Barbatia mea nu are ce cauta in aceasta discutie. Prefer s-o folosesc doar atunci cand sunt doamne prin apropiere.
Barbatia ca atributie nu se dovedeste zbierand cat te tin plamanii ci dand dovada de caracter atunci cand situatia o impune ori parerea mea e ca tu ai fi printre ultimii care ar putea sa aduca in discutie acest subiect. Ma bucur insa ca nu am primit si de la tine amenintari.
La noi in club nu avem sefi, nu pupam pe nimeni "pe ambii obrajori" ca sa aparem o idee mai in fata, si nu dam din coada atat din principiu cat si pt ca nu ar fi nevoie. Terog sa nu faci confuzii cu alte cluburi.
Te regasesti in chiar atat de multe lucruri incat sa te simti "jignit evaziv" ? Cand am scris textul m-am gandit la tine atunci cand am spus ca s-a jertfit prea mult pt prea putin. Ma tem insa ca m-am pripit atunci cand am crezut ca ti-ai revenit la normal.
Aia cu autografele e o chestie complexa, pe care tu ai perceput-o astfel. Incearca sa vezi lucrurile si din alta perspectiva si mai vedem cum sta treaba cu complexarea... s-ar putea sa descoperi lucruri noi, surprinzatoare!
Nu-nteleg cum poti sa razi acum cand vine vorba de filmari si de fotografii, cand acum cateva luni mai aveai putin si iti infiintai studio de productie, ca sa dovedesti stiu eu ce...
Ai fost anul trecut in Franta, Gabi ,DEGEABA !
N-ai invatat nimic de acolo. Iti jur ca, dupa cum te cunosc, ti-ar fi crapat obrazul daca ai fi ridicat aparatul foto sa fotografiezienglezii dela C5 cand venea in stand la noi sa verifice directia de lansare sau cand S.A. au venit sa ne stranga mana atunci cand nu i-am carotat in drill cu pestii la noi in stand , a nustiucata oar . Facand abstractie de ura asta surda care ti-a umbrit rationamentul sunt sigur ca bunul simt ti-ar fi dictat o atitudine asemanatoare cu cea pe care o am eu acum.
Prin articolul asta nu ma spal pe maini. Nu o fac pt ca nu e nevoie! Nu am nimic de ascuns si nu uita ca mainile mele sunt curate. Ligheanul nu rahat e acolo de multi ani, insa o sa incerc sa ma tin departe de el. cum am facut-o si pana acum.