HOTIE SAU EROARE DE ARBITRAJ

Desfasurare, clasamente, fotografii, discutii, polemici, propuneri, decizii.

Moderator: gor965

Încuiat
gor965
Moderator
Puncte: 0

Re: HOTIE SAU EROARE DE ARBITRAJ

Mesaj de gor965 »

Ma bag si eu ca musca...
Cine crede ca un laptop rezolva problema ...s-o creada el...laptop-ul nu se butoneaza de unul singur ! In cazul de fata cineva banuiesc ca a dictat si altcineva a batut pe tastele unui "abac" . Greseala ,omeneasca de alfel, putea sa apara oricand ...s-a prins mult peste ,tensiunea a fost mare , experienta arbitrilor delegati , mica ...si tot asa !
Curios (dar nu de neinteles) de ce managerul unui lot cu doar 3 echipe pe intreaga balta omite, sau nu sesiseaza, o diferenta intre cantitatea din fisa concurentilor si cantitatea raportata de arbitrii (pe baza careia s-a facut clasamentul ) !? Probabil tensiunea mare din timpul desfasurarii mansei finale nu i-a permis sa fie foarte vigilent la calcule ! Cu toate astea ,ma gandesc ca si daca a stiut ca are o rezerva de 10 kg , nimic din regulament nu-l determina sa atraga atentia ...basca , avea la dispozitie 1 ora dupa afisarea rezultatelor oficiale sa conteste clasamentul si sa ceara o recalculare ! Din cate am inteles eu nu s-a facut nici o contestatie legat de clasament , asa ca ma gandesc ca respectivii de la Planet chiar nu stiau de "rezerva" aia !
Ar fi fost cel mai bine asa , cum spun antevorbitorii mei ,legat de oficializarea rezultatelor intermediare ...semna managerul ca ia la cunostinta de rezultatul scos de echipele lui , nu are de comentat si e de acord cu clasamentul intermediar !...si cu asta basta ! ...ca reiesea la sfarsit o greseala de arbitraj (socoteli facute aiurea cu sau fara intentie ) ,ura si la gara ! :wink:
Varga sa fi fost din fier...ce brand aveam !!!
George Iorga
Imagine

matei1971

Mesaj de matei1971 »

andrei vladeanu scrie:dragul meu matei,
aceasta teorie a laptopurilor am vazut-o si alte parti si mult mai acid sustinuta.

chiar daca am beneficia de logistica IT de ultima ora de la MICROSOFT, verificarea finala nu poate fi decat manuala, cu calculatorul, pe foaia de concurs a pescarului. pentru ca aceea este proba suprema, confruntarea foii de la stand cu cea a arbitrului.
Foaia este documentul oficial, datele prelůate de pe foi si introduse intr-un tabel, in excell de exemplu, ar fi facut sa se observe din timp eroarea. Din păcate computerele au devenit un rau necesar ca si mobilele!
Când esti mort, nu stii asta - dar ii afecteaza pe ceilalti. La fel si când esti prost.

andrei vladeanu
Veteran

Mesaj de andrei vladeanu »

matei1971 scrie: Foaia este documentul oficial, datele prelůate de pe foi si introduse intr-un tabel, in excell de exemplu, ar fi facut sa se observe din timp eroarea.
noi asta discutam de ceva vreme aici. ca se putea gresi la introducerea (manuala) in tabel.
iar la final sa se observe greseala.
era exact acelasi lucru.
The One Team

matei1971

Mesaj de matei1971 »

gor965 scrie:Ma bag si eu ca musca...
Cine crede ca un laptop rezolva problema ...s-o creada el...laptop-ul nu se butoneaza de unul singur ! In cazul de fata cineva banuiesc ca a dictat si altcineva a batut pe tastele unui "abac" . Greseala ,omeneasca de alfel, putea sa apara oricand ...s-a prins mult peste ,tensiunea a fost mare , experienta arbitrilor delegati , mica ...si tot asa !
Curios (dar nu de neinteles) de ce managerul unui lot cu doar 3 echipe pe intreaga balta omite, sau nu sesiseaza, o diferenta intre cantitatea din fisa concurentilor si cantitatea raportata de arbitrii (pe baza careia s-a facut clasamentul ) !? Probabil tensiunea mare din timpul desfasurarii mansei finale nu i-a permis sa fie foarte vigilent la calcule ! Cu toate astea ,ma gandesc ca si daca a stiut ca are o rezerva de 10 kg , nimic din regulament nu-l determina sa atraga atentia ...basca , avea la dispozitie 1 ora dupa afisarea rezultatelor oficiale sa conteste clasamentul si sa ceara o recalculare ! Din cate am inteles eu nu s-a facut nici o contestatie legat de clasament , asa ca ma gandesc ca respectivii de la Planet chiar nu stiau de "rezerva" aia !
Ar fi fost cel mai bine asa , cum spun antevorbitorii mei ,legat de oficializarea rezultatelor -intermediare ...semna managerul ca ia la cunostinta de rezultatul scos de echipele lui , nu are de comentat si e de acord cu clasamentul intermediar !...si cu asta basta ! ...ca reiesea la sfarsit o greseala de arbitraj (socoteli facute aiurea cu sau fara intentie ) ,ura si la gara ! :wink:
Eu ziceam sa aiba un laptop observatorii echipelor din finala, copii ale foilor erau in fiecare stand! Si nu e obligatoriu sa aiba laptop, poate sa fie si palm sau telefon cu sistem de operare Windows, se gasesc in toate magazinele!
Când esti mort, nu stii asta - dar ii afecteaza pe ceilalti. La fel si când esti prost.

matei1971

Mesaj de matei1971 »

andrei vladeanu scrie:
matei1971 scrie: Foaia este documentul oficial, datele prelůate de pe foi si introduse intr-un tabel, in excell de exemplu, ar fi facut sa se observe din timp eroarea.
noi asta discutam de ceva vreme aici. ca se putea gresi la introducerea (manuala) in tabel.
iar la final sa se observe greseala.
era exact acelasi lucru.
Putin probabil sa greseasca trei insi cu aceeasi valoare!
Asta vroiam eu sa subliniez.

P.S. Modul in care s-au facut socotelile, cu total intermediar scris pe marginea foii a facut posibila perpetuarea greselii pana la final.

andrei vladeanu
Veteran

matei1971 scrie:Putin probabil sa greseasca trei insi cu aceeasi valoare!.
care 3 insi?
The One Team

Sionut

Mesaj de Sionut »

andrei vladeanu scrie:
care 3 insi?
Puteau fi Managerul echipei & Organizatorul si Arbitrul Sef.
CS APS

andrei vladeanu
Veteran

fiecare apasa cate o tasta sau cum?
The One Team

Sionut

Mesaj de Sionut »

andrei vladeanu scrie:fiecare apasa cate o tasta sau cum?
fiecare-si verifica totalul de pe fisa lui (daca s-ar fi mers pe variant cu foi autocopiative in 3 exemplare) ; cred ca asta a vrut sa zica Matei.
CS APS

matei1971

Mesaj de matei1971 »

Sionut scrie:
andrei vladeanu scrie:
care 3 insi?
Puteau fi Managerul echipei & Organizatorul si Arbitrul Sef.
Sau managerii celor trei echipe din finala!
Ionut are dreptate, organizatorul si arbitrul sef mai sunt inca 2 persoane!

Sunt convins ca cele 3 echipe aveau oameni pe balta dar ei erau pusi sa vaneze grelile celorlalti concurenti!

senzor planet
Încuiat

Înapoi la “Campionatul National de Pescuit la Crap”