Atata timp cat tot anul 2011 lacul a fost liber la pescuit crap cu taxa ,avand voie sa retii 5 crapi pana in 5 kg contra sumei de 200 roni ,iar pescarii care au pescuit contra acestei sume au mai uitat sa numere si sa cantareasca plus faptul ca la ultimele concursuri orice crap prins de concurenti sub 7 kg era oprit pentru a merge la magazinul de la Tamadau plus pescuitul cu plase zilnic pentru magazin plus lipsa pazei pe lac ...........eu cred ca alegerea Corbu este una inspirata .andrei vladeanu scrie:in serialul pe care l-am propus in acest topic o sa ajungem si la buget.Vladut Mateianu scrie:PS si inca un mic aspect. copos de sarulesti, sti cand baga mana in buzunar sa asigure bugetul unui CM, astfel incat totul sa fie la superlativ ? iti zic eu : NICIODATA !
pana atunci, hai sa vedem daca pe sarulesti se pot desfasura concursuri de aruncat din mana.
iata clasamentul dupa 72 de ore de la ultimul astfel de eveniment organizat pe sarulesti in septembrie 2010.
Uploaded with ImageShack.us
Daca luam foile de concurs din anii trecuti de la Hobaia si Darvari si comparam cu ce se prinde acum ............pe mine ma doare capul !!!!!!!!!!!