Moderator: gor965
Florentin,daca la alegerile prezidentiale de ieri,din cei peste 10 milioane de alegatori cu drept de vot se prezentau doar 1 milion care ar fi votat majoritar cu candidatul X,BEC ce decizie ar fi luat?Florentin Iuga scrie:Pentru exprimarea unei pozitii oficiale, Carp Zone solicita APCR postarea unei liste la zi cu membrii acestei asociatii.
Pana atunci, conform listei existente pe website-ul crapmania completata cu lista membrilor primiti in 2009 postata pe acest forum, totalizand 102 membri, apreciem orice hotarare, declaratie sau comunicat rezultat in urma sedintei de sambata ca fiind lovite de nulitate absoluta datorita lipsei majoritatii simple necesare pentru vot, la sedinta participand sub o treime din numarul declarat de membrii.
Vladut Mateianu scrie:
@oana
1.gestul lui Rosioru este un gest care a afectat imaginea APCR, dar doar pe plan intern !(in curand sper sa posteze el si cine l-a sustinut si la acoperit initial, ptr ca apoi sa il demaste![]()
)
dialog intre Oana si rosioru
-Rosioru ----VEZI MA CA VREAU SA FUR SI EU NISTE BANI DIN BANII VACII
-Oana ------IA MA ,CA NU-I NICI O PREBLEMA ,TE ACOPAR EU .
-Rosioru .....VEZI MA CA O SA FALSIFIC NISTE CHITANTE DE PLATA EXTERNE
-Oana -----FALSIFICA MA,TE ACOPAR EU
-Rosioru ----VEZI MA CA AM FURAT BANII ,AM FALSIFICAT CHITANTELE ,AI GRIJA CA MI-AI PROMIS CA NU MA DAI IN PRIMIRE .
-Oana -----NU TE DAU CORNELE ,DAR DA-MI TE ROG CHITANTELE MIE SA LE POSTEZ PE NET ,SA ASTUPAM GURA ''MAIMUTOILOR ''
MAI DEPARTE FIECARE POATE SA-SI IMAGINEZE CUM HOTUL DE OANA A INTORS CAZUL CA SA-L COMPROMITA PE ROSIORU ..........RESTUL E POEZIE
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
2. gestul dvs. de la CM a afectat imaginea Romaniei peste hotare, imagine la care Rosioru, Vladeanu, Mateianu, Guguianu, Rudeanu, Mitrea, Iacob, etc au lucrat timp de 5 ani.......Deci, este normal sa ne pese, poate mai mult decat la alti romani, ptr ca era vorba de munca noastra !
CUM ESTE CAZUL CU SILVIU IN AFRICA DE SUD ,CAND A FOST ACOPERIT DE CATRE CONDUCEREA APCR PENTRU UN CAZ MULT MAI GRAV![]()
![]()
![]()
CINE JUDECA CAZUL DIN AFRICA DE SUD ,CINE A FOST CONDUCATORUL DELEGATIEI ,DE CE A FOST ACOPERIT CAZUL![]()
![]()
PS Si sper ca va judeca comisia AGVPS-ului aceste fapte care NU fac cinste unui conducator de delegatie nationala.