NEA NICU SI INTERESUL NATIONAL - serial

Desfasurare, clasamente, fotografii, discutii, polemici, propuneri, decizii.

Moderator: gor965

Scrie răspuns
oanavictor
Pescar de competitie
Puncte: 0

Re: NEA NICU SI INTERESUL NATIONAL - serial

Mesaj de oanavictor »

andrei vladeanu scrie:
Vladut Mateianu scrie:PS si inca un mic aspect. copos de sarulesti, sti cand baga mana in buzunar sa asigure bugetul unui CM, astfel incat totul sa fie la superlativ ? iti zic eu : NICIODATA ! :oops:
in serialul pe care l-am propus in acest topic o sa ajungem si la buget.

pana atunci, hai sa vedem daca pe sarulesti se pot desfasura concursuri de aruncat din mana.
iata clasamentul dupa 72 de ore de la ultimul astfel de eveniment organizat pe sarulesti in septembrie 2010.

Imagine

Uploaded with ImageShack.us
Atata timp cat tot anul 2011 lacul a fost liber la pescuit crap cu taxa ,avand voie sa retii 5 crapi pana in 5 kg contra sumei de 200 roni ,iar pescarii care au pescuit contra acestei sume au mai uitat sa numere si sa cantareasca plus faptul ca la ultimele concursuri orice crap prins de concurenti sub 7 kg era oprit pentru a merge la magazinul de la Tamadau plus pescuitul cu plase zilnic pentru magazin plus lipsa pazei pe lac ...........eu cred ca alegerea Corbu este una inspirata .
Daca luam foile de concurs din anii trecuti de la Hobaia si Darvari si comparam cu ce se prinde acum ............pe mine ma doare capul !!!!!!!!!!!
Cea mai mare realizare a diavolului a fost aceea ca a convins lumea ca nu exista

andrei vladeanu
Veteran

Mesaj de andrei vladeanu »

oanavictor scrie:Daca luam foile de concurs din anii trecuti de la Hobaia si Darvari si comparam cu ce se prinde acum ............pe mine ma doare capul !!!!!!!!!!!
este o observatie foarte corecta.

totusi, selaru ne explica negru pe alb, semnat si stampilat

citez

Nu s-au luat, în nici un fel, în considerare zvonurile privind împuţinarea cantităţilor de peşte, din bazinul Săruleşti, care s-ar datora pescuitului industrial practicat în ultimii ani.

insa, ne explica altceva

citez din nou

Pentru Săruleşti, dezavantajele le reprezintă neuniformitatea pistei de concurs şi, implicit, a repartizării populaţiei piscicole, datorate structurilor submerse existente în bazinul format prin inundarea unor localităţi, distanţa relativ mare între pista de concurs şi locul de cazare al celorlalţi participanţi, distanţa relativ mare între locaţia deschiderii şi închiderii oficiale a campionatului faţă de pista de concurs şi lipsa unei căi de acces auto perimetrale pe toată lungimea şi în imediata vecinătate a pistei.
The One Team

zfcristian
Pescar de competitie

Mesaj de zfcristian »

andrei vladeanu scrie:prin urmare, nu te grabi (desi varsta iti da - intr-adevar - circumstante) si asteapta sa postez ce a oferit apcr-ul si ce a oferit srl-ul din c-ta.
si mai ales, cui.
apoi poti trage absolut ce concluzii doresti.
Cred ca refrenul acestei melodii .............

