IEZER - SLOBOZIA, POSIBILA PISTA MANSA SECUNDA CN 2011

Desfasurare, clasamente, fotografii, discutii, polemici, propuneri, decizii.

Moderator: gor965

Scrie răspuns
florian
Puncte: 0

Re: IEZER - SLOBOZIA, POSIBILA PISTA MANSA SECUNDA CN 2011

Mesaj de florian »

si inca cat! :lol: :lol:

robertpescar

Mesaj de robertpescar »

negutescu scrie:
robertpescar scrie:@vladut
atunci lucrurile s-ar schimba...cred ca se pot face!spun cred....deoarece malul celalalt are mult stuf,cocioc,mal abrupt...ar fi altceva!
iar zona cu apa mica ,din cate stiu eu,NU tine peste!
Acum are peste? :lol:
cristi,de cate ori ai fost la pescuit la iezer????eu stiu ce peste are in balta de la peri...imi spunea cand bagau navodu....imi spunea si ce se ducea la piata si ce ramanea in balta!!!!!parerea mea e ca are peste dar foarte putin raportat la intinderea de apa!!!m-am bagat in discutii pt ca stii f bine ca am fost sponsor la un concurs unde nu s-a prins!a fost un fiasco total!organizare....pontoane...dar peste????
spune tu cati crapi de peste 2kg ai prins in 2010!!!!! pana si sorin care pescuia mereu pe acelasi loc,in decursul unui an intreg nu a prins mai mult de 5-6crapi!!!!
si daca e ok balta de ce mai bati sute de km????tancabesti via solacolu....cand ai peste la 5 km!?
prin postarile tale ambiguue o sa pui lumea pe drum...si o sa le dau adresa ta sa-i calauzesti... :D

andrei vladeanu
Veteran

Mesaj de andrei vladeanu »

din informatiile care se aduna ma tem ca alegerea iezerului pt mansa secunda sa nu fie o greseala...
The One Team

Cristi Matei
pescar de competitie

Mesaj de Cristi Matei »

domnilor va rog tot ceea ce nu are legatura cu balta Iezer sa fie discutat in noul topic: discutii CN. pe acesta il voi modifica.
multumesc pt intelegere.

Pasa

Mesaj de Pasa »

A
A.V.P.S. SOIMUL
BRONZUL NATIONAL 2010

stan

Mesaj de stan »

aceasta balta este o teapa.argumentez prin faptul ca administratorul in cauza se ocupa de orice alte dotari numai de popularea acestei balti, nu.am participat la doua concursuri ale ipa de 72 ore si s-a castigat locul I cu o cantitate infima de peste si zeci de echipe nu au prins nimic.pe mijlocul baltii,logitudinal,se afla un canal de drenaj protejat de un gard din nuiele(fascine) care ar tebui sa tina peste,dar nimic.am cheltuit 25 kg meteor,am dat si la plastice si la celebra mamaliga,fara rezultate.pe fundul baltii exista un namol cu textura sulfuroasa si daca tii o montura pe patul de nada mai mult de o ora observi carligul care pur si simplu incepe sa prezinte urme de erodare.altfel ici colo cate un caras sau ciortan ratacit.pacat de balta este foarte frumoasa si foarte dotata cu exceptia pestelui.

pista bv

Mesaj de pista bv »

Daca baga 10tone de crap, cum a zis Pasa, merge :wink: Dupa concurs arunci plumbii folositi acolo si gata.
Balazs Istvan

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Campionatul National de Pescuit la Crap”