Moderator: gor965
andrei vladeanu scrie:fiecare apasa cate o tasta sau cum?
asta da!Sionut scrie:Andrei,
anul trecut, cel putin odata pe zi luam toate rezultatele la verificat impreuna cu Mary sau Adi Zarguzon. Odata ei citeau de pe fise si eu verificam pe laptop, data urmatoare faceam invers : eu citeam ce era in laptop si ei ce era pe fise. Asa aveam certitudinea ca ce era introdus pana atunci era bine.
Andrei, eu am propus aceasta metoda pt verificare, o metoda pt a avea un clasament cat mai exact ar fi realizarea unor foi autocopiative in trei exemplare pt fiecåre cantarire in parte, cu total si semnaturile managerilor echipelor implicate dupa ce s-a verificat nr de pesti si totalul. Aceste totaluri se aduna apoi si dau clasamentul intermediar si cel final!andrei vladeanu scrie:sunt convins ca existau f multe metode de verificare
insa nu stiu care era metoda de computerizare, eu asta zic
Au vrut amatori acum culeg roadele!andrei vladeanu scrie:asta da!Sionut scrie:Andrei,
anul trecut, cel putin odata pe zi luam toate rezultatele la verificat impreuna cu Mary sau Adi Zarguzon. Odata ei citeau de pe fise si eu verificam pe laptop, data urmatoare faceam invers : eu citeam ce era in laptop si ei ce era pe fise. Asa aveam certitudinea ca ce era introdus pana atunci era bine.
sa nu uitam insa ca acest cn a fost arbitrat cu voluntari de la cluburi, nu cu o asociatie de profesionisti ca voastra.