Hotaririle din sedinta extraordinara APCR - 05 dec 2009

Desfasurare, clasamente, fotografii, discutii, polemici, propuneri, decizii.

Moderator: gor965

Scrie răspuns
andrei vladeanu
Veteran
Puncte: 0

Re: Hotaririle din sedinta extraordinara APCR - 05 dec 2009

Mesaj de andrei vladeanu »

cornelserbu scrie:domnilor,
mai terminati cu vrajala asta copiata parca din politica...rosioru a furat de la toti pescarii care au participat la calificari si a furat in numele apcr-ului, fiindca acolo, in contul acestei asociatii erau banii
apcr ar tebui sa raspunda in fata pescarilor care au platit taxa de participare la calificari si ai caror bani au fost destinati echipei nationale,.
nu s-a desprins destul de clar la sedinta la care ai fost invitat ca APCR raspunde pt respectiva suma de bani si o va returna?!?!

cornelserbu scrie:iar domnul val pangica sa nu mai ia in gluma faptul ca asociatia pe care o conduce, va fi nevoita in curand sa dea seama ce a facut cu banii din anii trecuti...sa nu aiba impresia ca timpul a sters cu buretele totul...adevarul va iesi sigur la suprafata si atunci sa vedem ce o sa mai spuna iubitul agvps .
asta o sa si faca pangica. un audit financiar al anilor trecuti.
The One Team

DAVID NICU

Mesaj de DAVID NICU »

Ma baieti dar cata importanta dati la trei catei batrini care latra la luna,si din pacate luna nu mai apare.

Domnilor generatia sa schimbat,era nevoie de sange proaspat,campionatele mondiale se castiga cu multa munca,determinare,concentrare.....etc.

Va sunat ceasul,ati iesit la pensie.

EU PROPUN SA NE URMAM CURSUL FIRESC AL AGENDEI STABILITE FARA ATATA RISIPA DE CERNEALA,SI SA IGNORAM CATE-I ,SA II LASAM SA LATRE IN CONTINUARE PT CA DOAR ASTA LE-A MAI RAMAS.
BARICADA CRAP CLUB TEAM DAVID

andrei vladeanu
Veteran

cornelserbu scrie: nu va culcati pe o ureche domnilor si nu mai sarbatoriti himere cum a facut geoana aseara, deja lumea s-a mai desteptat, iar dumneavoastra asteptativa la ce este mai rau.
nici PSD-ul, nici PNL-ul nu se vor desfinta dupa ce au facut aseara. asta e important.

sa-ti mai dau un caz celebru. in vara, seful Comisiei Centrale a Arbitrilor a fost ARESTAT pt LUARE DE MITA. nu s-a ales praful de CCA, care lucreaza bine merci, ci de Gheorghe Constantin.
The One Team

oanavictor
Pescar de competitie

Mesaj de oanavictor »

Vladut Mateianu scrie:
@oana

Cu ce drept ceri socoteala APCR-ului ? Ti-a cerut cineva socoteala la concursurile cu Nissanuri de la Darvari ? Oricum, in ianuarie va fi prezentata situatia, dar nu public cum iti place, noi nu incurajam tigania asta ! :evil: Nu este nimic de ascuns, poate doar aranjamentele Oana-Rosioru....si nici astea ptr mult timp !!!
Banii stransi pentru deplasarile lotului au fost banii din TAXA DE PARTICIPARE A PESCARILOR PLUS EVENTUALII SPONSORI .
NU AU FOST BANII LUI ROSIORU SI NICI AI APCR-ULUI
ESTE DREPTUL MEU DE A CERE SOCOTEALA APCR-ULUI PENTRU CA AM FOST PARTICIPANT SI VREAU SA STIU CE SA FACUT CU BANII MEI .
1de ce nu plateste apcr-ul banii sustrasi de rosioru ???????
2de ce daca banii vor fi returnati de rosioru sau apcr ,trebuie sa ramana in contul apcr,cand sa dovedit ca aceasta asociatie nu este in stare sa gestioneze fonduri ??????????
3 de ce trebuie sa se astepte 3 sau sase luni pentru returnarea banilor ????????????
4 de ce acesti bani nu sunt folositi pentru premierea sportivilor care au obtinut un loc onorabil in conditii neprielnice in Franta ???????????
Cea mai mare realizare a diavolului a fost aceea ca a convins lumea ca nu exista

