Vreau sa incep prin a felicita cluburile Carping si Soimul pentru rezultat, felicit echipa Gabi Tomulescu, Mihai Stanescu si Sorin Rudeanu pentru castigarea baltii si obtinerea unui record european, felicit pe nea Victor Petcu pentru ce a realizat sa faca din MV2, o balta cu o populatie de pesti fantastica, il felicit pe Andrei Vladeanu pentru organizarea etapei si a momentului acordari premiilor.
Le multumesc tuturor celor care au crezut in noi si ne-au sustinut moral . Ii multumesc lui Sorin Rudeanu pentru nada oferita pe tot parcursul acestui campionat, ii multumesc lui Vasile Ivan (Baboieru) pentru ajutorul si informatiile date la antrenamentul de pe MV2 (de mare ajutor Vasilica, o parte din acest rezultat ti-l dedic si tie), ii multumesc lui Pasa si celor din clubul Soimul pentru ca au votat impotriva eliminarii mele, multumesc arbitrilor veniti din partea Planet Carp, multumesc baietilor din club care au fost alaturi de noi pe MV2 cu logistica (in special lui Felix Cristea), multumesc lui Florin Genes si a baietilor de la Hook pentru primirea fantastica de la Buzau, multumesc absolut tuturor celor care au alaturi de noi.
Si nu in ultimul rand vreau sa felicit pe absolut toti membrii lotului Planet Carp in ordine alfabetica: Adi Lupu, Alex Leonte, Ciprian Galic, Costi Sandu, Cristian Andronic, Daniel Zoita, Liviu Mihai, Sorin Prodan, Virgil Zait, pentru prestatiile din acest campionat, pentru seriozitate, daruire, dorinta, implicare, unitate si pentru ca mi-ati suportat "karatele"

. Sunt mandru sa am asemenea colegi de lot, sunt mandru pentru realizarile voastre pe toata perioada desfasurarii CN si meritati sa fiti Campionii Nationali a Romaniei.
P.S. - Pentru toti baietii din lotul Carping, un ochi imi rade si altul imi plange.