FINALA CN - 15 - 18 iulie MV2

Desfasurare, clasamente, fotografii, discutii, polemici, propuneri, decizii.

Moderator: gor965

Scrie răspuns
Victoras Petcu
Partener Crapmania.ro
Puncte: 0

Re: FINALA CN - 15 - 18 iulie MV2

Mesaj de Victoras Petcu »

ROG PE CEI CARE DETIN POZE DE LA "FINALA CAMPIONATULUI NATIONAL DE PESCUIT LA CRAP 2010 MOARA VLASIEI 2"(CAPTURI,ETC.) SA LE POSTEZE!!!!! MULTUMESC!!!!!
Victoras Petcu

andrei vladeanu
Veteran

Mesaj de andrei vladeanu »

petcuvicto scrie:ROG PE CEI CARE DETIN POZE DE LA "FINALA CAMPIONATULUI NATIONAL DE PESCUIT LA CRAP 2010 MOARA VLASIEI 2"(CAPTURI,ETC.) SA LE POSTEZE!!!!! MULTUMESC!!!!!
www.superpescar.ro

iar in cateva ore pe www.crapmania.ro, la sectiunea VIDEO, imagini din ultima zi a finalei

si alte cateva zeci de poze nedifuzate
The One Team

Victoras Petcu
Partener Crapmania.ro

andrei vladeanu scrie:
petcuvicto scrie:ROG PE CEI CARE DETIN POZE DE LA "FINALA CAMPIONATULUI NATIONAL DE PESCUIT LA CRAP 2010 MOARA VLASIEI 2"(CAPTURI,ETC.) SA LE POSTEZE!!!!! MULTUMESC!!!!!
http://www.superpescar.ro

iar in cateva ore pe http://www.crapmania.ro, la sectiunea VIDEO, imagini din ultima zi a finalei

si alte cateva zeci de poze nedifuzate
MULTUMESC MULT DL ANDREI VLADEANU(MIRCEA SANDU IN PESCUITUL DE CRAP DIN ROMANIA)!!!!!
Victoras Petcu

Victoras Petcu
Partener Crapmania.ro

clabuc scrie:Felicitari castigatorilor, finalistilor, Dl. Petcu si tuturor celor implicati.

Eu sunt curios daca echipele care au luat peste 1100 kg au pescuit cumva la boilles sau tot la porumb. Ar fi itneresant de stiut si cati pesti peste 15kg s-au prins, eventual daca s-a luat si peste 20
MULTUMESC PENTRU FELICITARI!!!!! TOTI AU PESCUIT EXCLUSIV LA BOILLES!!!!! ARBITRII NU AU TINUT EVIDENTA CAPTURILOR(CAPTURA NU S-A PREMIAT)!!!! DIN NEFERICIRE NU SAU CAPTURAT CRAPI DE PESTE 20 KG,IN SCHIMB SAU CAPTURAT FFF MULTI CRAPI CU GREUTATI CUPRINSE INTRE 10 KG SI 15 KG,IN SPECIAL PE SECTORUL "A"!!!!!
Victoras Petcu

Dan Mateianu
Site Admin
Puncte: 300

Mesaj de Dan Mateianu »

pe prima pagina www.crapmania.ro gasiti poze si video de la festivitatea de premiere cn 2010

Gabi Tomulescu

Mesaj de Gabi Tomulescu »

cam asa s-au scris fisele de concurs pe sectorul b.

astea sunt fisele unde este greseala cu acele 10 kg. in totalul de 420sun cuprinse ( avand un peste de 10.3 kg) dupa care se pierd la urmatorul cantar unde daca adunati in orice fel greutatile pestilor nu se poate gresi cu 10.3 kg.
Fişiere ataşate
IMG_3915.jpg
IMG_3915.jpg (71.63 KiB) Vizualizat de 1361 ori
IMG_3914.jpg
IMG_3914.jpg (68.01 KiB) Vizualizat de 1361 ori
The One Team Romania
Event Promoter IBCC

Gabi Tomulescu

Mesaj de Gabi Tomulescu »

cam asa s-au scris fisele de concurs pe sectorul b.