andrei vladeanu
Veteran

oanavictor scrie: 2de ce daca banii vor fi returnati de rosioru sau apcr ,trebuie sa ramana in contul apcr,cand sa dovedit ca aceasta asociatie nu este in stare sa gestioneze fonduri ??????????
s-a dovedit ca un om (sau niste oameni) nu sunt in stare sa gestioneze fonduri. nu o asociatie!
The One Team

DAVID NICU

Mesaj de DAVID NICU »

Cer in mod expres noului APCR ,Presedintelui asociatiei,sa consemne in agenda viitoarei sedinte toate persoanele fizice sau asociatiile care aduc prejudiciu de imagine asociatiei.

In aceste conditi propunerea mea este,

Aderarea persoanele fizice sau asociatiile/cluburi care aduc prejudiciu de imagine asociatiei sa fie votata de catre consiliul de administratie,prezent la ultima sedinta.
BARICADA CRAP CLUB TEAM DAVID

EX-UL
pescar de competitie

Mesaj de EX-UL »

Domnilor , haideti sa lamurim si aspectul asta al anilor trecuti . Cred ca ma considerati un tip care stie ceva carte . De asta ma si mir cum isi inchipuie cineva ca eu voi lua in brate , o gestiune a altcuiva si sa o spal , sa o curat si sa o fac sa miroasa bine ?
Concret - odata cu predarea arhivei de catre Cornel Rosioru , m-am angajat ca pe banii mei , sa platesc un audit financiar pe intreaga perioada de functionare a APCR , astfel incit dupa ceva vreme sa pot prezenta vechilor si noilor membri APCR , o oglinda fidela a ceea ce a fost , cu active si pasive , cu lista de membrii , cu procese verbale de sedinta samd . Am discutat cu Cornel Rosioru si mi-a garantat ca aceasta arhiva exista si este bine tinuta , pe dosare , ani , samd . Din cit il stiu de tipicar , inclin sa il cred .
Nu inteleg rostul acuzatiilor avant la lettre , haideti sa analizam , sa ne lamurim cu ce a fost . Va garantez ca lucrez in acest sens .

Costel Stanila

Mesaj de Costel Stanila »

D-le Victor Oana,

Daca mai doriti sa scrieti pe site-ul crapmania.ro folositi font normal.

Din partea mea, in calitate de moderator, aveti avertisment.....daca continuati urmeaza ban 2 saptamani.
Costel Stanila
A.P.C.R.

oanavictor
Pescar de competitie

Mesaj de oanavictor »

andrei vladeanu scrie:
nici PSD-ul, nici PNL-ul nu se vor desfinta dupa ce au facut aseara. asta e important.

ce a u furat cele 2 partide ??????????????

sa-ti mai dau un caz celebru. in vara, seful Comisiei Centrale a Arbitrilor a fost ARESTAT pt LUARE DE MITA. nu s-a ales praful de CCA, care lucreaza bine merci, ci de Gheorghe Constantin.
ce a furat seful arbitrilor ?????????????
in nici unul din cele 2 exemple nu este vorba de ''fals,uz dev fals,delapidare ...........
Cea mai mare realizare a diavolului a fost aceea ca a convins lumea ca nu exista

Genes Florin
pescar de competitie

Mesaj de Genes Florin »

domnilor pescari,de ce nu incepem de la momentul 0?
sa lasam vorbele urate si sa ne asezam la masa pentru a organiza si a face ca fenomenul sa ia amploare si care sa adune pescari in numar cat mai mare la competitii.
Am inteles ca la inceputul organizari campionatelor nationale au fost doar cateva echipe care isi organizau CN dar numarul lor a crescut si de aceea trebuie sa gasim o solutie de a termina cu scandaluri si vorbe la "coltul strazi".
Imi doresc ca interesul sa nu fie cel material.

Cu respect!
Balta Puiesti

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Campionatul National de Pescuit la Crap”