPS) este mai simplu decat procedura dobandirii personalitatii juridice a federatiei. Statutul CIPS este foarte explicit in acest sens. In conditiile in cere se vor respecta statutul si regulamentul federatiei, vom recunoaste ierarhizarea rezultata din competitiile organizate de alte structuri. Asta pentru munca pescarilor, nu pentru cei care organizeaza competitiile si care nu au reusit sa infiinteze federatia sportivă, considerând ca pescarii nu au nici o vina. Subliniesz, in conditiile respectarii statutului si regulamentului FRPS. Vad ca inca nu se realizeaza ca federtaia exista. Poate dupa sedintele de sâmbătă unii vor deveni mai intelepti.body scrie:Va multzumesc pentru raspuns domnule Popescu.
Am inteles ca lotul care va reprezenta Romania in Italia la Campionatul Mondial va fi cel selectionat de Tata Nitu si nu cel selectionat de APCR - AGVPS.
Atunci ce se va intampla cu Campionatul Natzional 2011 si cum se va desemna campionul(campionii) nationali pe 2011?
Radu Badica
de unde cunosti d-ta sperantele mele?Popescu Stefan scrie: Andrei Vladeanu stie cu nu poate organiza campionatul national la crap nici el, nici AGVPSR, nefiind autorizati si federatia sportiva fiind infiintata. Ce organizeaza ei este un fel de intalnire neoficiala si spera ca FRPS sa nu se poata afilia la CIPS. Il anunt ca acest obiectiv (afilierea la CIPS) este mai simplu decat procedura dobandirii personalitatii juridice a federatiei. Statutul CIPS este foarte explicit in acest sens.