Genes Florin scrie:K
Dar este obraznic rău, nu credeți?
Domnule genes florin,
Varsta nu-mi mai permite sa fiu obraznic, acesta fiind atributul copiilor prost crescuti. Daca am intervenit pe acest topic, am facut-o pentru a informa toata miscarea sportiva din pescuit asupra unui eveniment, care este de interes general, si anume infiintarea federatiei romane pe aceasta ramura sportiva. Nu am facut altceva decat sa atrag atentia asupra aspectelor de legalitate privind desfasurarea competitiilor sportive oficiale care duc la ierarhizarea si clasificarea sportivilor care vor sa faca performanta sportiva.
Daca acest demers a deranjat anumite grupuri de interese, nu este vina noastra. Sunt convins ca sunteti constient de necesitatea infiintarii federatiei si de faptul ca pescuitul sportiv trebuie sa fie organizat si administrat unitar.
Nu cred ca am adresat cuiva jigniri personale (si daca am facut-o involuntar imi cer scuze) ci doar am incercat sa constientizez miscarea sportiva din pescuit asupra unor stari de fapt.
Daca ati perceput acest demers ca un afront adresat dumneavoastra personal, inca odata imi cer scuze. Ceea ce este totusi de retinut este ca federatia este un fapt implinit si ca, place sau nu cuiva, organizarea, administrarea si reglementarea pescuitului sportiv din Romania ii apartine de drept. Restul sunt doar frustrarile unor persoane care au ratat o oportunitate si nu s-au ridicat la exigentele necesare infiintarii si administrarii unei asemenea structuri.
Sunt convins ca in scurt timp si clubul dumneavoastra va solicita afilierea la federatie, asta daca doreste sa faca pescuit sportiv de performanta.
Analizati la rece acest deziderat si sunt convins ca imi veti da dreptare. Sedinta de sambata de la Radovan va fi cred un reprer asupra actvitatii ulterioare a cluburilor sportive din APCR, avand in vedere ca existenta federatiei nu poate fi contestata, fiind infiintata in conditiile legii.