FINALA CN - 15 - 18 iulie MV2

Desfasurare, clasamente, fotografii, discutii, polemici, propuneri, decizii.

Moderator: gor965

Scrie răspuns
Madalin 88

Re: FINALA CN - 15 - 18 iulie MV2

Mesaj de Madalin 88 »

domnule petcu cu mana pe inima va spun ca in opinia mea si a multor buzoieni mv2 e cea mai buna balta de carp din romania ...poate voi avea deosebita placere sa va cunosc si sa va felicit personal ma uit la rezultatul final si nu imi vine sa cred ca mai exista balta in romania unde 3 mari cluburi sa scoata in 72 de ore 6 tone de peste ,....e de necrezut inca o data felicitari !!
Prinde,pastreaza dar si ELIBEREAZA !!!!
FIELDTESTER SENZOR PLANET
www.snz.ro

Gabi Tomulescu
Puncte: 0

Mesaj de Gabi Tomulescu »

fac o precizare si anume ca nu am nici o certitudine ca Gabi Sandu a dat bani celor de la Soimul. Cei de la Soimul noua ne-au cerut bani.
The One Team Romania
Event Promoter IBCC

Zarguzon Adi
Partener Crapmania.ro

Mesaj de Zarguzon Adi »

gabi scrie:felicitari domnului Victor Petcu pentru ca a creeat o asemenea pista de concurs.Cred ca e foarte greu de intretinut si mai ales de pazit.
In rest as vrea sa pot continua cu felicitarile numai ca nu merita acest lucru nici una din echipele cu care ne-am intrecut in aceasta finala. Mai exact le pot spune felicitari ca au ajuns in aceasta faza a competitiei si atat. Gabi Sandu un manager excelent dar un om acum a trecut peste orice calitate umana si a acceptat oferta celor de la Soimul . Nu stiu cum a fost oferta catre Gabi Sandu dar pot sa spun ca noua celor de la Carping Club ne-au cerut 10.000 ron + 3000 euro pentru ca ei sa se transforme in aliati ai nostrii. Noi am refuzat. De aici a inceput nenorocirea pentru noi. Pe sectorul A linga mine Bogdan cu Mari nu aveau cum sa influenteze cu mai nimic pescuitul in zona pentru ca si noi si Piatra Neamt prindeam bine noaptea. Cert este ca nu au mai aruncat o bila in apa si nu au mai schimbat o lanseta pina a doua zi. Pe sectorul B linga Silviu, Zarguzon era apucat de streche si nadea in disperare cu tot ce avea prin stand , incercand sa prinda el mult ca sa-i intreaca sau macar sa nu poata prinde acestia sa se apropie de Piatra Neamt. Pe sectorul C echipa Soimul a oprit orice activitate legata de pescuit toata noaptea. Linga ei Gabi Sandu a fost avantajat.
am spus acum asta pentru ca oricum era chestie de timp pina se facea publica si nu vreau ca noi sa fim acuzatio ca n-am avut curaj sa spunem.
Este o treaba care s-a mai facut si anul trecut la Sacel dar acolo rezultatul a facut ca toata lumea sa sara in sus ca s-a calificat Dan Mitranescu. Acum se pare ca Gabi Sandu este preferatul tuturor si aceasta influentare a rezultatelor va trece neobservata.

pentru tot lotul Planet Carp.

dupa cat ati muncit si v-ati chinuit si ati avut rezultate foarte bune ce satisfactie mai puteti avea cind dupa ce ca ati pescuit o mansa mai putin, acum v-ati folosit de inca trei echipe (lotul Soimul)ca sa ne puteti bate la 10 kg. ( asta fiind rezultatul anuntat ieri) .

plus ca am inteles ca s-a cautat de foarte multe ori ca sa apara acele 10 kg.

parca cineva spunea mai calculati odata ca eu stiu sigur ca am pus ceva aici. urat foarte urat.

daca era orice alta echipa in finala, in locul celor de la Soimul nu se facea asa ceva niciodata. Asta e parerea mea de rau ca cei care au fost bagati pe gat in mansa a doua dupa ce au iesit din prima au ajuns sa influenteze rezultatul final al celui mai disputat Campionat National din istoria pescuitului de pina acum. Dumnezeu sa va ajute!
Se pare ca infrangerea ti-a intunecat judecata; echipa Soimul nu a avut intelegere cu nimeni ,ci doar a pescuit pana in ultimul minut; si ca sa-l acuzi pe Cioara de noncombat cand el si-a castigat sectorul ...; cum a pescuit e numai problema lui;
P.S. vorba lui Alexe "din lotul vostru imi pare rau de Floraru ,Silviu si Darius; in rest..."

