Val Pangica jr scrie:Domnilor , haideti sa lamurim si aspectul asta al anilor trecuti . Cred ca ma considerati un tip care stie ceva carte . De asta ma si mir cum isi inchipuie cineva ca eu voi lua in brate , o gestiune a altcuiva si sa o spal , sa o curat si sa o fac sa miroasa bine ?
Concret - odata cu predarea arhivei de catre Cornel Rosioru , m-am angajat ca pe banii mei , sa platesc un audit financiar pe intreaga perioada de functionare a APCR , astfel incit dupa ceva vreme sa pot prezenta vechilor si noilor membri APCR , o oglinda fidela a ceea ce a fost , cu active si pasive , cu lista de membrii , cu procese verbale de sedinta samd . Am discutat cu Cornel Rosioru si mi-a garantat ca aceasta arhiva exista si este bine tinuta , pe dosare , ani , samd . Din cit il stiu de tipicar , inclin sa il cred .
Nu inteleg rostul acuzatiilor avant la lettre , haideti sa analizam , sa ne lamurim cu ce a fost . Va garantez ca lucrez in acest sens .
Am rugamintea sa-l lasati pe Val in pace...si-a luat un angajament de care multi nici nu ar fi vrut sa auda..!
Mai aveti putina rabdare si cred ca lucrurile vor reveni la normal..
Pe vremuri....cand nu existau forumuri...anumite divergente sa rezolvau prin provocari la duel (pistoale,sabii,etc)....
In cazul nostru cred ca in curand o sa ajungem sa ne luam "tunuri" pneumatice de aruncat..... boiliesuri...
Eu zic sa va calmati..toti..nu se rezolva nimic prin cearta si dezbinare.
Trebuie sa gasim o cale de intelegere....hai sa lasam orgoliile deoparte,sa nu ne mai intunece ratiunea.
Problema e mai simpla decat pare....ambele tabere vor,in esenta,acelasi obiectiv.....haideti sa gasim o cale comuna.