Vladut Mateianu
CS SENZOR

Mesaj de Vladut Mateianu »

andrei vladeanu scrie:
remus_cta scrie: apcr-ul nu ar fi putut niciodata sa ofere ceeea ce va oferi rig service.
remus, dupa ce ai sa te duci la facultate ai sa inveti o vorba - niciodata sa nu zici niciodata

prin urmare, nu te grabi (desi varsta iti da - intr-adevar - circumstante) si asteapta sa postez ce a oferit apcr-ul si ce a oferit srl-ul din c-ta.
si mai ales, cui.

pot sa postez si eu caricatura de proiect depusa de apcr la agvps. subtire rau, facut de persoane slab pregatite .probabil unul dintre motivele ptr care a fost si refuzat..... (la proiectul corbu au lucrat peste 15 persoane : pescari, organizatori de competitii, patron balta, plus oameni specializati in proiecte)

pot spune si cum a oferit sarulestiul "prime" ptr a se trage sforile sa fie cm la sarulesti. si mai ales cui..... :oops:

iar motivele de refuzat sarulesti sunt mai multe , raspunsul oficial a fost doar diplomat ! sa nu crezi ca dl. selaru nu a fost INFORMAT de :
1. faptul ca patronul sarulestiului a luptat mereu impotriva agvps-ului
2. faptul ca in cadrul apcr-ului s-au furat banii de la editiile anterioare ale CN
3.lacul a fost pescuit masiv in ultima vreme, fiind deschis pescuitului catch&portbagaj contra unei sume de bani.
4.nu se pot face sectoare egale-cerinta CIPS
5.interesele financiare ale conducerii apcr ptr ca cm sa se desfasoare la sarulesti.
CS SENZOR

http://www.snz.ro
http://www.crapmania.ro

"Studiati trecutul, daca vreti sa divinizati viitorul." - Confucius

remus_cta
pescar de competitie

Mesaj de remus_cta »

andrei vladeanu scrie:
remus_cta scrie: apcr-ul nu ar fi putut niciodata sa ofere ceeea ce va oferi rig service.
remus, dupa ce ai sa te duci la facultate ai sa inveti o vorba - niciodata sa nu zici niciodata

prin urmare, nu te grabi (desi varsta iti da - intr-adevar - circumstante) si asteapta sa postez ce a oferit apcr-ul si ce a oferit srl-ul din c-ta.
si mai ales, cui.

tot ce se poate andrei,as fi ipocrit sa am pretentia ca stiu totul, un mare pescar avea o vorba:"cand crezi ca nu mai ai nimic de invatat incepe decaderea".
dar personal, intre sarulesti si corbu eu as alege corbu pentru simplul fapt ca e mult mai echilibrata decat sarulesti.
repet nu am nimic cu balta sarulesti, este doar o opinie personala, nu are nimic de a face cu respectul pe care ti-l port ca pescar ce nu mai are nimic de demonstrat
Floyd Patterson a fost culcat la podea de 7 ori intr-o runda
dupa meci a zis:"ei spun ca am fost boxerul care a fost culcat la podea cel mai mult....dar eu le spun ca sunt si cel care s-a ridicat de cele mai multe ori..."

APS TOMIS

remus_cta
pescar de competitie

Mesaj de remus_cta »

ps:pentru papagalul care m-a sunat azi cu numar ascuns si a inceput sa ma injure la telefon zicandu-mi sa nu ma mai bag in treburile lor ca imi inchide el gura ii zic un singur lucru.
eu sunt un baiat foarte finut si am incercat sa stau mereu in banca mea .cred ca ai observat si dupa primul telefon pe care mi l-ai dat cand am incercat sa iti explic ca nu sunt pus de nimeni sa fac treaba asta si ca imi exprim o opinie personala, facand acest lucru pe un ton foarte politicos desi la cum vorbeai cu mine ar fi trebuit sa iti dau la m--e direct.
dar cand a 2-a oara ai facut greseala sa ma suni ,raspunzand mama mea, eu fiind la masa,si ai inceput sa o injuri pe ea pana a vorbit si ea si ai vazut ca e voce de femeie inchizand apoi telefonul, m-ai deranjat foarte tare papagalule care esti tu papagal.
eu am fost crescut pe niste principii foarte ferme de onoare si respect pentru familie in primul rand iar tu tocmai " ti-ai bagat p--a "in unul din ele,
daca esti asa smardoi ca la telefon esti invitatul meu la o cafea.adresa este : orasul constanta, str.baba novac nr.2b bl.L119B , sc .D , ap .62 ca tot imi cereai adresa sa vi peste mine.in schimb iti recomand sa vi imbracat gros ca e cam frig pe langa cernavoda pe camp, lake cu supapa care esti.nu face baie cand vi ca poate nu iti permiti, e an de criza. iti fac eu una din partea casei
papagalule care nu ai c...e in tine nici sa suni fara numar ascuns.credeai ca imi dai 2 telefoane si ma c...c pe mine de frica? ma c....c pe mine de ras cat de femeie poti fi.
in final iti dedic o melodie: http://www.youtube.com/watch?v=kgQ8wCrFYFY
Floyd Patterson a fost culcat la podea de 7 ori intr-o runda
dupa meci a zis:"ei spun ca am fost boxerul care a fost culcat la podea cel mai mult....dar eu le spun ca sunt si cel care s-a ridicat de cele mai multe ori..."

