FINALA CN - 15 - 18 iulie MV2

Desfasurare, clasamente, fotografii, discutii, polemici, propuneri, decizii.

Moderator: gor965

Scrie răspuns
Victoras Petcu
Partener Crapmania.ro
Puncte: 0

Re: FINALA CN - 15 - 18 iulie MV2

Mesaj de Victoras Petcu »

Remus Munteanu scrie:Gabi eu nu am fost pe MV ...Tu faci niste afirmatii pentru care ar trebui sa ai niste probe ca daca nu....Stiu ca esti suparat si e normal sa fii dupa un asemenea concurs....Sigur e ca banii despre care vorbesti tu nu sunt din clubul nostru.Sigur e ca dupa ceva timp iti va trece supararea si te vei intoarce la sentimente mai bune fata de PLANET CARP...Oricum atat voi cat si Soimul meritati felicitari pentru modul in care ati tras de voi...Cand vrei te asteptam la LATES:facem un casting ,bem o Francusa etc...Felicitari si dl-ui Petcu chiar daca nici el nu prea ne iubeste... :lol: :lol: :lol:

MULTUMESC PENTRU FELICITARI DLE REMUS!!!!! ADEVARUL ESTE CA IMI SINT MAI SIMPATICI CEI DE LA CARPING!!!!! :D
Victoras Petcu

Victoras Petcu
Partener Crapmania.ro

Mesaj de Victoras Petcu »

daniel_moldovan scrie:Si intradevar super pescari pe super balta !!!

Felicitari tuturor !

MULTUMESC!!!!!
Victoras Petcu

gabisandu
Pescar de competitie

Mesaj de gabisandu »

Vreau sa incep prin a felicita cluburile Carping si Soimul pentru rezultat, felicit echipa Gabi Tomulescu, Mihai Stanescu si Sorin Rudeanu pentru castigarea baltii si obtinerea unui record european, felicit pe nea Victor Petcu pentru ce a realizat sa faca din MV2, o balta cu o populatie de pesti fantastica, il felicit pe Andrei Vladeanu pentru organizarea etapei si a momentului acordari premiilor.

Le multumesc tuturor celor care au crezut in noi si ne-au sustinut moral . Ii multumesc lui Sorin Rudeanu pentru nada oferita pe tot parcursul acestui campionat, ii multumesc lui Vasile Ivan (Baboieru) pentru ajutorul si informatiile date la antrenamentul de pe MV2 (de mare ajutor Vasilica, o parte din acest rezultat ti-l dedic si tie), ii multumesc lui Pasa si celor din clubul Soimul pentru ca au votat impotriva eliminarii mele, multumesc arbitrilor veniti din partea Planet Carp, multumesc baietilor din club care au fost alaturi de noi pe MV2 cu logistica (in special lui Felix Cristea), multumesc lui Florin Genes si a baietilor de la Hook pentru primirea fantastica de la Buzau, multumesc absolut tuturor celor care au alaturi de noi.

Si nu in ultimul rand vreau sa felicit pe absolut toti membrii lotului Planet Carp in ordine alfabetica: Adi Lupu, Alex Leonte, Ciprian Galic, Costi Sandu, Cristian Andronic, Daniel Zoita, Liviu Mihai, Sorin Prodan, Virgil Zait, pentru prestatiile din acest campionat, pentru seriozitate, daruire, dorinta, implicare, unitate si pentru ca mi-ati suportat "karatele" :wink: . Sunt mandru sa am asemenea colegi de lot, sunt mandru pentru realizarile voastre pe toata perioada desfasurarii CN si meritati sa fiti Campionii Nationali a Romaniei.

P.S. - Pentru toti baietii din lotul Carping, un ochi imi rade si altul imi plange.

Pasa

Mesaj de Pasa »

gabi scrie:Remus nu am avut niciodata nimic personal cu voi. dar ce nu pot eu sa cred acum este ca in lotul vostru s-au facut incalcari de regulament si lumea ne-a luat pe noi la maciuca ca e vrem sa castigam la contestatii. adica am simtit ca toata lumea, absolut toata lumea ne-a fost ostila. Si atunci de ce sa am eu respect fata de oamenii care cum ma prind imi da la cap. cum dracu de sa facut greseala tocmai pe fisa voastra de la B3. ca la noi nu a fost nici o greseala nici in plus nici in minus. cum faci ca eu ma uit de 2 ore pe fisa aia si nu inteleg cum au calculat astfel incat sa zic uite ma poate au gresit aici. deci eu acum caut o scuza ca sa-mi demonstreze ca chiar a fost o greseala si nu a fost vointa cuiva...dar nu gasesc nici macar un mic argument.crezi ca mi imi place ca sint in halul asta. ca am prins atata peste si nu ma pot bucura o secunda de asta. Gabi Sandu imi spune la telefon ca el a venit si ne-a felicitat dupa primele verificari ale fiselor dar s-a repetat verificarea de cateva ori bune si brusc s-au gasit 10 kg in plus la voi. de la grame la 10 kg e diferenta prea mare. cine imi poate raspunde mie la astea? in rest te salut si sa sti ca nu am nimic cu nimeni de la voi in afara de Gabi Sandu. el s-a lasat ajutat ca sa spun frumos.
Gabi imi pare foarte rau de afirmatile tale care sunt nefondate dar arbitrul moldovenilor a scris fisa inclusiv la echipa lui , nu te mai intreba de unde au aparut cele 10 kg in plus luati-va un manager mai bun 8) Si de la anul te sfatuiesc sa faci un transfer ca linga paguba asta de Rudeanu nu-ti merge bine :wink:
A.V.P.S. SOIMUL
BRONZUL NATIONAL 2010

razvand

Mesaj de razvand »

Felicitari tuturor participantilor, finalistilor in special pentru ca au muncit mai mult decat ceilalti si castigatorilor pentru ca au luat coroana (fire intinse in Anglia).
Felicitari pentru record d-lui Petcu pt unde a reusit sa aduca MV.

