Vladut Mateianu scrie:Robert, hai sa lasam gramatica, sa discutam despre pescuit....
Este o balta noua ptr toata lumea, ceea ce ma face sa cred ca sansele de a prinde peste sunt egale.....apropo, vezi si detaliile despre balta din Italia mai intai !
In alta ordine de idei, si Darvari este o balta de luat in seama, am discutat despre ea la sedinta, dar este greu sa faci 3 sectoare de cate 12 locuri cat de cat egale.....
pentru mine nu este o balta noua!
iezerul este o balta foarte frumoasa,bine amenajata,dar foarte dificila...zone cu apa mica si substrat malos alterneaza cu zone cu apa adanca si cocioc...pestele se refugiaza in zona malului inalt(din cauza galagiei facuta de pescarii de pe pontoane,majoritatea unditari si tolbari,straini de conceptul c&r),zona imposibil de pescuit datorita distantei f mari,practic este malul opus pontoanelor.Pe partea de inceput a baltii,parte destul de mare,apa este putin adanca,substrat malos si nu tine peste!Cine va pica aici,PA!Iar spre sfarsitul baltii,se poate pescui cu usurinta malul celalalt,deci...locurile-fac jocurile!cat din punct de vedere al densitatii,balta are peste mare dar nu mult,la navod fiind prins si un romanesc de 18 kg,bineinteles eliberat! Mai stiu si ca are mult ciortan si cteno mic,sub kg!
o balta de vis...dar dupa mine o mare provocare!