IEZER - SLOBOZIA, POSIBILA PISTA MANSA SECUNDA CN 2011

Desfasurare, clasamente, fotografii, discutii, polemici, propuneri, decizii.

Moderator: gor965

Scrie răspuns
claudiue
Puncte: 0

Re: IEZER - SLOBOZIA, POSIBILA PISTA MANSA SECUNDA CN 2011

Mesaj de claudiue »

10 tone in 200 de hectare ?
la 5 kg pestele inseamna 2000 de crapi => 10 crapi la hectar...in contextul in care se pescuieste pe culoar de 8 metrii si de arunca aproximativ 120...ai de pescuit 960 metrii patrati deci 10% din hectar = 1 crap !!! :lol: :lol: :lol:

Neavand nicio legatura aritmetica cu pescuitul, daca balta este cat de putin dezechilibrata, multa lume nu va puncta doar din cauza locului tras la sorti si a densitatii !

Asta se doreste pt o etapa de CN ?

Pasa

Mesaj de Pasa »

florian scrie:
Pasa scrie:
florian scrie:la maxim 5 pescari pe zi in weekend e o adevarata afacere in domeniul pescuitului sportiv :lol: :lol:
bai baiatule vezi ca aia 5 pescari sunt mocangi care nu plateau balta nu a mai fost lasata la pescuit si balta nu o tine pentru vreo afacere nul intereseaza a fost de acord la insistentele mele
tu nu cred ca ia inteles.afirmatia mea a fost in spirit de gluma.cred ca stiu mult mai bine ca tine baltile din jurul Sloboziei
sa vad si eu ca balta aia se populeaza cu 10t si dupa aia mai stam de vorba.
Pai si nu crezi ca o populeaza daca cunosti atit de bine baltile
A.V.P.S. SOIMUL
BRONZUL NATIONAL 2010

robertpescar

Mesaj de robertpescar »

Pasa scrie:
florian scrie:la maxim 5 pescari pe zi in weekend e o adevarata afacere in domeniul pescuitului sportiv :lol: :lol:
bai baiatule vezi ca aia 5 pescari sunt mocangi care nu plateau balta nu a mai fost lasata la pescuit si balta nu o tine pentru vreo afacere nul intereseaza a fost de acord la insistentele mele
stii tu pescari seriosi care se duc acolo?!
balta a fost deschisa pescuitului tot timpul....numai ca nu se duceau pescarii!!!
@pasa
ai pescuit pe iezer????????
daca DA ,de ce insisti sa se organizeze acolo CN?????
...nu te mai grabi cu postarile si analizeaza mai bine continutul lor...din punct de vedere gramatical,cel putin! :wink:

Vladut Mateianu
CS SENZOR

Mesaj de Vladut Mateianu »

Robert, hai sa lasam gramatica, sa discutam despre pescuit....
Este o balta noua ptr toata lumea, ceea ce ma face sa cred ca sansele de a prinde peste sunt egale.....apropo, vezi si detaliile despre balta din Italia mai intai ! :wink:

In alta ordine de idei, si Darvari este o balta de luat in seama, am discutat despre ea la sedinta, dar este greu sa faci 3 sectoare de cate 12 locuri cat de cat egale.....
CS SENZOR

http://www.snz.ro
http://www.crapmania.ro

"Studiati trecutul, daca vreti sa divinizati viitorul." - Confucius

robertpescar

Mesaj de robertpescar »

Vladut Mateianu scrie:Robert, hai sa lasam gramatica, sa discutam despre pescuit....
Este o balta noua ptr toata lumea, ceea ce ma face sa cred ca sansele de a prinde peste sunt egale.....apropo, vezi si detaliile despre balta din Italia mai intai ! :wink:

In alta ordine de idei, si Darvari este o balta de luat in seama, am discutat despre ea la sedinta, dar este greu sa faci 3 sectoare de cate 12 locuri cat de cat egale.....
pentru mine nu este o balta noua!
iezerul este o balta foarte frumoasa,bine amenajata,dar foarte dificila...zone cu apa mica si substrat malos alterneaza cu zone cu apa adanca si cocioc...pestele se refugiaza in zona malului inalt(din cauza galagiei facuta de pescarii de pe pontoane,majoritatea unditari si tolbari,straini de conceptul c&r),zona imposibil de pescuit datorita distantei f mari,practic este malul opus pontoanelor.Pe partea de inceput a baltii,parte destul de mare,apa este putin adanca,substrat malos si nu tine peste!Cine va pica aici,PA!Iar spre sfarsitul baltii,se poate pescui cu usurinta malul celalalt,deci...locurile-fac jocurile!cat din punct de vedere al densitatii,balta are peste mare dar nu mult,la navod fiind prins si un romanesc de 18 kg,bineinteles eliberat! Mai stiu si ca are mult ciortan si cteno mic,sub kg!
o balta de vis...dar dupa mine o mare provocare!

oanavictor
Pescar de competitie

Mesaj de oanavictor »

Vladut Mateianu scrie:Robert, hai sa lasam gramatica, sa discutam despre pescuit....

Unde exista lacul cu 3 sectoare egale ?
Sa nu uitam sutele de GHERLE DE LA SARULESTI ,si nu poti spune ca nu erau pescari aia de au dat GHERLE :!:
Cea mai mare realizare a diavolului a fost aceea ca a convins lumea ca nu exista

oanavictor
Pescar de competitie

Mesaj de oanavictor »

andrei vladeanu scrie:daca se pot face trei sectoare zonale de 12 echipe, eu personal nu am nimic impotriva variantei darvari

bineinteles cu conditia ca starostele zombie sa nu iasa deloc din capela pentru ca sa nu bantuie pe balta cu indicatii si impresionari :D :D :D
sperie concurentii, mai ales noaptea :D
Am inteles ca nu vor exista organizatori numiti ,si de toata activitatea se va ocupa echipa de arbitrii .
Si atunci care e problema .!!!!!!!
Nu vreau sa se uite implicarea organizatorilor la Bunget .
Acolo cred ca trebuie atentionati administratorii lacului REFERITOR LA CE SA INTAMPLAT ANUL TRECUT !!!!!!
Cea mai mare realizare a diavolului a fost aceea ca a convins lumea ca nu exista

Vladut Mateianu
CS SENZOR

Mesaj de Vladut Mateianu »

@robert

Dar pe partea unde se refugiaza de obicei pestele, nu se pt face standuri ? Ca noi, pescarii, nu tinem neaparat sa pescuim de pe ponton.... :wink:

Si in zona cu apa mica, unde sta pestele, nu intra 12 standuri ?
CS SENZOR

http://www.snz.ro
http://www.crapmania.ro

"Studiati trecutul, daca vreti sa divinizati viitorul." - Confucius

robertpescar

Mesaj de robertpescar »

@vladut
atunci lucrurile s-ar schimba...cred ca se pot face!spun cred....deoarece malul celalalt are mult stuf,cocioc,mal abrupt...ar fi altceva!
iar zona cu apa mica ,din cate stiu eu,NU tine peste!

negutescu
pescar de competitie

Mesaj de negutescu »

robertpescar scrie:@vladut
atunci lucrurile s-ar schimba...cred ca se pot face!spun cred....deoarece malul celalalt are mult stuf,cocioc,mal abrupt...ar fi altceva!
iar zona cu apa mica ,din cate stiu eu,NU tine peste!
Acum are peste? :lol:

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Campionatul National de Pescuit la Crap”