LAURI DE CENUSA - blestemul unui campion national

Desfasurare, clasamente, fotografii, discutii, polemici, propuneri, decizii.

Moderator: gor965

Scrie răspuns
Gabi Tomulescu
Puncte: 0

Re: LAURI DE CENUSA - blestemul unui campion national

Mesaj de Gabi Tomulescu »

Eu nu stiu cum ceilalti participanti la Campionatul National accepta referirea ironica la adresa fiecaruia din ei...fara sa-ti transmita nimic.
Sau poate asa trebuie procedat (sa ignori) si eu defapt am gresit... :?: :?: postand la acest subiect

Eu cand am citit, aproape ca vedeam si figurile celor la care tu faci referire.

...despre voi numai de bine ... frumosilor, chiparosilor, modestilor,
The One Team Romania
Event Promoter IBCC

Gabi Tomulescu

nu e nevoie sa-mi transmiteti gandurile voastre pentru ca... "si eu va iubesc"
The One Team Romania
Event Promoter IBCC

gabisandu
Pescar de competitie

Mesaj de gabisandu »

Vrei cumva sa te inscrii in Planet? :lol: Nu de alta iti purtam cu totii o dragoste nemarginita.

Gabi Tomulescu

niciodata sa nu spui niciodata...dar deocamdata nu multumesc...
The One Team Romania
Event Promoter IBCC

legio1083

Mesaj de legio1083 »

Barbatia mea nu are ce cauta in aceasta discutie. Prefer s-o folosesc doar atunci cand sunt doamne prin apropiere. :wink:

Barbatia ca atributie nu se dovedeste zbierand cat te tin plamanii ci dand dovada de caracter atunci cand situatia o impune ori parerea mea e ca tu ai fi printre ultimii care ar putea sa aduca in discutie acest subiect. Ma bucur insa ca nu am primit si de la tine amenintari.

La noi in club nu avem sefi, nu pupam pe nimeni "pe ambii obrajori" ca sa aparem o idee mai in fata, si nu dam din coada atat din principiu cat si pt ca nu ar fi nevoie. Terog sa nu faci confuzii cu alte cluburi.
Te regasesti in chiar atat de multe lucruri incat sa te simti "jignit evaziv" ? Cand am scris textul m-am gandit la tine atunci cand am spus ca s-a jertfit prea mult pt prea putin. Ma tem insa ca m-am pripit atunci cand am crezut ca ti-ai revenit la normal.

Aia cu autografele e o chestie complexa, pe care tu ai perceput-o astfel. Incearca sa vezi lucrurile si din alta perspectiva si mai vedem cum sta treaba cu complexarea... s-ar putea sa descoperi lucruri noi, surprinzatoare!

Nu-nteleg cum poti sa razi acum cand vine vorba de filmari si de fotografii, cand acum cateva luni mai aveai putin si iti infiintai studio de productie, ca sa dovedesti stiu eu ce...
Ai fost anul trecut in Franta, Gabi ,DEGEABA !
N-ai invatat nimic de acolo. Iti jur ca, dupa cum te cunosc, ti-ar fi crapat obrazul daca ai fi ridicat aparatul foto sa fotografiezienglezii dela C5 cand venea in stand la noi sa verifice directia de lansare sau cand S.A. au venit sa ne stranga mana atunci cand nu i-am carotat in drill cu pestii la noi in stand , a nustiucata oar . Facand abstractie de ura asta surda care ti-a umbrit rationamentul sunt sigur ca bunul simt ti-ar fi dictat o atitudine asemanatoare cu cea pe care o am eu acum.

Prin articolul asta nu ma spal pe maini. Nu o fac pt ca nu e nevoie! Nu am nimic de ascuns si nu uita ca mainile mele sunt curate. Ligheanul nu rahat e acolo de multi ani, insa o sa incerc sa ma tin departe de el. cum am facut-o si pana acum.
Legio - Patria Nostra !

Gabi Tomulescu

de caracter trebuia sa dai dovada atunci... acum e tarziu
iti dau eu un exemplu ca sa vezi cam ce inseamna asta...intreaba-l domnul cu cioc si slabut, care a fost arbitru Planet pe sectorul A ( la Moara), cand a venit la cantar (noaptea) si i-am spus sa le comunice baietilor de pe A1 ca este interzis de regulament sa nadesti cu mana in afara orelor de nadire grea (adica tot noaptea), lucru petrecut chiar sub ochii celor trei arbitrii in timpul cantaririlor.
rezultatul a fost ca dupa ce le-a fost transmis au spus ca nici vorba de nadire ca ei dadeau defapt cu pietre...
baieti fini...cu obraz subtire

"...acum cateva luni mai aveai putin si iti infiintai studio de productie, ca sa dovedesti stiu eu ce... "

pentru ce-mi trebuia studio...eu numai mi-am petrecut foarte mult timp ca sa vad niste filmari realizate pe balta (nu de mine) si sa descopar cate magarii s-au facut in favoarea voastra.
o sa ai curaj sa spui vreodata ca defapt nu s-a facut nici un avantaj pentru Planet si ca totul este facatura???
timpul care a trecut m-a facut sa uit dar nu sa iert.

eu am fost in Franta degeaba si tu ai fost in Anglia cu folos...

hai mai legio ca deja ai luat-o razna...deja va vedeti ceva ce nu sunteti inca...deja ati luat aere de superioritate (cel putin tu). e foarte urat ca dupa felul in care ati castigat finala, vai de capul vostru, pentru ca fara Pasa si Soimul nu ati fi reusit...nu mai spun altceva...e suficient atat; dupa cum ati pescuit in termoclina, acum vi si dai lectii de moralitate si de cum sa fraternizam cu vecinii de stand...

