NEA NICU SI INTERESUL NATIONAL - serial

Desfasurare, clasamente, fotografii, discutii, polemici, propuneri, decizii.

Moderator: gor965

Scrie răspuns
gor965
Moderator
Puncte: 0

Re: NEA NICU SI INTERESUL NATIONAL - serial

Mesaj de gor965 »

andrei vladeanu scrie:
imi pare rau dar nu am facut nicio ironie. si eu port orice discutie cu tine, insa daca tu ai senzatia ca stii criteriile care au determinat agvps-ul sa aleaga corbu...
Ce-ai spus la radio, legat de criteriile dupa care a fost aleasa balta Corbu, ptr. pescarii de competitie e incredibil...din pacate, ptr. pescarii amatori, care au cotizat ani de zile la chiolhanurile vanatoresti ale AGVPS, nu e deloc incredibil ! Singura sursa de imbogatire a celor de la AGVPS (mai mult sau mai putin ilicita) e pe partea de vanatoare .Pescuitul a fost mereu doar o vaca de muls, tinuta la limita de subsistenta si care asigura traiul "vesnic" in huzur al unor vanatori "pasionati" SI de pescuit...in interes national. Vaca asta dadea lapte uneori fara sa fie hranita...problema e ca a cam slabit si AGVPS n-are nici macar o capra prin curte, ptr. ca manati de pasiunea lor de viata, au impuscat tot ce misca ! Sincer, nu-l inghit pe Popescu cu modul asta absurd si violent de a incerca sa se impuna in fata voastra, dar pus in fata "criteriilor" AGVPS prin care au ales balta Corbu, ii dau dreptate in incercarea lui de a le lua locul la CIPS , numai prin faptul notiunea de federatie de profil, separa DEFINITIV pescuitul de vanatoare !
Varga sa fi fost din fier...ce brand aveam !!!
George Iorga
Imagine

Vladut Mateianu
CS SENZOR

Mesaj de Vladut Mateianu »

daniruiu scrie:sunt convins ca balta corbu a oferit un singur lucru agvps-ului:un proiect mai bun decat varianta sarulesti.

CS Ovidius Constanta

@Remus

vezi ca a inceput scola...lasa-i pe altii sa vb ce a oferit corbu agvps-ului si care varianta este mai buna
dar el de ce nu poate sa-si dea cu parerea ? :roll: alti bagatori de seama faceau topicuri intregi de nervi ca le-a fugit osul din farfurie.... :evil: tu nu sti multe dani. si mai bine, ca altfel poate nu te-ar mai fi interesat subiectul si postarile pe forum... :wink:
CS SENZOR

http://www.snz.ro
http://www.crapmania.ro

"Studiati trecutul, daca vreti sa divinizati viitorul." - Confucius

Vladut Mateianu
CS SENZOR

andrei vladeanu scrie:
remus_cta scrie:nu o lua ca pe o acuza, eu vreau sa port o discutie concreta cu tine.pentru a fi valabila chestia asta te rog frumos sa lasi ironiile fine deoparte
imi pare rau dar nu am facut nicio ironie. si eu port orice discutie cu tine, insa daca tu ai senzatia ca stii criteriile care au determinat agvps-ul sa aleaga corbu...

dar nu ne spui si cateva "criterii" ptr care tu susti proiectul sarulesti ?
si , ca sa ramanem la subiect, spune-ne si de ce nu este buna pista corbu ! :roll:
CS SENZOR

dan _city_center

Mesaj de dan _city_center »

Genes Florin scrie:
dan _city_center scrie:te rog, pune si harta cu dispunerea standurilor
Dane stiu ca ai multe concursuri pe sarulesti, tu crezi ca pe sectoare nu merge?

cu siguranta lacul Sarulesti nu se preteaza decit pentru concursuri de anvergura (min 120 ore) unde pescarii au posibilitatea de a planta.
BARICADA CARP CLUB

Zarguzon Adi
Partener Crapmania.ro

Mesaj de Zarguzon Adi »

andrei vladeanu scrie:NEA NICU SI INTERESUL NATIONAL

Citeam de curand ca exista un soi de reflex al politicienilor (liderilor) cu tendinţe dictatoriale sau al dictatorilor de-a dreptul, şefilor aparatelor represive sau linguşitorilor mediatici ai acestora să invoce, pentru a-şi justifica acţiunile, interesul naţional.

Sintagma interesului national a fost folosita pentru prima data de faimosul Niccolo Machiavelli si implementata in sensul cel mai pragmatic de alt personaj faimos, Cardinalul Richelieu, care cu un cinism absolut i-a sprijinit pe Protestanti in “Razboiul de 30 de ani,” impotriva coreligionarilor sai, cardinal catolic fiind, doar pentru ca asa a vazut el interesul national al Frantei in momentul respectiv.

In Romania comunismul s-a instaurat si ne-a invins facand trafic cu interesul national. In vreo 40 de ani termenul a devenit un fake. Nici macar Revolutia nu l-a mai reabilitat. Patriotismul romanesc nu mai vinde niciun fel de marfa.

