ai mai auzit vreodata ca eu sa contest vreun rezultat? iti spun eu nu.gadjo scrie:Gabi eu stiu ca pe MV a fost canicula mare dar ar fi bine sa-ti revii deacum pt ca ai inceput sa "bati campii."Cu tot respectul pe care il aveam pt tine ca pescar de competitie sa stii ca incep sa-mi cam schimb parerea.Nu inteleg de ce oare iti este asa greu sa accepti infrangerea?Si ca sa ma intelegi si mai bine verifica clasamentele din toate etapele de calificari si ai sa constati ca Planetul a meritat calificarea mai mult intrucat v-a cam batut peste tot la diferenta considerabila si stii poate mai bine ca mine cum.Recunosc ca e frustrant sa pierzi la 10 kile diferenta in fata unei echipe considerata outsider la inceputul calificarilor dar totul are o limita.E pacat ca acum sa stai sa cauti motive si scuze care nu isi mai au rostul si sa denigrezi munca lotului Planet sustinand ca te-au furat.Imi cer scuze daca te-am suparat cu ceva dar ar fi bine sa iti revii intrucat viata merge inainte si ai tot timpul din lume sa iti demonstrezi pe balta vloarea si nu certandu-te pe forumuri.Fire intinse si multa sanatate.
am castigat si am pierdut numai pe balta si niciodata, dar niciodata nu am fost in situatia sa ma simt macar furat.esti mult prea subtil in afirmatii dar sa sti ca nici 60 grade nu-mi pot afecta gandirea si obiectivitatea. ia incearca sa sa ma ajuti tu putin. ai vazut fisele? ai inteles situatia? de ce nu incerci sa-mi demonstrezi ca gresesc si gata. nu are nimeni nici un argument imptriva. Sa sti ca am ani de zile de sport de performanta si nicaieri nu scrie ca trebuie sa recunosti victoria adversarului daca aceasta a fost obtinuta altfel, decat prin elementele de baza inlcluse in sportul respectiv. Poti sa-ti schimbi parerea despre mine...puteti sa va schimbati toti parerea despre mine...nu ma obligati sa fiu prost si credul. nu e frustrant sa pierzi la 10 kile...e frustrant sa afli de aceste 10 kile la ora 14 dupa terminarea concursului.
ia vezi tu mai bine mansele de calificari ...sau atai ca-ti spun eu
mansa 1 - tancabesti : PLanet 1 - Carping 2
mansa 2- Carping 1 la Doripesco - Planet se antreneaza pentru Bunget ( nu participa la Sacel)
mansa 3 - Bunget - Planet 2 - Carping 3
mansa 4 - Lates - Planet 1 -Carping 2
Mansa 5 Moara Vlasiei Carping 1 ( 5 puncte) - Planet 2 ( 6 puncte)
ia trage tu concluzia cat de buni au fost Planet in comparatie cu noi.
te rog sa te uiti atent.