Hotaririle din sedinta extraordinara APCR - 05 dec 2009

Desfasurare, clasamente, fotografii, discutii, polemici, propuneri, decizii.

Moderator: gor965

Scrie răspuns
cornelserbu
Veteran
Puncte: 0

Re: Hotaririle din sedinta extraordinara APCR - 05 dec 2009

Mesaj de cornelserbu »

Val Pangica jr scrie:
constantin emilian scrie:
Vladut Mateianu scrie:@oana victor

4.Sedinta de la Darvari a fost declarata NULA.

In continuare, fac apel la calm si luciditate, si asteptam clubul Pelicanul sa se afilieze la APCR.
In urma sedintei cu membrii clubului Pelicanul am cazut de comun acord sa ne afiliem ligii de pescuit la crap si nu cred ca acea liga a fost mentionata ca purtand denumirea de APCR, Pelicanul, Channel sau Mitsubishi...
Trebuie luata in considerare parerea tuturor cluburilor de pescuit la crap pentru a putea forma o liga. Faptul ca unii sau altii vor sa creeze o forma de asociere pentru a crea premisa organizarii unei viitoare ligi nu inseamna ca aceasta va fi validata sau ca toti ceilalti vor urma in acelasi spirit gregar aceasta organizatie.
Din punctul meu de vedere ar trebui discutat altfel pe aceasta tema si in nici un caz la maniera cativa oameni delegati, doi absenti si unul prezent au hotarat in numele Romanilor.E cam peste gard asa dupa parerea mea. Deviza "cine vrea bine, cine nu vrea...ar trebui sa incerce sa vrea..." nu cred ca mai merge, mai ales dupa multele evenimente neplacute de anul acesta si in nici un caz aceasta deviza nu da dovada de calm si luciditate.
Numai bine
D-le Emilian noi respectam dreptul Dvs de afiliere catre orice asociatie care considerati ca va reprezinta mai bine interesele de participare ca lot de sportivi la Campionatul National de Crap . In schimb trebuie sa intelegeti si Dvs si Dl. Serbu - de abia am incetat discutia telefonica cu dinsul - ca dorinta este necesara dar nu si suficienta ! ( fara falsa modestie ) , sa doriti sa deveniti membrii APCR in cca 1- 2000 luni de acum incolo si Adunarea generala a cluburilor afiliate DEJA sa nu va voteze afilierea .
Prin urmare , orice se dezvolta din aceasta calitate - statut de membru , posibilitate de a participa la Campionatul National , samd , cade din start . Cred ca nu va veti supara ca 14-15 cluburi vor vota sau NU , impotriva afilierii ulterioare a clubului Pelicanul si va vor cere socoteala ca ati sustinut din motive personale o varianta alternativa , care se va dovedi neviabila , prin care jigniti si dezavuati munca atitor si atitor pescari din tara asta , care si-au imaginat un sistem care sa functioneze ceva vreme de acum incolo , pe principii sportive , egale si verificabile financiar .
Postatea mea este atit o invitatie de a veni alaturi de noi cit si o remarca ca este posibil ( repet - este posibil ! si nu este amenintare !!! ) - ca cei care vor face parte deja din APCR sa nu va mai doreasca alaturi de noua structura . Cred ca sunt destul de clar si nu pot fi acuzat de amenintari de genul celor care le face presedintele Dvs . Eu am afirmat o posibilitate , dar care depinde de ceilalti ...... pescari si cluburi din tara asta . Asta e democratie !
valerica, si daca tot ai amintit ca am vorbit la telefon, am sa spun aici care-i hotararea luata de cubul pescarilor printr-un vers al lui valeriu stelian, daca nu ma-nsel..."MAI BINE GOLAN DECAT COMUNIST" ...clubul pescarilor nu va face niciodata parte din apcr pentru simplul motiv ca, considera ca nu s-a terminat pescuitul la crap cu aceasta denumire patata de insusi conducatorul ei si care a adus clubului nostru numai nenorociri si bataie de joc.

