Moderator: gor965
Era un fel de a spune. Este decizia voastra de a ne obliga sa venim cu Acvila datorita timpului acordat pentru inscriere.Vali Vesa scrie:Dane,Dan Mitranescu scrie: ...noi ne numim Acvila ...si nu este decizia noastra.
Pai ori este, ori nu este decizia voastra![]()
Apropos, membrii Carp Zone si-au dat demisiile din club? Si au fost aprobate?
Interimar Orhei ...incearca sa iei legatura.Vladut Mateianu scrie:PS Cine este noul presedinte de la CZ, ca vreau sa discut ceva cu el ?:
Am incredere si in Constitutie si nici macar nu stiu cine a facut-o. In plus sunt obligat sa o respect .Daca venim ,venim de buna voie acceptand cele deja organizate de voi. Crezi ca este un avantaj ? Care este problema ?Vali Vesa scrie:Nici noi, dar NOI am votat sistemul si avem incredere in el. Acum, voi aveti incredere intr-un sistem pe care nu l-ati votat???Dan Mitranescu scrie: ...Pe 30 nu am venit pentru ca nu puteam sa ne inscriem cu ochii inchisi la un sistem care urma sa se infiinteze. Nu stiam nici macar daca se participa pe loturi sau pe echipe de 2 ...
Dane, care este marele obstacol pe care nu il puteti depasi si sa inscrieti CZ in APCR?Dan Mitranescu scrie:Am incredere si in Constitutie si nici macar nu stiu cine a facut-o. In plus sunt obligat sa o respect .Daca venim ,venim de buna voie acceptand cele deja organizate de voi. Crezi ca este un avantaj ? Care este problema ?Vali Vesa scrie:Nici noi, dar NOI am votat sistemul si avem incredere in el. Acum, voi aveti incredere intr-un sistem pe care nu l-ati votat???Dan Mitranescu scrie: ...Pe 30 nu am venit pentru ca nu puteam sa ne inscriem cu ochii inchisi la un sistem care urma sa se infiinteze. Nu stiam nici macar daca se participa pe loturi sau pe echipe de 2 ...