valerica, si daca tot ai amintit ca am vorbit la telefon, am sa spun aici care-i hotararea luata de cubul pescarilor printr-un vers al lui valeriu stelian, daca nu ma-nsel..."MAI BINE GOLAN DECAT COMUNIST" ...clubul pescarilor nu va face niciodata parte din apcr pentru simplul motiv ca, considera ca nu s-a terminat pescuitul la crap cu aceasta denumire patata de insusi conducatorul ei si care a adus clubului nostru numai nenorociri si bataie de joc.Val Pangica jr scrie:D-le Emilian noi respectam dreptul Dvs de afiliere catre orice asociatie care considerati ca va reprezinta mai bine interesele de participare ca lot de sportivi la Campionatul National de Crap . In schimb trebuie sa intelegeti si Dvs si Dl. Serbu - de abia am incetat discutia telefonica cu dinsul - ca dorinta este necesara dar nu si suficienta ! ( fara falsa modestie ) , sa doriti sa deveniti membrii APCR in cca 1- 2000 luni de acum incolo si Adunarea generala a cluburilor afiliate DEJA sa nu va voteze afilierea .constantin emilian scrie:In urma sedintei cu membrii clubului Pelicanul am cazut de comun acord sa ne afiliem ligii de pescuit la crap si nu cred ca acea liga a fost mentionata ca purtand denumirea de APCR, Pelicanul, Channel sau Mitsubishi...Vladut Mateianu scrie:@oana victor
4.Sedinta de la Darvari a fost declarata NULA.
In continuare, fac apel la calm si luciditate, si asteptam clubul Pelicanul sa se afilieze la APCR.
Trebuie luata in considerare parerea tuturor cluburilor de pescuit la crap pentru a putea forma o liga. Faptul ca unii sau altii vor sa creeze o forma de asociere pentru a crea premisa organizarii unei viitoare ligi nu inseamna ca aceasta va fi validata sau ca toti ceilalti vor urma in acelasi spirit gregar aceasta organizatie.
Din punctul meu de vedere ar trebui discutat altfel pe aceasta tema si in nici un caz la maniera cativa oameni delegati, doi absenti si unul prezent au hotarat in numele Romanilor.E cam peste gard asa dupa parerea mea. Deviza "cine vrea bine, cine nu vrea...ar trebui sa incerce sa vrea..." nu cred ca mai merge, mai ales dupa multele evenimente neplacute de anul acesta si in nici un caz aceasta deviza nu da dovada de calm si luciditate.
Numai bine
Prin urmare , orice se dezvolta din aceasta calitate - statut de membru , posibilitate de a participa la Campionatul National , samd , cade din start . Cred ca nu va veti supara ca 14-15 cluburi vor vota sau NU , impotriva afilierii ulterioare a clubului Pelicanul si va vor cere socoteala ca ati sustinut din motive personale o varianta alternativa , care se va dovedi neviabila , prin care jigniti si dezavuati munca atitor si atitor pescari din tara asta , care si-au imaginat un sistem care sa functioneze ceva vreme de acum incolo , pe principii sportive , egale si verificabile financiar .
Postatea mea este atit o invitatie de a veni alaturi de noi cit si o remarca ca este posibil ( repet - este posibil ! si nu este amenintare !!! ) - ca cei care vor face parte deja din APCR sa nu va mai doreasca alaturi de noua structura . Cred ca sunt destul de clar si nu pot fi acuzat de amenintari de genul celor care le face presedintele Dvs . Eu am afirmat o posibilitate , dar care depinde de ceilalti ...... pescari si cluburi din tara asta . Asta e democratie !
@ costica,
jos palaria pentru verticalitate.