@ costica,

jos palaria pentru verticalitate.
Cornel Serbu
Friends Carp Team

Vladut Mateianu
CS SENZOR

Mesaj de Vladut Mateianu »

Sanatate atunci ! Nu mai nu inteleg cum poti sa mergi alaturi de 2 oameni(Iuga si Oana) de care tu singur te indoiesti ca ar avea vreo sansa sa faca ceva benefic ptr pescuitul de competitie..... :oops: :oops: :oops:
Cred ca este vorba de altceva.
CS SENZOR

http://www.snz.ro
http://www.crapmania.ro

"Studiati trecutul, daca vreti sa divinizati viitorul." - Confucius

Genes Florin
pescar de competitie

Mesaj de Genes Florin »

Sunt vice domnule oana si imi cer scuze daca am jignit.s-ar putea ca domnul serbu sa aiba dreptate.
iar numele clubului este HOOK FISHING CLUB, este un club nou dar cu ambitii mari.Nu vreau sa intru in jocul cuiva vreau doar ca membrii clubului sa aiba sanse egale cu cei care dau "ora exacta"in concursurile de crap si facilitati pe baltile din tara.
Balta Puiesti

EX-UL
pescar de competitie

Mesaj de EX-UL »

@Cornel Serbu

este OK Cornele - respect hotarirea ta si nu judec motivele extrasportive care te-au determinat sa iei aceasta hotarire . Cit priveste verticalitatea mai bine o apreciai pe cea a arbitrului care v-a eliminat echipa din calificari pentru peste mort , decit pe cea a lui Costica Emilian ( a carui replica inca o astept ! ) . Nu om fi atitia pescari atit de prosti si creduli incit sa ne vrem raul doar pentru ca tu si Oana sa aveti lbertatea sa va exprimati asa cum vreti voi , fara dialog si fara replica , numai cu litere mari si la un un nivel jos de tot ( nu e cazul tau si sa stii ca pentru asta te apreciez ! ) .
Nu mai dau citate - pentru ca nu am nimic cu tine - dar e una buna de tot ... ceva legat de ochi si de imparat ! Te las sa o descoperi in timp .......
:lol: :lol:
Altfel te asigur in continuare de intraga mea prietenie pe balta .. si sper sa bem un Jack , impreuna cu Cezar , la proxima ocazie .

EX-UL
pescar de competitie

Mesaj de EX-UL »

DrHook scrie:Sunt vice domnule oana si imi cer scuze daca am jignit.s-ar putea ca domnul serbu sa aiba dreptate.
iar numele clubului este HOOK FISHING CLUB, este un club nou dar cu ambitii mari.Nu vreau sa intru in jocul cuiva vreau doar ca membrii clubului sa aiba sanse egale cu cei care dau "ora exacta"in concursurile de crap si facilitati pe baltile din tara.
Imi cer scuze Florine ca nu te-am pus pe lista cluburilor care vor altceva . Ma bucur pentru precizarea ta si nu stiu de ce , dar cind vad ca tara este vie pentru acest fenomen , ca vechi pecar , am un sentiment de bucurie si de satisfactie .

alin rusu

Mesaj de alin rusu »

@val pangica
as fi vrut sa va trimit un pm dar nu il aveti activat,drept urmare va rog daca este posibil sa imi dati dvs pm cu numarul dvs de tel si orele la care va pot deranja in cursul zilei de maine
va multumsc.numai bine
Alin Rusu
C.S. CARP CLUJ SOCIETY
A.P.C.R.

Vali Bonto

Mesaj de Vali Bonto »

cornelserbu scrie:" ...clubul pescarilor nu va face niciodata parte din apcr pentru simplul motiv ca, considera ca nu s-a terminat pescuitul la crap cu aceasta denumire patata de insusi conducatorul ei si care a adus clubului nostru numai nenorociri si bataie de joc.
Nea Cornele stiti bine de ce s-a continuat cu aceasta titulatura (ati fost la sedinta).
Deocamdata protocolul cu AGVPS este incheiat sub aceasta denumire : APCR.
Veti avea surpriza,ca peste 6 luni sau 1 an sau oricand va exista o propunere de acest gen, Adunarea Generala care este autoritatea suprema a APCR si este constituita din totalitatea membrilor asociati(cluburi) cu drept de vot sa decida schimbarea denumirii din APCR in "Liga de Crap" cu acordul AGVPS si sa continue astfel organizarea CN.
Va intreb ce veti face atunci??
Deci nu putem stii ce vor vota presedintii de cluburi pe viitor..!
Eu am invatat pe propia piele sa nu rostesc cuvantul : NICIODATA.
De ce?
Pentru ca timpul mi-a demonstrat ca nu trebuie rostit....

