Cine crede ca un laptop rezolva problema ...s-o creada el...laptop-ul nu se butoneaza de unul singur ! In cazul de fata cineva banuiesc ca a dictat si altcineva a batut pe tastele unui "abac" . Greseala ,omeneasca de alfel, putea sa apara oricand ...s-a prins mult peste ,tensiunea a fost mare , experienta arbitrilor delegati , mica ...si tot asa !
Curios (dar nu de neinteles) de ce managerul unui lot cu doar 3 echipe pe intreaga balta omite, sau nu sesiseaza, o diferenta intre cantitatea din fisa concurentilor si cantitatea raportata de arbitrii (pe baza careia s-a facut clasamentul ) !? Probabil tensiunea mare din timpul desfasurarii mansei finale nu i-a permis sa fie foarte vigilent la calcule ! Cu toate astea ,ma gandesc ca si daca a stiut ca are o rezerva de 10 kg , nimic din regulament nu-l determina sa atraga atentia ...basca , avea la dispozitie 1 ora dupa afisarea rezultatelor oficiale sa conteste clasamentul si sa ceara o recalculare ! Din cate am inteles eu nu s-a facut nici o contestatie legat de clasament , asa ca ma gandesc ca respectivii de la Planet chiar nu stiau de "rezerva" aia !
Ar fi fost cel mai bine asa , cum spun antevorbitorii mei ,legat de oficializarea rezultatelor intermediare ...semna managerul ca ia la cunostinta de rezultatul scos de echipele lui , nu are de comentat si e de acord cu clasamentul intermediar !...si cu asta basta ! ...ca reiesea la sfarsit o greseala de arbitraj (socoteli facute aiurea cu sau fara intentie ) ,ura si la gara !