Vladut Mateianu
CS SENZOR

Mesaj de Vladut Mateianu »

@gabi

O singura intrebare am : este adevarat ca lotul tau a facut plangere impotriva lui Gabi Sandu ptr ca nu purta vesta ? Si doreati descalificarea lotului Planet doar ptr ca nu aveau sapca (ma rog, vesta...) ????? :roll:
CS SENZOR

http://www.snz.ro
http://www.crapmania.ro

"Studiati trecutul, daca vreti sa divinizati viitorul." - Confucius

cioara

Mesaj de cioara »

Mai Gabi,daca erai in locul meu ce faceai ? pe C daca va depasea Planet si pe B va depasea Zarguzon eram vicecampioni noi . tu nu trageai in locul lui Adrian ? De bani nu stiu nimic,dar pt noi asta era varianta sa mai urcam un loc,asa ca mai subtire cu acuzele. Am spus la toata lumea ca erati mai indicati voi in Anglia pt ca aveati mai multa experienta internationala,dar nu puteam sa va calific eu sau lotul nostru.Imi pare rau ca te-am felicitat pt ca nu ai avut nici macar bunul simt sa-mi raspunzi,pacat....

Genes Florin
pescar de competitie

Mesaj de Genes Florin »

Madalin 88 scrie:domnule petcu cu mana pe inima va spun ca in opinia mea si a multor buzoieni mv2 e cea mai buna balta de carp din romania ...poate voi avea deosebita placere sa va cunosc si sa va felicit personal ma uit la rezultatul final si nu imi vine sa cred ca mai exista balta in romania unde 3 mari cluburi sa scoata in 72 de ore 6 tone de peste ,....e de necrezut inca o data felicitari !!
Cine esti tu mai baiat, clona ceva ?
Nu te cunoaste nici-un pescar din BZ.
Balta Puiesti

Gabi Tomulescu

cioara imi pare rau ca nu ti-am raspuns cind m-ai felicitat. sti bine ca nu e genul meu. probabil ca la finalul ala nici nu mai stiam sa merg pe drum. poate am alte defecte ca bun simt am sa sti. daca aia a fost strategia voatra ca sa iesiti pe 2 ... sa zicem ca e un argument.

si adrian are ceva dreptate...defapt daca stau sa vorbesc cu fiecare in parte , fiecare are dreptatea lui.
Concluzia mea este cu totul alta ca Soimul a avantajat Planet. Pe o bere pe un suc sau pentru faptul ca Piticu a avut anumite pozitii prin care a deranjat oameni care au avut implicare in aceasta finala au fost lucruri create impotriva noastra.

Vladut s-a facut o contestatie ca raspuns la ce s-a intamplat in ultima noapte adica cand toti am realizat ca Soimul ia avantajat pe un sector si pe altul incercau sa ne dea noua la cap. dar sa sti ca puteam face o alta contestatie mult mai devreame cand la noi pe sector echipa Planet nadea noaptea cu mana, lucru interzis in regulament. am facut numai sa le spunem arbitrului lor sa le atraga atentia sa nu mai faca momentul ala nu aveau nici un avertisment.asta ca sa nu se ajunga la avertismente.
The One Team Romania
Event Promoter IBCC

Gabi Tomulescu

nu am cerut nimic nimanui niciodata, nu am avantajat sau dezavantajat pe nimeni niciodata in vre-un concurs. Nu am aplicat niciodata strategii de genul asteia pe care au aplicat-o Soimul tocmai ca sa nu dau vreodata curs la discutii. noi suferim acum, altii se bucura, si daca ramanem cu mintile intregi probabil ca va veni vremea sa ne bucuram si noi. oricum un lucru e sigur Dreptatea nu se face pe pamant.
The One Team Romania
Event Promoter IBCC

vali dumitru

Mesaj de vali dumitru »

Un lucru este cert, Clubul Carping a ajuns pana in finala pe carca lor si meritau s-o castige.
Valentin Dumitru

Genes Florin
pescar de competitie

Mesaj de Genes Florin »

Bulanul face parte din joc, in ultimul minut Planet a luat 4 bucati, nu se riscau sa faca intelegere pe bani si sa fie diferenta asa mica.
Gabi o sa vina timpul sa invatam din greseli.
Felicitari meritati toti.
Balta Puiesti

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Campionatul National de Pescuit la Crap”