NEA NICU SI INTERESUL NATIONAL - serial

Desfasurare, clasamente, fotografii, discutii, polemici, propuneri, decizii.

Moderator: gor965

Scrie răspuns
Dan Badarcea
Puncte: 0

Re: NEA NICU SI INTERESUL NATIONAL - serial

Mesaj de Dan Badarcea »

pfffuuu,amenintari,clici,clanuri,dedicatii.....marfa :lol:
aici e de mancat o paine.
ps.Remus:daca vrei sa afli cine te-a sunat, call la mandea :D
Ovidius Constanta

Genes Florin
pescar de competitie

Mesaj de Genes Florin »

Dan Badarcea scrie:pfffuuu,amenintari,clici,clanuri,dedicatii.....marfa :lol:
aici e de mancat o paine.
ps.Remus:daca vrei sa afli cine te-a sunat, call la mandea :D
pai tu, imbarliator batran :lol: :lol: :lol:
Balta Puiesti

andrei vladeanu
Veteran

Mesaj de andrei vladeanu »

remus_cta scrie: tot ce se poate andrei,as fi ipocrit sa am pretentia ca stiu totul, un mare pescar avea o vorba:"cand crezi ca nu mai ai nimic de invatat incepe decaderea".
dar personal, intre sarulesti si corbu eu as alege corbu pentru simplul fapt ca e mult mai echilibrata decat sarulesti.
repet nu am nimic cu balta sarulesti, este doar o opinie personala, nu are nimic de a face cu respectul pe care ti-l port ca pescar ce nu mai are nimic de demonstrat
iti multumesc, remus, pt. apreciere.
si eu iti respect opiniile pe care - din punctul meu de vedere - esti liber sa le exprimi aici.
apreciez ca ai revenit cu formularea - eu as alege - mult mai potrivita decat alte verdicte axiomatice.

imi pare rau pt. telefonul primit si pt. necazurile prilejuite de acesta. injuraturile au venit dupa ce tu ti-ai spus punctul de vedere, aici pe forum. se pare ca tot eu trebuie sa pic vinovat si de treaba asta. m-am obisnuit.
The One Team

andrei vladeanu
Veteran

Vladut Mateianu scrie:pot sa postez si eu caricatura de proiect depusa de apcr la agvps. subtire rau, facut de persoane slab pregatite
posteaza-l. pentru ca de citit nu cred ca poti s-o faci.

insa pana atunci, postez eu parerea oficiala a lui selaru despre proiectul APCR.

(...)a fost depusă la AGVPS, pentru prima dată în scris, oferta tehnico-financiară a SC Răduţă Sporting Tour, sprijinită de APCR, pentru locaţia Săruleşti.
Oferta s-a prezentat similară din punct de vedere tehnic şi financiar cu cea a SC Rig Service SA – Constanţa
.(...)

fac observatia ca selaru introduce in fata SC Raduta Sporting Tour, iar APCR apare in pozitia de sprijin.
proiectul s-a numit si se numeste PROIECT APCR & sc Raduta Sporting Tour.
are ca organizator si responsabil de proiect - APCR.

insa, probabil ca selaru se obisnuise deja cu srl-urile pe post de organizatori, iar asociatiile de cluburi cazusera deja pe planul 2.
sprijinitori, atarnatori, etc.
The One Team

daniruiu

Mesaj de daniruiu »

@ andrei vladeanu
daca crezi cumva ca cele 2 proiecte au fost egale din punct de vedere tehnic si financiar , atunci esti in eroare
apcr-ul si sarulestiul...nu au putut oferii : expozitii canine , ceaune , gratare , expozitii de trofee si muzica populara

Genes Florin
pescar de competitie

Mesaj de Genes Florin »

daniruiu scrie:@ andrei vladeanu
daca crezi cumva ca cele 2 proiecte au fost egale din punct de vedere tehnic si financiar , atunci esti in eroare
apcr-ul si sarulestiul...nu au putut oferii : expozitii canine , ceaune , gratare , expozitii de trofee si muzica populara
ceaune , gratare le dadeam eu :lol: :lol: :lol: :lol:
si ma tinea siur si Badarcea... :wink:
Balta Puiesti

andrei vladeanu
Veteran

ai rabdare, dani, ca ajungem si acolo.

vom vedea in continuare - cu citate din document - care au fost plusurile SRL-ului din C-ta in viziunea sefului AGVPS.
lucram cu materialul clientului.
The One Team

daniruiu

Mesaj de daniruiu »

sa nu uiti de cash $$$$

Zarguzon Adi
Partener Crapmania.ro

Mesaj de Zarguzon Adi »

Genes Florin scrie:
ceaune , gratare le dadeam eu :lol: :lol: :lol: :lol:
si ma tinea siur si Badarcea... :wink:
Genes decat sa stai pe forum mai bine pregateste-ti un lot puternic pentru ca anul acesta ai sanse reale sa te califici.

dan _city_center

Mesaj de dan _city_center »

andrei vladeanu scrie:
Vladut Mateianu scrie:pot sa postez si eu caricatura de proiect depusa de apcr la agvps. subtire rau, facut de persoane slab pregatite
posteaza-l. pentru ca de citit nu cred ca poti s-o faci.

insa pana atunci, postez eu parerea oficiala a lui selaru despre proiectul APCR.

(...)a fost depusă la AGVPS, pentru prima dată în scris, oferta tehnico-financiară a SC Răduţă Sporting Tour, sprijinită de APCR, pentru locaţia Săruleşti.
Oferta s-a prezentat similară din punct de vedere tehnic şi financiar cu cea a SC Rig Service SA – Constanţa
.(...)

fac observatia ca selaru introduce in fata SC Raduta Sporting Tour, iar APCR apare in pozitia de sprijin.
proiectul s-a numit si se numeste PROIECT APCR & sc Raduta Sporting Tour.
are ca organizator si responsabil de proiect - APCR.

insa, probabil ca selaru se obisnuise deja cu srl-urile pe post de organizatori, iar asociatiile de cluburi cazusera deja pe planul 2.
sprijinitori, atarnatori, etc.

pe ce data a fost depusa ofeta apcr-sarulesti?....
BARICADA CARP CLUB

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Campionatul National de Pescuit la Crap”