Moderator: gor965
Si ce crezi ca eu o sa vad pestele sub apa? Sau, ma rog, sub ghiata?Vladut Mateianu scrie:...apropo, esti binevenit si tu, nu cred ca este f. departe de tine !...
era vorba de dezvoltarea ei...florian scrie:la maxim 5 pescari pe zi in weekend e o adevarata afacere in domeniul pescuitului sportiv![]()
sa nu uitam vali ca echipa nationala a stat 3 zile pe balta in franta (un sector) si in anglia (doua sectoare) - 2011 si 2010 -Vali Vesa scrie: (...)
Dar nici sa stau 3 zile pe balta si sa prind caras si rosioara...
(...)
Chiar i-ti recomand sa mergi acolo Vali daca se va tine etapa la Iezer , anul trecut am participat la un concurs IPA acolo si am luat locul 2 cu doi amuri de 3 kg. castigatorii au prins in jur de 12 kg. printre care un crap de 5_6 kg.si ceva ciortani , balta este asemanatoare cu Hobaia numai ca mult mai mare , adevarata problema acolo este alta si de aia trebuie sa pescuiesti acolo inainte de o eventuala etapaVali Vesa scrie:Andrei,
ai dreptate.
si de fapt mie imi convine, intr-o ora jumate sunt pe balta
bai baiatule vezi ca aia 5 pescari sunt mocangi care nu plateau balta nu a mai fost lasata la pescuit si balta nu o tine pentru vreo afacere nul intereseaza a fost de acord la insistentele meleflorian scrie:la maxim 5 pescari pe zi in weekend e o adevarata afacere in domeniul pescuitului sportiv![]()
tu nu cred ca ia inteles.afirmatia mea a fost in spirit de gluma.cred ca stiu mult mai bine ca tine baltile din jurul SlobozieiPasa scrie:bai baiatule vezi ca aia 5 pescari sunt mocangi care nu plateau balta nu a mai fost lasata la pescuit si balta nu o tine pentru vreo afacere nul intereseaza a fost de acord la insistentele meleflorian scrie:la maxim 5 pescari pe zi in weekend e o adevarata afacere in domeniul pescuitului sportiv![]()