APS TOMIS

Andrei I
pescar de competitie

Mesaj de Andrei I »

:lol: :D
Milionar excentric

pharaoh
pescar de competitie

Mesaj de pharaoh »

De fapt balta Corbu n-are nici o vina. Râca intre tabere, clici, clanuri (ca tot e cu tel. de amenintare) se manifesta si in cazul asta.
Marius Sârbu

razvan u.
pescar de competitie

Mesaj de razvan u. »

remus_cta scrie:ps:pentru papagalul care m-a sunat azi cu numar ascuns si a inceput sa ma injure la telefon zicandu-mi sa nu ma mai bag in treburile lor ca imi inchide el gura ii zic un singur lucru.
eu sunt un baiat foarte finut si am incercat sa stau mereu in banca mea .cred ca ai observat si dupa primul telefon pe care mi l-ai dat cand am incercat sa iti explic ca nu sunt pus de nimeni sa fac treaba asta si ca imi exprim o opinie personala, facand acest lucru pe un ton foarte politicos desi la cum vorbeai cu mine ar fi trebuit sa iti dau la m--e direct.
dar cand a 2-a oara ai facut greseala sa ma suni ,raspunzand mama mea, eu fiind la masa,si ai inceput sa o injuri pe ea pana a vorbit si ea si ai vazut ca e voce de femeie inchizand apoi telefonul, m-ai deranjat foarte tare papagalule care esti tu papagal.
eu am fost crescut pe niste principii foarte ferme de onoare si respect pentru familie in primul rand iar tu tocmai " ti-ai bagat p--a "in unul din ele,
daca esti asa smardoi ca la telefon esti invitatul meu la o cafea.adresa este : orasul constanta, str.baba novac nr.2b bl.L119B , sc .D , ap .62 ca tot imi cereai adresa sa vi peste mine.in schimb iti recomand sa vi imbracat gros ca e cam frig pe langa cernavoda pe camp, lake cu supapa care esti.nu face baie cand vi ca poate nu iti permiti, e an de criza. iti fac eu una din partea casei
papagalule care nu ai c...e in tine nici sa suni fara numar ascuns.credeai ca imi dai 2 telefoane si ma c...c pe mine de frica? ma c....c pe mine de ras cat de femeie poti fi.
in final iti dedic o melodie: http://www.youtube.com/watch?v=kgQ8wCrFYFY
Remus,
Vrei sa iti spun cine are astel de practici?
Raspuns: Vladeanu Andrei.
P.S. Pentru dedicatii, iti recomand si melodia asta:
http://www.youtube.com/watch?v=fCqoJ_NYEgE
C. S. PELICANUL

Neacsu Mircea

Mesaj de Neacsu Mircea »

Remus,
Vrei sa iti spun cine are astel de practici?
Raspuns: Vladeanu Andrei.
P.S. Pentru dedicatii, iti recomand si melodia asta:
http://www.youtube.com/watch?v=fCqoJ_NYEgE[/quote]

da mi voie sa te ajut si eu pe tine Razvane
te pot ajuta cu manuale clasele I-IV
Vice Campion National 2014

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Campionatul National de Pescuit la Crap”