tie ar trebui sa-ti fie rusine pentru afirmatia pe care o faci...stii bine ca nu ma intereseaza ciolanul...nu cred ca a trecut o saptamana de cand mi-ai det telefon si mi-ai propus conducerea noului apcr...te-am refuzat si ti-am spus ca nu vreau nicio functie de conducere...imi ajunge cea pe care o am la servici
mataluta, in schimb, mi-a spus o pasarica, ca te-ai dat cu funduletul de pamant cand dupa sedinta de la darvari ai ramas pe dinafara ...halal !
Tu asta nu intelegi dle Serbu - ca in virtutea stautului propus de mine - eu sunt interimar pina la primele alegeri , moment in care voi refuza orice functie ( din lipsa de timp - si asa m-am cam intrecut cu pescuitul asta , in detrimentul preocuparii fata de afacerea din care duc de mincare la copii acasa ) , si Domnia ta poti fi ales presedinte executiv al APCR , atit timp cit ai sustinere din partea cluburilor care vor sa participe la Campionatul National . Cu aceasta atitudine , ma indoiesc ca te mai voteaza lumea , dar exista si alte variante - si mentionez numai Cezar Bibu , Vali Vesa , Claudiu Costache , Vladut Mateianu , Vali Bonto , Cornel Iacob , Dan Marinita , Sorin Rudeanu , samd , samd - pescari unul si unul , plus suficienta pricepere si experienta sa conduca un Consiliu de Administratie . Eu incerc sa creez un sistem valabil si de lunga durata si nu imi propun sa il si conduc !
Val Pangica jr scrie:Tu asta nu intelegi dle Serbu - ca in virtutea stautului propus de mine - eu sunt interimar pina la primele alegeri , moment in care voi refuza orice functie ( din lipsa de timp - si asa m-am cam intrecut cu pescuitul asta , in detrimentul preocuparii fata de afacerea din care duc de mincare la copii acasa ) , si Domnia ta poti fi ales presedinte executiv al APCR , atit timp cit ai sustinere din partea cluburilor care vor sa participe la Campionatul National . Cu aceasta atitudine , ma indoiesc ca te mai voteaza lumea , dar exista si alte variante - si mentionez numai Cezar Bibu , Vali Vesa , Claudiu Costache , Vladut Mateianu , Vali Bonto , Cornel Iacob , Dan Marinita , Sorin Rudeanu , samd , samd - pescari unul si unul , plus suficienta pricepere si experienta sa conduca un Consiliu de Administratie . Eu incerc sa creez un sistem valabil si de lunga durata si nu imi propun sa il si conduc !
nu inteleg chiar nimic...era o discutie intre mine si vladut si nu vad pentru ce mi te adresezi, tocmai ma hotarasem sa nu mai postez si hodorong-tronc apari tu cu conducerea apcr ... fi te rog mai atent si nu lasa oboseala sa te doboare
domnule administrator, as vrea sa va deranjez cu o intrebare, fiindca am vazut pomenit mai sus numele lui dan cotelici...spuneti-mi va rog motivul pentru care a fost banat, iar daca motivul este intemeiat, v-as ruga sa transmiteti userilor sa nu-i mai foloseasca numele in postari pentru ca dansul nu poate raspunde.
Val Pangica jr scrie:Nu vad pe www.crapmania.ro - ca a scris cineva dintre noi , si chiar m-am gandit ca in lipsa restrictiilor momentane , nu va baga nimeni in seama la modul serios , decit cei tot vechi - Cotelici , Trentea , samd
Pina una alta , asta e situl oficial al APCR si aici vrem si noi sa ne expunem ceva proiecte de viitor , atit cit ne duce si pe noi mintea !
!
CARE VOI?CARE RESTRICTII MOMENTANE? Vorbesti de fostii tai colegi de club COTELICI si TRENTEA ...fara ca astia sa-ti poata raspunde ca sant banati.RUSINE!
Alooo... astia au facut ceva pentru pescuit.PANGICA VAL in afara de a vinde idealul pescarilor la agvps ce a facut?
Ia zi tinere care e palmaresul TAU in afara de relatia vanzator-cumparator cu AGVPS? ca poate ne impresionezi si uitam de fals, uz de fals, delapidare,etc si venim alaturi de tine ...........
Cea mai mare realizare a diavolului a fost aceea ca a convins lumea ca nu exista
Cu respectul cuvenit vin si eu cu o intrebare,dupa rezultate care credeti domnule Oana ca este cel mai indreptatit sa vorbeasca?
Dati in domnul Pangica fara motive intemeiate,iar daca vreti parerea mea sincera,aceasta noua federatie ar trebui condusa de un om platit si din afara fenomenului.
Membrilor APCR ,aparativa presedintele,nu lasati pensionari sa ne atace.
Domnilor pensionari va astept in parc Floreasca,Herastrau............ va dau cite un bat si pescuiti pina la adinci batrineti,atentie nu se percepe taxa de pescuit pt pensionari cu state vechi in pescuit.
DrHook scrie:Cu respectul cuvenit vin si eu cu o intrebare,dupa rezultate care credeti domnule Oana ca este cel mai indreptatit sa vorbeasca?
Dati in domnul Pangica fara motive intemeiate,iar daca vreti parerea mea sincera,aceasta noua federatie ar trebui condusa de un om platit si din afara fenomenului.
Nu merge Florine.
Cum poate sa ia decizii sau sa aprobe unele dintre ele,sa reprezinte asociatia la nivel intern,etc,etc..un om care nu stie cum arata o lanseta ???
S-a discutat despre aceasta problema si la sedinta APCR.