Mitch SMITH, manager Anglia
„E o mare ruşine dacă CM-2012 nu va avea loc pe marele lac de la Sarulesti. Ca manager al Angliei şi ca cineva care a luptat din greu pentru a promova competitiile crapiste, cred ca va fi o mare pierdere pentru imaginea pescuitului la crap din Romania daca evenimentul nu va avea loc pe Sarulesti. Trebuie să înţelegeţi ca Raduta Lake, aşa cum este cunoscut în Anglia şi in tarile europene surori, reprezinta un monument de istorie al carpfishingului si mulţi oameni în Anglia vad acest loc ca un loc de vis.
Mă lupt să înţeleg de ce federatia dvs. organizatroare nu crede de cuviinţă si nu considera potrivit pentru a utiliza aceasta lac. Să nu se organizez CM pe Sarulesti în ochii mei ar fi un lucru groaznic. Trebuie să spun că pentru Campionatul Mondial, un eveniment de pescuit respectat in carpfishing, lacuri ca acesta TREBUIE utilizate. Astfel, oferim şansa acestor campionate de a vedea unele dintre cele mai mari capturi de crap, de care noi nu ne-am bucurat pe lacurile pe care s-au organizat anterior Campionate Mondiale, din cauza dimensiunilor mici de crap de acolo.”

Johan Donald, manager Africa de Sud

„Am auzit şi am citit atât de mult despre ţara dumneavoastră şi despre pescuitul la crap pe minunatul Lac Sarulesti. Lacul Sarulesti este ca o legenda in Africa de Sud, o pictogramă pentru pescuitul crapului în România! Îndemnăm federaţia dumneavoastră sa gazduiasca Campionatul Mondial de pescuit la crap FIPSed 2012 pe Lacul Sarulesti şi, prin urmare, sa transforme visele noastre in realitate!”

Vorbeam la inceput de reflexul politicienilor (liderilor) cu tendinţe dictatoriale sau al dictatorilor de-a dreptul, şefilor aparatelor represive sau linguşitorilor mediatici ai acestora să invoce, pentru a-şi justifica acţiunile, interesul naţional. Autorul textului respectiv spunea in incheiere ca aceste persoane sfarsesc, de cele mai multe ori, prost.

...va urma
Ce vrajeala de doi bani ,ne minti cu aceste emailuri asa cum ai facut si cu calificarile pentru WCC .Concret AGVPS a primit ceva oficial din parte celor doua federatii de profil sau ai scris tu emailurile.Ceva oficial este ceva parafat semnat si cu nr. de inregistrare.
PS: pana acum doi ani era buna hobaia pentru ca oferea locuri echilibrate

dan _city_center

Mesaj de dan _city_center »

andrei vladeanu scrie:pana una alta am explicat pozitia oficiala a angliei si africii de sud.
urmeaza...
de la dl.Emil Musat ai ceva?... :D
BARICADA CARP CLUB

Vladut Mateianu
CS SENZOR

CS SENZOR

remus_cta
pescar de competitie

Mesaj de remus_cta »

andrei vladeanu scrie:
remus_cta scrie:nu o lua ca pe o acuza, eu vreau sa port o discutie concreta cu tine.pentru a fi valabila chestia asta te rog frumos sa lasi ironiile fine deoparte
imi pare rau dar nu am facut nicio ironie. ...
eu asa am simtit postarea ta in care imi spuneai ca se vede ca sunt "obiectiv", iar pe care dupa aceea ai editat-o si a ramas doar ok.daca am interpretat eu gresit imi cer scuze.
in fine, astea sunt treburi de oameni mari, eu nu ma mai bag , ma duc la facultate :lol: :lol: :lol:
Floyd Patterson a fost culcat la podea de 7 ori intr-o runda
dupa meci a zis:"ei spun ca am fost boxerul care a fost culcat la podea cel mai mult....dar eu le spun ca sunt si cel care s-a ridicat de cele mai multe ori..."

APS TOMIS

remus_cta
pescar de competitie

Mesaj de remus_cta »

daniruiu scrie:sunt convins ca balta corbu a oferit un singur lucru agvps-ului:un proiect mai bun decat varianta sarulesti.

CS Ovidius Constanta

@Remus

vezi ca a inceput scola...lasa-i pe altii sa vb ce a oferit corbu agvps-ului si care varianta este mai buna
@dani
nu am pretentii de mare pescar , mai am mult pana acolo,dar cele 5-6 cupe pe care le am acasa dintre care 2 obtinute pe la cn-uri, fie ele si de tineret, cred ca imi permit sa imi spun o parere in ideea in care alti pescari aparuti peste noapte fac in 5-6 luni 1000 de postari
nu stiu si nu ma intereseaza ce a oferit corbu agvps-ului.
ma intereseaza insa, ca daca tot organizam un campionat mondial, sa il organizam la superlativ, iar aici, varianta mai buna nu era.pe langa balta care este foarte echilibrata,ca si logistica, si, de ce sa ne mai ascundem dupa coada, posibilitati financiare ,care sunt necesare pentru a face un lucru la cel mai inalt nivel de la cap la coada, apcr-ul nu ar fi putut niciodata sa ofere ceeea ce va oferi rig service.
Floyd Patterson a fost culcat la podea de 7 ori intr-o runda
dupa meci a zis:"ei spun ca am fost boxerul care a fost culcat la podea cel mai mult....dar eu le spun ca sunt si cel care s-a ridicat de cele mai multe ori..."

APS TOMIS

andrei vladeanu
Veteran

Mesaj de andrei vladeanu »

remus_cta scrie: apcr-ul nu ar fi putut niciodata sa ofere ceeea ce va oferi rig service.
remus, dupa ce ai sa te duci la facultate ai sa inveti o vorba - niciodata sa nu zici niciodata

prin urmare, nu te grabi (desi varsta iti da - intr-adevar - circumstante) si asteapta sa postez ce a oferit apcr-ul si ce a oferit srl-ul din c-ta.
si mai ales, cui.

apoi poti trage absolut ce concluzii doresti.
The One Team

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Campionatul National de Pescuit la Crap”