Hotaririle din sedinta extraordinara APCR - 05 dec 2009

Desfasurare, clasamente, fotografii, discutii, polemici, propuneri, decizii.

Moderator: gor965

Scrie răspuns
EX-UL
pescar de competitie
Puncte: 0

Re: Hotaririle din sedinta extraordinara APCR - 05 dec 2009

Mesaj de EX-UL »

Florentine spune-mi te rog tot ce are nevoie Carp Zone ca sa isi exprime pararea . Poate si bilantul contabil pe ultimii 3 ani , poate si cazierul lui tata , poate si o poza cu Cornel Rosioru cind era mic , poate si procesul verbal al sedintei tradus in 3 limbi orientale , samd Spune-mi tot ce doriti , ca pina fac eu rost de astea , se tine si campionatul national .

EX-UL
pescar de competitie

Mesaj de EX-UL »

D-le Oana ,

prejudicii aduse AGVPS nu inseamna gestul lui Cornel Rosioru ( el a prejudiciat APCR si pescarii din APCR , intern in cadrul asociatiei ) ci gestul Dvs de conducator de delegatie al echipei nationale , facut la un Campionat Mondial , in echipament tricolor . Mi-am propus sa nu mai intru in polemica cu Dvs , dar am simtit nevoia sa fac aceasta precizare , care de altfel e de bun simt .

Vladut Mateianu
CS SENZOR

Mesaj de Vladut Mateianu »

@florentin

:D :D :D

Tu in ce calitate declari nula o sedinta a vechiului APCR ? :roll: Eu te declar pe tine nul, :D in numele CZ sa vorbeasca presedintele ! :wink:

@oana

1.gestul lui Rosioru este un gest care a afectat imaginea APCR, dar doar pe plan intern !(in curand sper sa posteze el si cine l-a sustinut si la acoperit initial, ptr ca apoi sa il demaste :evil: :oops: )
2. gestul dvs. de la CM a afectat imaginea Romaniei peste hotare, imagine la care Rosioru, Vladeanu, Mateianu, Guguianu, Rudeanu, Mitrea, Iacob, etc au lucrat timp de 5 ani....... :evil: Deci, este normal sa ne pese, poate mai mult decat la alti romani, ptr ca era vorba de munca noastra !

PS Si sper ca va judeca comisia AGVPS-ului aceste fapte care NU fac cinste unui conducator de delegatie nationala.
CS SENZOR

http://www.snz.ro
http://www.crapmania.ro

"Studiati trecutul, daca vreti sa divinizati viitorul." - Confucius

Vali Bonto

Mesaj de Vali Bonto »

Florentin Iuga scrie:Pentru exprimarea unei pozitii oficiale, Carp Zone solicita APCR postarea unei liste la zi cu membrii acestei asociatii.
Pana atunci, conform listei existente pe website-ul crapmania completata cu lista membrilor primiti in 2009 postata pe acest forum, totalizand 102 membri, apreciem orice hotarare, declaratie sau comunicat rezultat in urma sedintei de sambata ca fiind lovite de nulitate absoluta datorita lipsei majoritatii simple necesare pentru vot, la sedinta participand sub o treime din numarul declarat de membrii.
Florentin,daca la alegerile prezidentiale de ieri,din cei peste 10 milioane de alegatori cu drept de vot se prezentau doar 1 milion care ar fi votat majoritar cu candidatul X,BEC ce decizie ar fi luat?
-A. Ar fi anulat alegerile
-B. Ar fi respectat dreptul democratic de libera exprimare si votul celor care AU FOST PREZENTI.

Cei care nu au venit poti sa-i treci la categoria : abtineri de la vot.

Chestia cu lipsa majoritatii simple necesare pentru vot nu tine la mine.....sedinta a fost anuntata din timp,membrii au fost informati,cine a avut ceva de spus a fost acolo....

Cred ca stiu ce vei scrie ca raspuns la intrebarea mea...ramane sa vad daca am dreptate.... :wink:
Numai bine..!

cornelserbu
Veteran

Mesaj de cornelserbu »

domnilor,

mai terminati cu vrajala asta copiata parca din politica...rosioru a furat de la toti pescarii care au participat la calificari si a furat in numele apcr-ului, fiindca acolo, in contul acestei asociatii erau banii

apcr ar tebui sa raspunda in fata pescarilor care au platit taxa de participare la calificari si ai caror bani au fost destinati echipei nationale, iar domnul val pangica sa nu mai ia in gluma faptul ca asociatia pe care o conduce, va fi nevoita in curand sa dea seama ce a facut cu banii din anii trecuti...sa nu aiba impresia ca timpul a sters cu buretele totul...adevarul va iesi sigur la suprafata si atunci sa vedem ce o sa mai spuna iubitul agvps

nu va culcati pe o ureche domnilor si nu mai sarbatoriti himere cum a facut geoana aseara, deja lumea s-a mai desteptat, iar dumneavoastra asteptativa la ce este mai rau.
Cornel Serbu
Friends Carp Team

