aici e de mancat o paine.
ps.Remus:daca vrei sa afli cine te-a sunat, call la mandea

Moderator: gor965
pai tu, imbarliator batranDan Badarcea scrie:pfffuuu,amenintari,clici,clanuri,dedicatii.....marfa![]()
aici e de mancat o paine.
ps.Remus:daca vrei sa afli cine te-a sunat, call la mandea
iti multumesc, remus, pt. apreciere.remus_cta scrie: tot ce se poate andrei,as fi ipocrit sa am pretentia ca stiu totul, un mare pescar avea o vorba:"cand crezi ca nu mai ai nimic de invatat incepe decaderea".
dar personal, intre sarulesti si corbu eu as alege corbu pentru simplul fapt ca e mult mai echilibrata decat sarulesti.
repet nu am nimic cu balta sarulesti, este doar o opinie personala, nu are nimic de a face cu respectul pe care ti-l port ca pescar ce nu mai are nimic de demonstrat
posteaza-l. pentru ca de citit nu cred ca poti s-o faci.Vladut Mateianu scrie:pot sa postez si eu caricatura de proiect depusa de apcr la agvps. subtire rau, facut de persoane slab pregatite
ceaune , gratare le dadeam eudaniruiu scrie:@ andrei vladeanu
daca crezi cumva ca cele 2 proiecte au fost egale din punct de vedere tehnic si financiar , atunci esti in eroare
apcr-ul si sarulestiul...nu au putut oferii : expozitii canine , ceaune , gratare , expozitii de trofee si muzica populara
ai rabdare, dani, ca ajungem si acolo.daniruiu scrie:@ andrei vladeanu
daca crezi cumva ca cele 2 proiecte au fost egale din punct de vedere tehnic si financiar , atunci esti in eroare
apcr-ul si sarulestiul...nu au putut oferii : expozitii canine , ceaune , gratare , expozitii de trofee si muzica populara
Genes decat sa stai pe forum mai bine pregateste-ti un lot puternic pentru ca anul acesta ai sanse reale sa te califici.Genes Florin scrie:ceaune , gratare le dadeam eudaniruiu scrie:@ andrei vladeanu
apcr-ul si sarulestiul...nu au putut oferii : expozitii canine , ceaune , gratare , expozitii de trofee si muzica populara![]()
![]()
![]()
![]()
si ma tinea siur si Badarcea...
andrei vladeanu scrie:posteaza-l. pentru ca de citit nu cred ca poti s-o faci.Vladut Mateianu scrie:pot sa postez si eu caricatura de proiect depusa de apcr la agvps. subtire rau, facut de persoane slab pregatite
insa pana atunci, postez eu parerea oficiala a lui selaru despre proiectul APCR.
(...)a fost depusă la AGVPS, pentru prima dată în scris, oferta tehnico-financiară a SC Răduţă Sporting Tour, sprijinită de APCR, pentru locaţia Săruleşti.
Oferta s-a prezentat similară din punct de vedere tehnic şi financiar cu cea a SC Rig Service SA – Constanţa.(...)
fac observatia ca selaru introduce in fata SC Raduta Sporting Tour, iar APCR apare in pozitia de sprijin.
proiectul s-a numit si se numeste PROIECT APCR & sc Raduta Sporting Tour.
are ca organizator si responsabil de proiect - APCR.
insa, probabil ca selaru se obisnuise deja cu srl-urile pe post de organizatori, iar asociatiile de cluburi cazusera deja pe planul 2.
sprijinitori, atarnatori, etc.