HOTIE SAU EROARE DE ARBITRAJ

Desfasurare, clasamente, fotografii, discutii, polemici, propuneri, decizii.

Moderator: gor965

Încuiat
andrei vladeanu
Veteran
Puncte: 0

Re: HOTIE SAU EROARE DE ARBITRAJ

Mesaj de andrei vladeanu »

sunt convins ca existau f multe metode de verificare
insa nu stiu care era metoda de computerizare, eu asta zic
The One Team

matei1971

Mesaj de matei1971 »

andrei vladeanu scrie:fiecare apasa cate o tasta sau cum?

Unul tine laptopul, unul dicteaza si al treilea scrie! :lol: :lol:
Când esti mort, nu stii asta - dar ii afecteaza pe ceilalti. La fel si când esti prost.

Sionut

Mesaj de Sionut »

Andrei,
anul trecut, cel putin odata pe zi luam toate rezultatele la verificat impreuna cu Mary sau Adi Zarguzon. Odata ei citeau de pe fise si eu verificam pe laptop, data urmatoare faceam invers : eu citeam ce era in laptop si ei ce era pe fise. Asa aveam certitudinea ca ce era introdus pana atunci era bine.
CS APS

andrei vladeanu
Veteran

nu.
unu tine degetu incordat, altu tine laptopu si al treilea il muta stanga - dreapta - sus - jos pana cand nimereste cu tasta in dreptul aratatorului
:D
The One Team

andrei vladeanu
Veteran

Sionut scrie:Andrei,
anul trecut, cel putin odata pe zi luam toate rezultatele la verificat impreuna cu Mary sau Adi Zarguzon. Odata ei citeau de pe fise si eu verificam pe laptop, data urmatoare faceam invers : eu citeam ce era in laptop si ei ce era pe fise. Asa aveam certitudinea ca ce era introdus pana atunci era bine.
asta da!
sa nu uitam insa ca acest cn a fost arbitrat cu voluntari de la cluburi, nu cu o asociatie de profesionisti ca voastra.
The One Team

matei1971

Mesaj de matei1971 »

andrei vladeanu scrie:sunt convins ca existau f multe metode de verificare
insa nu stiu care era metoda de computerizare, eu asta zic
Andrei, eu am propus aceasta metoda pt verificare, o metoda pt a avea un clasament cat mai exact ar fi realizarea unor foi autocopiative in trei exemplare pt fiecåre cantarire in parte, cu total si semnaturile managerilor echipelor implicate dupa ce s-a verificat nr de pesti si totalul. Aceste totaluri se aduna apoi si dau clasamentul intermediar si cel final!
Este mult mai usor sa depistezi o eroare adunand 7-10 cifre decåt 100!
Când esti mort, nu stii asta - dar ii afecteaza pe ceilalti. La fel si când esti prost.

Sionut

Mesaj de Sionut »

Nu suntem Andrei, toti avem alte profesii :D
Si noi am luat-o de la zero si in spinnig si in crap dar marele avantaj al nostru este
ca experienta se pastreaza, RAMANE IN ECHIPA . Cu voluntari cei care se prind cum merge treaba,
nu ii mai ai disponibili etapa urmatoare .
CS APS

andrei vladeanu
Veteran

[quote="matei1971Andrei, eu am propus aceasta metoda pt verificare, o metoda pt a avea un clasament cat mai exact ar fi realizarea unor foi autocopiative in trei exemplare pt fiecåre cantarire in parte, cu total si semnaturile managerilor echipelor implicate dupa ce s-a verificat nr de pesti si totalul. Aceste totaluri se aduna apoi si dau clasamentul intermediar si cel final!
Este mult mai usor sa depistezi o eroare adunand 7-10 cifre decåt 100![/quote]

matei
am obosit
totalul si semanturile managerilor pe un clasament intermediar NU AU ACOPERIRE REGULAMENTARA
prin urmare, trebuie sa aduni (sau sa verifici) cele 250 de cifre (toti pestii) si nu cele 7-10, care nu reprezinta decat totaluri INFORMATIVE
The One Team

matei1971

Mesaj de matei1971 »

andrei vladeanu scrie:
Sionut scrie:Andrei,
asta da!
sa nu uitam insa ca acest cn a fost arbitrat cu voluntari de la cluburi, nu cu o asociatie de profesionisti ca voastra.
Au vrut amatori acum culeg roadele!
De la prima etapa s-a vazut profesionalismul arbitrilor iar daca cei implicati in cn nu vor intelege ca regulamentul nů trebuie interpretat ci luat ad literam vor mai exista multe discutii.

andrei vladeanu
Veteran

matei
potrivit regulamentului actual
daca vrei sa verifici cantitatea unei echipe
trebuie sa aduni si sa verifici pestii de pe foile de arbitraj. unul cate unul.

chiar daca exista cateva interventii atestate notarial a totalelor intermediare. nu te ajuta la nimic.

p.s. de ce nu se intreba nimeni ce s-ar fi intamplat daca se acorda titlul de campion national pe totale intermediare, iar lotul planet venea cu foile si demonstra ca, peste cu peste, eu au prins mai mult... :(
The One Team

senzor planet
Încuiat

Înapoi la “Campionatul National de Pescuit la Crap”