astea sunt fisele unde a fost neintelegerea cu acele 10 kg. in totalul de 420 sunt cuprinse ( avand un peste de 10.3 kg) dupa care se pierd la urmatorul cantar unde daca adunati in orice fel greutatile pestilor nu se poate gresii cu 10.3 kg. Poblema mea este ca din data de 16 Planet avea puse deoparte 10 kg ( cxa si cum ar fi avut un PESTEtE PASTRAT PENTRU ULTIMUL CANTAR)pe care nu le-a contestat in nici un fel ca ar lipsi la cantarul oficial intermediar din data de 16 seara, iar orice rezultat intermediar era gresit in favoarea lor. ca in orice sport echipele se bat pe puncte, kilograme, etc, iar acestea trebuie sa fie prezentate corect tuturor echipelor angrenate in competitie.
Cati dintre voi ati fi avut puterea sa treceti peste toate astea asa usor. Soimul nu face o strategie sa avantajeze Planet, Planet sunt ocrotiti de "lege", Planet nadeste noapte cu mana, Planet nadeste cu o racheta care nu este permisa de regulament, Planet nu poarta vesta in timpul drilului. Apropos de asta...cu ce am fost noi ceilalti mai prosti sa purtam tot timpul vestele ude, rupte, vai de mama lor, tot timpul pe noi , ba mai vine si un arbitru in a doua zi si ne spune " a spus Andrei Vladeanu sa purtati vestele pe corp, nu pe picior sau la brau, ca altfel o sa luati avertisment. ( multumim pentru atentie Andrei). noi stiam asta numai ca Mihai o legase la brau. Ne-am conformat fara sa comentam.
Am fost urmariti sa ni se dea avertisment de catre cineva de la Soimul nu a avut ce sa ne faca...nu a avut. Au inceput la un moment dat cu dati su spray la fiecare peste , udati slateaua mai mult si la toate astea nu comentam si executam. Doar cind arbitrul de la Planet ne-a cerut sa nu ne mai ocupam de lansetele de rezerva si sa terminam cintarul am comentat in sensul ca i-am spus ca activitatile legate de pescuit au prioritate. Si la sfarsit ma cade si cacatul ala de anunt cu 90 grame recalculat parca pina iesea Planet castigatoare.
Nu ati vrut sa fim noi...citesc si din toate afirmatiile ce se fac observ ca noi acum avem soarta ce o avea Senzor acum ceva timp. Mai josnis este ca tocmai cei din Senzor care stiu cate au tras fac acum sa arunce flacari pe noi.
Filmul nostru se numeste singuri impotriva tuturor.
The One Team Romania
Event Promoter IBCC

Andrei I
pescar de competitie

Mesaj de Andrei I »

Gabi ca spectator la acest CN, cred ca sunt majoritari cei care ar fi dorit sa meraga Carping mai departe, ma numar si eu printre ei. Asta judecand dupa parcursul foarte bun in CN dar si dupa exeprienta membrilor lotului CARPING - care sunt sigur ca conteaza enorm intr-un Campionat Mondial; DAR......nu a fost sa fie.

Valoarea voastra e apreciata cred de toata lumea, ati luptat frumos, si ati fost cel putin EGALI! (si aici scot din calcul ca Planet a sarit o etapa, dar scot si ca au avut 10kg in plus fata de voi). Deci in ochii mei cel putin, sunteti cel putin EGALI.

Totusi, ei (PLANET) vor merge in Anglia, iar voi Carping, din pacate veti ramane acasa. Nu mai are rost acum...sa rastalmacesti nimic. Ati pierdut la mustata, dar cu capul sus. Ramai cu capul sus si tu si colegii tai de club. Stiu ca iti e greu, ca ai muncit enorm, am vazut pozele cu tine dupa finala,,,spuneau totul.
Ce vreau sa spun este ca toata lumea stie ca au fost probleme si ele intotdeuna sunt minore pentru cel de pe primul loc si majore pt. cel de pe locul 2. E evident si ca e grea o astfel de infrangere, dar e pacat ca dupa ce ai reusit un RECORD de 1218KG sa nu te bucuri de rezultat si sa fi in continuare macinat de ...ce ar fi fost daca, cum ar fi fost sa...etc.

Acum PLANET va reprezenta tara noastra in Anglia si toti trebuie sa fim alaturi de ei. Merita tot respectul pentru efortul depus, sunt pescari si au dovedit-o.

Hai sa le uram FIR INTINS in Anglia pentru PLANET! HAI ROMANIA!
Milionar excentric

Pasa

Mesaj de Pasa »

uuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuPLANET
ARE DREPTATE GABI CU FISELE DE PE SECTORUL B
A.V.P.S. SOIMUL
BRONZUL NATIONAL 2010

Genes Florin
pescar de competitie

Mesaj de Genes Florin »

Pasa, au fost sigur greseli, dar ele nu au tinut de cei de la Planet, arbitri au gresit la calcule.
Gabi Sandu nici nu a vrut sa se mai calculeze, am fost de fata, se resemnase cu rezultatul, nu cred ca acest CN a fost fraudat, nu aruncati cu, cuvinte urate in cei de la Planet ca au avut un parcurs foarte buna in acest CN.
Eu sincer ii compatimesc pe cei de la Carping deoarece au cel mai bun lot din Romania, dar in pescuit factorul" noroc" este prezent, faptul ca in ultimul minut au prins 4 pesti, asta este bulan mare, sper sa aibe acelasi bulan si in Anglia.
Balta Puiesti

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Campionatul National de Pescuit la Crap”