Gabi Tomulescu

Mesaj de Gabi Tomulescu »

pasa nu avem nici un argument. sint numai intrebari care eu unul mi le pun ca un nebun.
recunosc ca aceasta finala mi-a luat mintile. nici unul din noi nu meritam asta. Daca voi credeti altceva de spre unii din noi nu va pot face sa va schimbati parerea. un lucru pot sa-ti spun ca nu toti oamenii sunt la fel, iar ce tie ti se pare normal altuia i se poate parea o tampenie. un lucru vrau sa fac si anume sa-mi cer scuze lui nicu cioara, lui alexe, tie, lui mari si celorlalti membrii din clubul vostru, mai putin Adrian Zarguzon ( cu el am polite mai vechi), daca am avut vre-un comportament neadecvat la sfaritul concursului de ieri. credeti-ma ca pusese stapanire pe mine alta stare. Stiu ca voi in locul nostru ati fi procedat altfel ... eu unul nu mai puteam sa fac nimic si cred ca nici colegii mei. nu pot sa spun decat atat. pacat!

Dar Dumnezeu a fost bun cu mine, pentru ca chiar daca am pierdut ieri pe drum am adormit la volan dar m-am trezit la timp. ma duceam in padure... asta ca sa intelegeti ca eu unul nu mai eram om. dar poate ar fi fost un subiect bun pentru presa de profil si pentru forum. :D
The One Team Romania
Event Promoter IBCC

Pasa

Mesaj de Pasa »

gabi scrie:pasa nu avem nici un argument. sint numai intrebari care eu unul mi le pun ca un nebun.
recunosc ca aceasta finala mi-a luat mintile. nici unul din noi nu meritam asta. Daca voi credeti altceva de spre unii din noi nu va pot face sa va schimbati parerea. un lucru pot sa-ti spun ca nu toti oamenii sunt la fel, iar ce tie ti se pare normal altuia i se poate parea o tampenie. un lucru vrau sa fac si anume sa-mi cer scuze lui nicu cioara, lui alexe, tie, lui mari si celorlalti membrii din clubul vostru, mai putin Adrian Zarguzon ( cu el am polite mai vechi), daca am avut vre-un comportament neadecvat la sfaritul concursului de ieri. credeti-ma ca pusese stapanire pe mine alta stare. Stiu ca voi in locul nostru ati fi procedat altfel ... eu unul nu mai puteam sa fac nimic si cred ca nici colegii mei. nu pot sa spun decat atat. pacat!

Dar Dumnezeu a fost bun cu mine, pentru ca chiar daca am pierdut ieri pe drum am adormit la volan dar m-am trezit la timp. ma duceam in padure... asta ca sa intelegeti ca eu unul nu mai eram om. dar poate ar fi fost un subiect bun pentru presa de profil si pentru forum. :D
Imi pare bine si ma bucur ca nu ai patit nimic dar sa sti ca vam invitat pe toti la masa si nu ati vrut sa veniti poate de la ciorba de burta iti mai reveneai sa speram ca de la anul te orientezi mai bine
Ps.mai vb pe balta :wink: :wink:
A.V.P.S. SOIMUL
BRONZUL NATIONAL 2010

Vladut Mateianu
CS SENZOR

Mesaj de Vladut Mateianu »

@vali dumitru

Daca stai acasa nu sti multe....Dar nici nu le voi discuta aici, sunt cativa oameni in lot care merita tot respectul. Altii in schimb.. :oops: :(
CS SENZOR

http://www.snz.ro
http://www.crapmania.ro

"Studiati trecutul, daca vreti sa divinizati viitorul." - Confucius

Genes Florin
pescar de competitie

Mesaj de Genes Florin »

:lol: CAMPIONI MERITAU O PRIMIRE PE MASURA REZULTATULUI.
PLACEREA A FOST DE PARTEA NOASTRA, DACA IN ANGLIA VENITI PE PODIUM VA ADUC UN ANSAMBLU DE FOLCLORISTE.
FELICITARI!
Balta Puiesti

zoitadaniel

Mesaj de zoitadaniel »

Felicitari Planet Carp pentru rezultat!
Felicitari Carping, Soimu si celellate echipe participante la aceste CN.
Felicitari tuturor celor implicati in organizarea acestui campionat.
Cartea care mie mi-a placut cel mai mult
Irving Stone - Agonie si extaz :D
Campion National 2010
Vicecampion National 2013
Campion National Individual 2013

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Campionatul National de Pescuit la Crap”