Hotaririle din sedinta extraordinara APCR - 05 dec 2009

Desfasurare, clasamente, fotografii, discutii, polemici, propuneri, decizii.

Moderator: gor965

Scrie răspuns
Vladut Mateianu
CS SENZOR
Puncte: 0

Re: Hotaririle din sedinta extraordinara APCR - 05 dec 2009

Mesaj de Vladut Mateianu »

DrHook scrie:Cu respectul cuvenit vin si eu cu o intrebare,dupa rezultate care credeti domnule Oana ca este cel mai indreptatit sa vorbeasca?
Dati in domnul Pangica fara motive intemeiate,iar daca vreti parerea mea sincera,aceasta noua federatie ar trebui condusa de un om platit si din afara fenomenului.

Pai, singurul care se incadreaza este ....OANA ! :D

@cornel serbu

cotelici a fost banat automat de catre un program special, care detecteaza nivelul de slugarnicie din om..... :wink: pacat ca in ultimele zile s-a stricat acest program si va trebui facuta manual banarea ...... :oops: :wink: :!:
CS SENZOR

http://www.snz.ro
http://www.crapmania.ro

"Studiati trecutul, daca vreti sa divinizati viitorul." - Confucius

cornelserbu
Veteran

Mesaj de cornelserbu »

:lol: :lol: :lol: buna asta cu programul...
Cornel Serbu
Friends Carp Team

DAVID NICU

Mesaj de DAVID NICU »

Un fleac ,l-am ciuruit :lol: :lol:
BARICADA CRAP CLUB TEAM DAVID

Genes Florin
pescar de competitie

Mesaj de Genes Florin »

Vali Bonto scrie:
DrHook scrie:Cu respectul cuvenit vin si eu cu o intrebare,dupa rezultate care credeti domnule Oana ca este cel mai indreptatit sa vorbeasca?
Dati in domnul Pangica fara motive intemeiate,iar daca vreti parerea mea sincera,aceasta noua federatie ar trebui condusa de un om platit si din afara fenomenului.
Nu merge Florine.
Cum poate sa ia decizii sau sa aprobe unele dintre ele,sa reprezinte asociatia la nivel intern,etc,etc..un om care nu stie cum arata o lanseta ???
S-a discutat despre aceasta problema si la sedinta APCR.

Bodo eu ma refer doar la situatia financiara, nu la organizare.
Balta Puiesti

petre iulian
Pescar de competitie

Mesaj de petre iulian »

sergent odorhei scrie:Mai am de adaugat si faptul ca clubul lui Marinita si al lui George Alexandru nu au bani de inscriere, deci sunt ca inexistenti. La fel cred ca nici saraci baieti de la Buzau nu au bani, ca sa nu mai zic de echipe. Deci, cate cluburi mai ramane ? :!:
----------

prietene esti intr-o mare eroare.....Clubul Sportiv Green Lake este un club foarte bogat care are alocat anului 2010 buget de 8000 EURO minim.Nu uita ca ,clubul are propria balta si are de unde sa se finanteze.Clubul o sa aiba un selectioner votat de membrii care o sa selectioneze lotul pentru calificari. Selectionerul are mana libera si un buget de 6000* euro pentru taxa,nada,echipament (imbracaminte).In caz ca selectionerul considera ca nu are un lot care sa aibe sanse reale fondul de 6000 intra in fondul de competitii unde membrii o sa fie sponsorizati cu o parte din taxele de participare si alte cheltuieli pentru a participa la competitii. Fondul aceste este Garantat pentru anul 2010 si o sa fie stipulat in contractul sportivilor din clubul nostru.

* -in caz ca nu ajung acesti bani fondul se suplimenteaza

---La aceste oferte crezi ca nu am 9 membrii in club, Domnule SERGENT?

