Moderator: gor965
Fara suparare,numai ei( strainii),vor juca dupa hora? Si numai lor(STRAINILOR)le pregatiti surprize?Sau........?Vladut Mateianu scrie: Pe declaratiile starinilor nu dau 2 bani, AICI E ROMANIA ! Vor juca cum le cantam noi, destul am stat sa aplaudat si sa-i ridicam in slavi.... Si te asigur ca noi, organizatorii, o sa le pregatim cateva surprize....![]()
imi pare rau dar nu am facut nicio ironie. si eu port orice discutie cu tine, insa daca tu ai senzatia ca stii criteriile care au determinat agvps-ul sa aleaga corbu...remus_cta scrie:nu o lua ca pe o acuza, eu vreau sa port o discutie concreta cu tine.pentru a fi valabila chestia asta te rog frumos sa lasi ironiile fine deoparte
in serialul pe care l-am propus in acest topic o sa ajungem si la buget.Vladut Mateianu scrie:PS si inca un mic aspect. copos de sarulesti, sti cand baga mana in buzunar sa asigure bugetul unui CM, astfel incat totul sa fie la superlativ ? iti zic eu : NICIODATA !
FOTZA SOIMULLDan Badarcea scrie:Fara suparare,numai ei( strainii),vor juca dupa hora? Si numai lor(STRAINILOR)le pregatiti surprize?Sau........?Vladut Mateianu scrie: Pe declaratiile starinilor nu dau 2 bani, AICI E ROMANIA ! Vor juca cum le cantam noi, destul am stat sa aplaudat si sa-i ridicam in slavi.... Si te asigur ca noi, organizatorii, o sa le pregatim cateva surprize....![]()
Asta asa sa stim la ce ne asteptam
Dane stiu ca ai multe concursuri pe sarulesti, tu crezi ca pe sectoare nu merge?dan _city_center scrie:te rog, pune si harta cu dispunerea standurilor