Vladut Mateianu
CS SENZOR

Dar tu esti purtatorul de cuvant al oamenilor ? De ce trebuie sa intervi tu la tot ce se discuta si oriunde este pus la colt stapanul tau, Victor Oana ? :evil:

Va plati si Rosioru, dar va plati si Oana.....sunt la fel de vinovati amandoi. Iar insistenta ta de al apara pe Oana ma duce la gandul ca si esti partas la ''combinatiile'' lui Oana..... :oops:
CS SENZOR

cornelserbu
Veteran

Mesaj de cornelserbu »

@ vladut

la sedinta de sambata a fost prezent si marius din, pricipalul "vinovat" (eu personal nu-l consider vinovat de nimic), iar tu nu ai spus nimic cand a fost vorba de cazul valiza...

sti si tu foarte bine ca faci din tantar armasar doar ca sa lovest in oana, dar te-ai gandit vre-un pic ca nu prea mai pune lumea botul la vrajei din astea :wink:
Cornel Serbu
Friends Carp Team

oanavictor
Pescar de competitie

Mesaj de oanavictor »

Vladut Mateianu scrie:

@oana

1.gestul lui Rosioru este un gest care a afectat imaginea APCR, dar doar pe plan intern !(in curand sper sa posteze el si cine l-a sustinut si la acoperit initial, ptr ca apoi sa il demaste :evil: :oops: )

dialog intre Oana si rosioru
-Rosioru ----VEZI MA CA VREAU SA FUR SI EU NISTE BANI DIN BANII VACII
-Oana ------IA MA ,CA NU-I NICI O PREBLEMA ,TE ACOPAR EU .
-Rosioru .....VEZI MA CA O SA FALSIFIC NISTE CHITANTE DE PLATA EXTERNE
-Oana -----FALSIFICA MA,TE ACOPAR EU
-Rosioru ----VEZI MA CA AM FURAT BANII ,AM FALSIFICAT CHITANTELE ,AI GRIJA CA MI-AI PROMIS CA NU MA DAI IN PRIMIRE .
-Oana -----NU TE DAU CORNELE ,DAR DA-MI TE ROG CHITANTELE MIE SA LE POSTEZ PE NET ,SA ASTUPAM GURA ''MAIMUTOILOR ''
MAI DEPARTE FIECARE POATE SA-SI IMAGINEZE CUM HOTUL DE OANA A INTORS CAZUL CA SA-L COMPROMITA PE ROSIORU ..........RESTUL E POEZIE
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

2. gestul dvs. de la CM a afectat imaginea Romaniei peste hotare, imagine la care Rosioru, Vladeanu, Mateianu, Guguianu, Rudeanu, Mitrea, Iacob, etc au lucrat timp de 5 ani....... :evil: Deci, este normal sa ne pese, poate mai mult decat la alti romani, ptr ca era vorba de munca noastra !

CUM ESTE CAZUL CU SILVIU IN AFRICA DE SUD ,CAND A FOST ACOPERIT DE CATRE CONDUCEREA APCR PENTRU UN CAZ MULT MAI GRAV :!: :!: :!:
CINE JUDECA CAZUL DIN AFRICA DE SUD ,CINE A FOST CONDUCATORUL DELEGATIEI ,DE CE A FOST ACOPERIT CAZUL :!: :!:

PS Si sper ca va judeca comisia AGVPS-ului aceste fapte care NU fac cinste unui conducator de delegatie nationala.
Cea mai mare realizare a diavolului a fost aceea ca a convins lumea ca nu exista

Vladut Mateianu
CS SENZOR

@cornel serbu

oana a fost conducatorul delegatiei. deci el raspunde ptr tot ce s-a intamplat. am spus si la sedinta, el trebuia sa ia masuri cand a aflat de furt, trebuia sa-i puna sa duca geanta inapoi ! dar a fost printre cei care si-au impartit lucrurile din geanta....deci nu are nicio scuza !

si , repet, te intreb , de ce trebuie sa vorbesti tu in numele lui ? nu poti sa te abti ?
CS SENZOR

sergent odorhei

Mesaj de sergent odorhei »

Mai am de adaugat si faptul ca clubul lui Marinita si al lui George Alexandru nu au bani de inscriere, deci sunt ca inexistenti. La fel cred ca nici saraci baieti de la Buzau nu au bani, ca sa nu mai zic de echipe. Deci, cate cluburi mai ramane ? :!:

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Campionatul National de Pescuit la Crap”