PS. membrii clubului au mult mai multe avantaje dar raman confidentiale si stipulate in contracte :wink:
Membru Fondator al Clubului Sportiv Green Lake

Vali Bonto

Mesaj de Vali Bonto »

Val Pangica jr scrie:Domnilor , haideti sa lamurim si aspectul asta al anilor trecuti . Cred ca ma considerati un tip care stie ceva carte . De asta ma si mir cum isi inchipuie cineva ca eu voi lua in brate , o gestiune a altcuiva si sa o spal , sa o curat si sa o fac sa miroasa bine ?
Concret - odata cu predarea arhivei de catre Cornel Rosioru , m-am angajat ca pe banii mei , sa platesc un audit financiar pe intreaga perioada de functionare a APCR , astfel incit dupa ceva vreme sa pot prezenta vechilor si noilor membri APCR , o oglinda fidela a ceea ce a fost , cu active si pasive , cu lista de membrii , cu procese verbale de sedinta samd . Am discutat cu Cornel Rosioru si mi-a garantat ca aceasta arhiva exista si este bine tinuta , pe dosare , ani , samd . Din cit il stiu de tipicar , inclin sa il cred .
Nu inteleg rostul acuzatiilor avant la lettre , haideti sa analizam , sa ne lamurim cu ce a fost . Va garantez ca lucrez in acest sens .
Am rugamintea sa-l lasati pe Val in pace...si-a luat un angajament de care multi nici nu ar fi vrut sa auda..!
Mai aveti putina rabdare si cred ca lucrurile vor reveni la normal..
Pe vremuri....cand nu existau forumuri...anumite divergente sa rezolvau prin provocari la duel (pistoale,sabii,etc).... :lol:
In cazul nostru cred ca in curand o sa ajungem sa ne luam "tunuri" pneumatice de aruncat..... boiliesuri... :lol:
Eu zic sa va calmati..toti..nu se rezolva nimic prin cearta si dezbinare.
Trebuie sa gasim o cale de intelegere....hai sa lasam orgoliile deoparte,sa nu ne mai intunece ratiunea.
Problema e mai simpla decat pare....ambele tabere vor,in esenta,acelasi obiectiv.....haideti sa gasim o cale comuna.

Vali Bonto

Mesaj de Vali Bonto »

DrHook scrie:
Vali Bonto scrie:
Nu merge Florine.
Cum poate sa ia decizii sau sa aprobe unele dintre ele,sa reprezinte asociatia la nivel intern,etc,etc..un om care nu stie cum arata o lanseta ???
S-a discutat despre aceasta problema si la sedinta APCR.

Bodo eu ma refer doar la situatia financiara, nu la organizare.
Eeeeh Florine....era bine daca ma numeam Bodo.... :lol:

gor965
Moderator

Mesaj de gor965 »

Vali Bonto scrie:.........................................
Problema e mai simpla decat pare....ambele tabere vor,in esenta,acelasi obiectiv.....haideti sa gasim o cale comuna.
Concurs de dosare la AJVPS ! :D ...fiecare tabara sa spuna : astia am fost ,suntem ,vom fii ...asta am facut ,facem ,vom face ...samd ...si AJVPS sa aleaga proiectul castigator !...si nu trageti in pianist ! :mrgreen:
Varga sa fi fost din fier...ce brand aveam !!!
George Iorga
Imagine

Zarguzon Adi
Partener Crapmania.ro

Mesaj de Zarguzon Adi »

Am rugamintea sa-l lasati pe Val in pace...si-a luat un angajament de care multi nici nu ar fi vrut sa auda..!
@Vali Bonto care sa fie oare ''normalitatea'', cea in care transparenta este inexistenta si in care troneaza principiul cine nu este cu noi este impotriva noastra; atunci cred ca nu va fi niciodata liniste.

PS:De cand ai devenit tu asa de interesat de soarta calificarilor.

andrei vladeanu
Veteran

Mesaj de andrei vladeanu »

Zarguzon Adi scrie:Am rugamintea sa-l lasati pe Val in pace...si-a luat un angajament de care multi nici nu ar fi vrut sa auda..!
@Vali Bonto care sa fie oare ''normalitatea'', cea in care transparenta este inexistenta si in care troneaza principiul cine nu este cu noi este impotriva noastra; atunci cred ca nu va fi niciodata liniste.

PS:De cand ai devenit tu asa de interesat de soarta calificarilor.
care transparenta este inexistenta? dezvolta!
The One Team

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Campionatul National de Pescuit la Crap”