NEA NICU SI INTERESUL NATIONAL - serial

Desfasurare, clasamente, fotografii, discutii, polemici, propuneri, decizii.

Moderator: gor965

Scrie răspuns
remus_cta
pescar de competitie
Puncte: 0

Re: NEA NICU SI INTERESUL NATIONAL - serial

Mesaj de remus_cta »

chiar sunt obiectiv andrei, oricat ai incerca tu sa o intorci.

te intreb un singur lucru , ai putea vreodata sa sectorizezi sarulestiul in asa fel incat sa zici ca ai creat o balta perfect echilibrata?tine cont ca se merge pe principiul pescuit din mana, fara plantat.
cum ar fi daca , mergand pe proiectul sarulesti , romania sa traga o grila de cacat si sa iasa pe undeva pe la mijloc?
ori, eu consider ca tocmai criteriul asta a stat la baza alegerii de catre agvps a baltii corbu si nu a sarulestiului.

in alta ordine de idei ,de ce tu, ca roman, trebuie sa alegi balta dupa cum vrea un african si un englez?
pe principiul asta c.m din franta trebuia facut doar pe cassien si tot asa.

nu o lua ca pe o acuza, eu vreau sa port o discutie concreta cu tine.pentru a fi valabila chestia asta te rog frumos sa lasi ironiile fine deoparte
Floyd Patterson a fost culcat la podea de 7 ori intr-o runda
dupa meci a zis:"ei spun ca am fost boxerul care a fost culcat la podea cel mai mult....dar eu le spun ca sunt si cel care s-a ridicat de cele mai multe ori..."

APS TOMIS

Vladut Mateianu
CS SENZOR

Mesaj de Vladut Mateianu »

Andrei, din pacate Sarulestiul nu mai este decat o amintire a lacului celebru care a facut Romania cunoscuta in lume ! Iar faptul ca este o balta care nu poate fi sectorizata intareste convingerea mea ca lacul Corbu este o pista de concurs TEORETIC superioara, numai prin prisma faptului ca are adancimi constante pe sectoare ! :wink:

Pe declaratiile starinilor nu dau 2 bani, AICI E ROMANIA ! Vor juca cum le cantam noi, destul am stat sa aplaudat si sa-i ridicam in slavi.... Si te asigur ca noi, organizatorii, o sa le pregatim cateva surprize.... :wink:

PS si inca un mic aspect. copos de sarulesti, sti cand baga mana in buzunar sa asigure bugetul unui CM, astfel incat totul sa fie la superlativ ? iti zic eu : NICIODATA ! :oops:
CS SENZOR

http://www.snz.ro
http://www.crapmania.ro

"Studiati trecutul, daca vreti sa divinizati viitorul." - Confucius

Dan Badarcea

Mesaj de Dan Badarcea »

Vladut Mateianu scrie: Pe declaratiile starinilor nu dau 2 bani, AICI E ROMANIA ! Vor juca cum le cantam noi, destul am stat sa aplaudat si sa-i ridicam in slavi.... Si te asigur ca noi, organizatorii, o sa le pregatim cateva surprize.... :wink:
Fara suparare,numai ei( strainii),vor juca dupa hora? Si numai lor(STRAINILOR)le pregatiti surprize?Sau........?
Asta asa sa stim la ce ne asteptam :wink:
Ovidius Constanta

Madalin Dirla
Pescar de competitie

Mesaj de Madalin Dirla »

dar englezii pe ce balti au tinut CM ???

andrei vladeanu
Veteran

Mesaj de andrei vladeanu »

remus_cta scrie:nu o lua ca pe o acuza, eu vreau sa port o discutie concreta cu tine.pentru a fi valabila chestia asta te rog frumos sa lasi ironiile fine deoparte
imi pare rau dar nu am facut nicio ironie. si eu port orice discutie cu tine, insa daca tu ai senzatia ca stii criteriile care au determinat agvps-ul sa aleaga corbu...
The One Team

andrei vladeanu
Veteran

Mesaj de andrei vladeanu »

Vladut Mateianu scrie:PS si inca un mic aspect. copos de sarulesti, sti cand baga mana in buzunar sa asigure bugetul unui CM, astfel incat totul sa fie la superlativ ? iti zic eu : NICIODATA ! :oops:
in serialul pe care l-am propus in acest topic o sa ajungem si la buget.

pana atunci, hai sa vedem daca pe sarulesti se pot desfasura concursuri de aruncat din mana.
iata clasamentul dupa 72 de ore de la ultimul astfel de eveniment organizat pe sarulesti in septembrie 2010.

Imagine

Uploaded with ImageShack.us
The One Team

dan _city_center

Mesaj de dan _city_center »

te rog, pune si harta cu dispunerea standurilor
BARICADA CARP CLUB

daniruiu

Mesaj de daniruiu »

Dan Badarcea scrie:
Vladut Mateianu scrie: Pe declaratiile starinilor nu dau 2 bani, AICI E ROMANIA ! Vor juca cum le cantam noi, destul am stat sa aplaudat si sa-i ridicam in slavi.... Si te asigur ca noi, organizatorii, o sa le pregatim cateva surprize.... :wink:
Fara suparare,numai ei( strainii),vor juca dupa hora? Si numai lor(STRAINILOR)le pregatiti surprize?Sau........?
Asta asa sa stim la ce ne asteptam :wink:
FOTZA SOIMULL :wink:
!!!!

Genes Florin
pescar de competitie

Mesaj de Genes Florin »

dan _city_center scrie:te rog, pune si harta cu dispunerea standurilor
Dane stiu ca ai multe concursuri pe sarulesti, tu crezi ca pe sectoare nu merge?
Balta Puiesti

daniruiu

Mesaj de daniruiu »

sunt convins ca balta corbu a oferit un singur lucru agvps-ului:un proiect mai bun decat varianta sarulesti.

CS Ovidius Constanta

@Remus

vezi ca a inceput scola...lasa-i pe altii sa vb ce a oferit corbu agvps-ului si care varianta este mai buna

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Campionatul National de Pescuit la Crap”