In atentia conducerii AGVPS-APCR

Desfasurare, clasamente, fotografii, discutii, polemici, propuneri, decizii.

Moderator: gor965

Scrie răspuns
andrei vladeanu
Veteran
Puncte: 0

Re: In atentia conducerii AGVPS-APCR

Mesaj de andrei vladeanu »

nu este corect, vladut
iar mitranescu recunoaste asta

trebuie gasita o solutie ca acesti oameni, indiferent de ce au zis, facut si uneltit, sa fie primiti in campionatul national sub forma de club sportiv. carp zone sau chiar altul, daca cer termen sa-l constituie. razbunarile nu-si au rostul la acest nivel, mai ales din partea noastra. nu uitati, ca mai ales eu fost f. tavalit si jignit. totusi vreau si TREBUIE sa arat intelepciune. conceptul apcr si competitia de crap trebuie sa invinga si sa mearga mai departe.
The One Team

Dan Mitranescu
Veteran

Mesaj de Dan Mitranescu »

Vali Vesa scrie:
Dan Mitranescu scrie: ...noi ne numim Acvila ...si nu este decizia noastra.
Dane,

Pai ori este, ori nu este decizia voastra :lol:
Apropos, membrii Carp Zone si-au dat demisiile din club? Si au fost aprobate?
Era un fel de a spune. Este decizia voastra de a ne obliga sa venim cu Acvila datorita timpului acordat pentru inscriere.

Treaba asta cu demisiile ma ingrijoreaza de fiecare data cand o aud. Este o tampenie sa-ti dai demisia de undeva de unde nu ai fost angajat. Am facut-o si pe asta de "dragul" vostru !

andrei vladeanu
Veteran

Mesaj de andrei vladeanu »

va rog sa nu va mai contrati fara rost.
gasiti o solutie constructiva.
ce a fost, a fost.
The One Team

cristi pandia

Mesaj de cristi pandia »

Vladut Mateianu scrie:PS Cine este noul presedinte de la CZ, ca vreau sa discut ceva cu el ? :roll: :
Interimar Orhei ...incearca sa iei legatura.

:lol: :lol: :lol: ACVILA a combinat banii lui Orhei (1000e) oferiti ca sponsorizare lotului cz :lol: :lol: :lol:
zarva mare intr-o cocioaba vineri seara ,studio foto. :lol: din cei care au dat pozele unii chiar cred ca prind lotul.
Orhei ai dat banii si nu ai prins lotul :lol: :lol:
:wink: :oops: asta asa ca fac caterinca :oops: :wink:
Ultima oară modificat Lun Feb 08, 2010 14:06 de către cristi pandia, modificat 1 dată în total.

Dan Mitranescu
Veteran

Mesaj de Dan Mitranescu »

Vali Vesa scrie:
Dan Mitranescu scrie: ...Pe 30 nu am venit pentru ca nu puteam sa ne inscriem cu ochii inchisi la un sistem care urma sa se infiinteze. Nu stiam nici macar daca se participa pe loturi sau pe echipe de 2 ...
Nici noi, dar NOI am votat sistemul si avem incredere in el. Acum, voi aveti incredere intr-un sistem pe care nu l-ati votat???
Am incredere si in Constitutie si nici macar nu stiu cine a facut-o. In plus sunt obligat sa o respect .Daca venim ,venim de buna voie acceptand cele deja organizate de voi. Crezi ca este un avantaj ? Care este problema ?

Vladut Mateianu
CS SENZOR

Mesaj de Vladut Mateianu »

@andrei

dar vreau sa nu ne mai jucam cu vorbele.mitranescu a fost presedinte cz, iar acum neaga ca ar fi fost ? :roll:

sau treaba cu inscrierea intr-un club crezi ca este doar de ochii lumii si se poate merge tot la nimereala ?

@mitranescu

Varianta prin care vrei tu sa intri nu este o varianta corecta. Se va creea un precedent, apoi fiecare membru de club (bine, asta daca va fi trecut pe acte ca sa nu mai poata da raspunsuri ca al tau) caruia nu-i convine ceva se inscrie direct la AGVPS , mai gaseste inca 7 nemultumiti si are lot la CN.
Si este si mai ieftin.
Varianta pe care ti-a propus-o Andrei este singura legala.Si corecta. :wink:
CS SENZOR

http://www.snz.ro
http://www.crapmania.ro

"Studiati trecutul, daca vreti sa divinizati viitorul." - Confucius

doru_croc
pescar de competitie

Mesaj de doru_croc »

Dan Mitranescu scrie:
Vali Vesa scrie:
Dan Mitranescu scrie: ...Pe 30 nu am venit pentru ca nu puteam sa ne inscriem cu ochii inchisi la un sistem care urma sa se infiinteze. Nu stiam nici macar daca se participa pe loturi sau pe echipe de 2 ...
Nici noi, dar NOI am votat sistemul si avem incredere in el. Acum, voi aveti incredere intr-un sistem pe care nu l-ati votat???
Am incredere si in Constitutie si nici macar nu stiu cine a facut-o. In plus sunt obligat sa o respect .Daca venim ,venim de buna voie acceptand cele deja organizate de voi. Crezi ca este un avantaj ? Care este problema ?
Dane, care este marele obstacol pe care nu il puteti depasi si sa inscrieti CZ in APCR?
Pentru unii umorul este ca si o limba straina: fara subtitrare nu inteleg nimic!
Este de o mie de ori mai bine să fii optimist şi să te înşeli, decât să fii pesimist şi să ai dreptate.

gabisandu
Pescar de competitie

Mesaj de gabisandu »

Rog pe toti presedintii cluburilor care au aderat la APCR sa fie de acord cu primirea clubului Carpzone in APCR. Trebuie sa dam dovada de intelepciune si va spune asta cel care a fost improscat cu noroi si jignit de Mitranescu. Daca oamenii astia isi doresc si accepta sistemul votat de noi trebuie sa-i primim, dar nu cu tertipuri, ci prin Carpzone.

P.S. - Imi doresc din tot sufletul sa traga Tancabesti.

Vladut Mateianu
CS SENZOR

Mesaj de Vladut Mateianu »

Pai nu or sa vrea Gabi ! Ca doar este vorba de aceleasi 4 litere..... :roll:
CS SENZOR

http://www.snz.ro
http://www.crapmania.ro

"Studiati trecutul, daca vreti sa divinizati viitorul." - Confucius

gabisandu
Pescar de competitie

Mesaj de gabisandu »

Daca nu vor sa vina este alegerea lor. Dragoste cu forta nu se face. Eu totusi sper sa vina si sa pice pe Tancabesti.

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Campionatul National de Pescuit la Crap”