ce sa-ti spun din Franta...ca dupa ce am intrecut echipa Frantei din sectorul nostru nu mai veneau sa ne cantareasca pestii decat dupa ore bune. ca i-am anuntat intr-o noapte ca avem un peste ranit si au venit a doua zi la 10.
ca s-au facut contestatii si s-au dat un avertisment Africii de Sud pentru nadire in afara standului.
Ca daca vroiam sa ma duc la wc stateam la marginea standului pina zaream vre-un arbitru sa-i cer permisiunea.
ce vrei sa-ti spun...ca daca faceam vreo greseala care sa impuna avertisment il luam fara sa apucam sa spunem ceva.
mi sa spus de o mie de ori ... aveti grija ca daca ne toarna cu ceva ne luam avertisment.
Nu am folosit tehno-pufi si nici boabe de plastic pentru boabele de porumb pentru ca regulamentul spunea ca nu se pot folosii momeli artificiale.
asa ca ce vrei sa demonstrezi???
Eu stiu ca Campionatul Mondial este un concurs foarte serios, unde te duci sa pescuiesti in conditii de concurs adevarat..nu stiu ce sti tu.
The One Team Romania
Event Promoter IBCC

gabisandu
Pescar de competitie

Mesaj de gabisandu »

gabi scrie: Eu stiu ca Campionatul Mondial este un concurs foarte serios, unde te duci sa pescuiesti in conditii de concurs adevarat..nu stiu ce sti tu.
Sigur este foarte serios. Dar nu urmaresti vecinii sa faca greseli de regulament ca sa-i intreci. Iti vezi de treaba si incerci sa-i intreci doar la pescuit.

Pe de alta parte in Franta, pe sectorul nostru Africa pescuia fara veste pe ei in ultima zi si cu toate ca erau pe primul loc, nu au fost nici avertizati si nici eliminati de catre francezi. Noi in a doua zi de concurs cand inca conduceam sectorul cu toate ca am dat de 4 ori la rand, din greseala, in afara standului nici nu am fost avertizati si nici eliminati de catre ei.

Dar acum am inteles, trebuie sa fie tot timpul ceva la mijloc. Cu siguranta francezii vroiau sa te faca pe tine Gabi. O fi din cauza gabaritului, iesi mai repede in evidenta. :D

Gabi Tomulescu

a... in curand o sa scrieti un articol cum fara ajutorul vostru Africa de Sud n-ar fi castigat Campionatul Mondial din Anglia.
pentru ca voi i-ati lasat sa scoata pestii la voi in stand sau mai stiu eu ce alte gesturi similare ati mai facut.
Englezii veneau sa verifice directia de pescuit pentru ca erau convinsi ca va duceti spre africani ca sa prindeti.
un lucru pot sa-ti spun cu siguranta...si asta a fost o strategie a africanilor de langa voi, prin care au facut tot posibilul ca voi sa prindeti peste ca sa intreceti grecia si in felul asta sa treaca ei pe unu.
daca ei nu vroiau asta, prindeati zero peste... :!:

ca v-au strans mana cei de la SA foarte frumos...e un gest de onoare pe care l-aU facut, convinsi, ca va multumesc prin asta pentru "atentia acordata".
nu vad nimic neobisnuit in asta...dar daca ar fi fost in locul vostru (vecini cu SA) Anglia, Grecia sau Spania crezi ca la fel s-ar fi petrecut lucrurile? tot asa cu " ...poftiti la noi sa scoate-ti pestele...va rugam"

asa ca voi ati dat dovada de caracter... dar numai in fata Africii de Sud.
The One Team Romania
Event Promoter IBCC

Gabi Tomulescu

@ Gabi Sandu

acum inteleg cum te misti...cum bate vantul...la festivitatea de premiere din Franta mi-ai spus ca ati prins un peste care era la limita iar arbitrii nu au venit sa-l cantareasca decat dupa nu stiu cate ore (lucru care a nedreptatit echipa voastra in opinia ta de atunci) cand saracu nu a mai avut decat 1.450...sau ceva de genul.

Cu Africa de Sud fara veste ai dreptate...l-i sa trecut cu vederea.

si eu cred la fel ca tine ca la orice concurs trebuie sa-ti vezi de pescuit si sa-ti intreci adversarii adunand kilograme.

de corectitudinea desfasurarii competitiei si abaterile de regulament trebuie sa se ocupe organizatorii si arbitrii.

...eventual arbitrii Planet Carp.
The One Team Romania
Event Promoter IBCC

gabisandu
Pescar de competitie

Mesaj de gabisandu »

gabi scrie:a... in curand o sa scrieti un articol cum fara ajutorul vostru Africa de Sud n-ar fi castigat Campionatul Mondial din Anglia.
In curand ai sa scrii un articol cum ne-au facut altii campioni nationali.

P.S. Sa te vad cum scoti pestii de la 100m fara sa-i treci pe la vecini atunci cand distanta intre standuri este de 15m. :roll: O mare parte dintre pestii africanilor ne-au agatat lansetele si le-au scos din apa. De asta i-au felicitat pe baietii nostri, pentru sportivitate. Lucru greu de inteles de unii.
P.S.2 - Aaa sigur. Asa au vrut aficanii, ne-au lasat pe noi sa luam locul 3.:lol: Dar ne-au lasat exact cum te-au lasat si pe tine in Franta.

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Campionatul National de Pescuit la Crap”