EX-UL
pescar de competitie

Mesaj de EX-UL »

@Vali Bonto

dragul meu prieten este greu pentru citiva dintre noi sa priceapa ca sustinem protocolul si ca o asociatie libera , APCR , am luat masuri sa ne reprezentam pe viitor in fata AGVPS , ca o comunitate de pescari cu pasiuni comune si cu dorinta de performanta si nu ca o gasca dintre blocuri ( de genul Cotelici prin Pescari4Ever nu are lot , nu are decit 2 pescari de crap in asociatie , dar are drept de vot ca si Carp Zone , samd , samd )
Am luat deja masuri aspre ( premiera in Romania ! ) , si le-am dezbatut de mi-am pierdut vocea ( iti multumesc ca mi-ai citit ceva propuneri din procesul verbal de sedinta ! :lol: ) , am gasit de coniventa sa ii dam 3 ani suspendare lui Cornel Rosioru si sa ne recuperam paguba , sa ii dam lui Vladeanu , Piticu , Oana , Guguianu , un deget aratator ca nu e bine ce s-a intimplat si ca ne dorim altfel de sistem de colaborare , ne asumam faptele si ne ducem cu ele la AGVPS cu masurile de rigoare , votate , ne schimbam statutul si transferam puterea catre cluburile afiliate , presedinte poate fi oricine intruneste votul majoritatii cluburilor care si-au inscris si platit participarea la campionatul National , samd , samd . ( vezi statut ! )

Unde dracu nu e bine dragii mei ??????? Ce se doreste in afara sa schimbam numele APCR - nume pe care cit sunt eu presedinte interimar voi face tot ce este posibil sa nu il schimb ( din motive de respect al tuturor pescarilor care fac parte din aceasta asociatie de ani de zile si care s-au mindrit cu aceasta calitate - sa nu uitam ca pe 2 echipe din 3 in acest an le scria pe frunte SI APCR , din lotul national !! ) , iar daca se va schimba denumirea , demisia mea vine in 5 minute ( ca sa citez un presedinte al Romaniei ! ) . Dar eu o voi face !
Ultima oară modificat Dum Dec 06, 2009 19:33 de către EX-UL, modificat de 2 ori în total.

cornelserbu
Veteran

Mesaj de cornelserbu »

Vali Bonto scrie:
cornelserbu scrie:" ...clubul pescarilor nu va face niciodata parte din apcr pentru simplul motiv ca, considera ca nu s-a terminat pescuitul la crap cu aceasta denumire patata de insusi conducatorul ei si care a adus clubului nostru numai nenorociri si bataie de joc.
Nea Cornele stiti bine de ce s-a continuat cu aceasta titulatura (ati fost la sedinta).
Deocamdata protocolul cu AGVPS este incheiat sub aceasta denumire : APCR.
Veti avea surpriza,ca peste 6 luni sau 1 an sau oricand va exista o propunere de acest gen, Adunarea Generala care este autoritatea suprema a APCR si este constituita din totalitatea membrilor asociati(cluburi) cu drept de vot sa decida schimbarea denumirii din APCR in "Liga de Crap" cu acordul AGVPS si sa continue astfel organizarea CN.
Va intreb ce veti face atunci??
Deci nu putem stii ce vor vota presedintii de cluburi pe viitor..!
Eu am invatat pe propia piele sa nu rostesc cuvantul : NICIODATA.
De ce?
Pentru ca timpul mi-a demonstrat ca nu trebuie rostit....
vali, am spus niciodata referitor la denumirea actuala...daca se va scimba titulatura, noi vom cere aderarea si daca ni se aproba venim cu cea mai mare placere, iar daca nu...pescuim in continuare ca d-aia ne-am luat scule... :D
Cornel Serbu
Friends Carp Team

cornelserbu
Veteran

Mesaj de cornelserbu »

@ val pangica

valerica, pai tocmai lipsa de verticalitate am acuzat-o atunci la arbitrul respectiv, dar ce mai conteaza...e istorie si ne-a afectat doar pe noi :D

@ vladut

ma crezi sau nu, dar nu este "altceva"...asta-i singurul motiv...pe cuvant !
Cornel Serbu
Friends Carp Team

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Campionatul National de Pescuit la Crap”