HOTIE SAU EROARE DE ARBITRAJ

Desfasurare, clasamente, fotografii, discutii, polemici, propuneri, decizii.

Moderator: gor965

Încuiat
Vladut Mateianu
CS SENZOR
Puncte: 0

Re: HOTIE SAU EROARE DE ARBITRAJ

Mesaj de Vladut Mateianu »

Dezbate tu prin alta parte si lasa-ne pe noi....
Pa.
CS SENZOR

http://www.snz.ro
http://www.crapmania.ro

"Studiati trecutul, daca vreti sa divinizati viitorul." - Confucius

Pasa

Mesaj de Pasa »

....................
A.V.P.S. SOIMUL
BRONZUL NATIONAL 2010

victoras h

Mesaj de victoras h »

:) ba dezbat aici ...e forum public...nu jignesc pe nimeni...de data asta am si timp liber berechet
Cu "pa" nu mai merge...sunt prea multe de spus.

Maresh1980

Mesaj de Maresh1980 »

Nu sunt clona domnul Andrei, o sa ma cunoasteti la sfarsitul concursului de la Hobaia. De aceea consider ca pot si eu sa-mi dau cu parerea, asta daca intereseaza pe cineva :!: Repet, Piatra Neamt sunt prea luati la misto de diversi cetateni din Bucuresti (sau nu) care nu inteleg ca este un sport si spiritul de fair play ar trebui sa troneze.
Felicitari Club Planet si fiti mandri de ce ati reusit.

Andrei Mares

bogkba

Mesaj de bogkba »

Mai Gabi stai tu linistit ca jocurile erau facute de mult,de la inceput...pai baietii au datorii si sunt imprumutati unii la altii de aceea s-a vrut acest rezultat!
Pai care eroare de arbitraj este HOTIE la drumul mare,pai oriunde in lume si in orice sport cand un arbitru greseste este suspendat 1,2 ...10 etape sau chiar este scos din arbitraj,dar la noi in romanica se poate orice!Pai ce mai cauta nea Cicerone sa arbitreze in finala CN daca el nu a fost in stare "sa opreasca oficial" si sa "aplice regulamentul"la Bunget!Dar acum s-a vazut a cui trompeta este....!!!!! :lol: :lol: :lol:

alin pitters

Mesaj de alin pitters »

Rusine !!!
Nu stiti sa pierdeti!
Bravo Planet !!!
Cred ca inainte de a arunca cu piatra ar trebui sa i cunoasteti pe baietii astia si munca lor.
Daca efectiv erati asa de buni pe cum considerati trebuia sa rezolvati partida cu un 50 kg si sa nu tot plangeti pe la colturi dupa 10 kg,90 grame...
Pentru a putea castiga in primul rand trebuie sa stii sa pierzi!

Victoras Petcu
Partener Crapmania.ro

Mesaj de Victoras Petcu »

ureche 72 scrie:Parerea mea :!: :!: :!: finala trebuia jucata pe o pista unde trebuia sa cauti pestele si nu pe o balta cu potential foarte,foarte mare de peste :idea: atunci cu siguranta nu mai existau atatea polemici :wink: :wink: :wink: Moara este o balta pentru incepatori :wink:
PAREREA TA ESTE UNA FOARTE PROASTA!!!!!! DORMI MAI DEPARTE!!!!!! :D
Victoras Petcu

Gavrila Adrian

Mesaj de Gavrila Adrian »

@bogkba

este adevarat ca la balta bunget pe care o administarti nu se poate pescui din cauza mlastinii ? am auzit acest lucru acum la emisiunea Mincinosii(interviu gabi tomescu) si nu stiu ce sa cred. se poate intra cu masinile?

cornelserbu
Veteran

Mesaj de cornelserbu »

apropos de emisiunea mincinosii...a aparut acolo o fantoma care tinea isonul cuiva sustinand ca echipa carping nu a fost bine manageriata :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: ...probabil ca voia el sa-l invete pe sorin rudeanu cum se manageriaza cu adevarat o echipa de pescuit ca sa poti baga in buzunarul propriu niste euroi... :oops: :oops: :oops: incep sa cred ca s-a gresit cand s-a musamalizat furtul comis de acest individ al carui loc este la "racoare" nu in fata camerelor de luat vederi :twisted:

ps. probabil ca rosioru a ramas fara bani si s-a gandit sa-i administreze el fondurile lui gabi sandu in anglia :lol: :lol: :lol:
Cornel Serbu
Friends Carp Team

oanavictor
Pescar de competitie

Mesaj de oanavictor »

cornelserbu scrie:apropos de emisiunea mincinosii...a aparut acolo o fantoma care tinea isonul cuiva sustinand ca echipa carping nu a fost bine manageriata :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: ...probabil ca voia el sa-l invete pe sorin rudeanu cum se manageriaza cu adevarat o echipa de pescuit ca sa poti baga in buzunarul propriu niste euroi... :oops: :oops: :oops: incep sa cred ca s-a gresit cand s-a musamalizat furtul comis de acest individ al carui loc este la "racoare" nu in fata camerelor de luat vederi :twisted:

ps. probabil ca rosioru a ramas fara bani si s-a gandit sa-i administreze el fondurile lui gabi sandu in anglia :lol: :lol: :lol:
Nu-i problema ,a lasat mostenitori de nadejde ,sa vezi ce repede se cocoata Vladeanu in delegatie si incepe sa se infrupte din ''banii vacii '' :idea: :!:
Cea mai mare realizare a diavolului a fost aceea ca a convins lumea ca nu exista

senzor planet
Încuiat

Înapoi la “Campionatul National de Pescuit la Crap”