daniruiu scrie:sunt convins ca balta corbu a oferit un singur lucru agvps-ului:un proiect mai bun decat varianta sarulesti.
@Remus
vezi ca a inceput scola...lasa-i pe altii sa vb ce a oferit corbu agvps-ului si care varianta este mai buna
@dani
nu am pretentii de mare pescar , mai am mult pana acolo,dar cele 5-6 cupe pe care le am acasa dintre care 2 obtinute pe la cn-uri, fie ele si de tineret, cred ca imi permit sa imi spun o parere in ideea in care alti pescari aparuti peste noapte fac in 5-6 luni 1000 de postari
nu stiu si nu ma intereseaza ce a oferit corbu agvps-ului.
ma intereseaza insa, ca daca tot organizam un campionat mondial, sa il organizam la superlativ, iar aici, varianta mai buna nu era.pe langa balta care este foarte echilibrata,ca si logistica, si, de ce sa ne mai ascundem dupa coada, posibilitati financiare ,care sunt necesare pentru a face un lucru la cel mai inalt nivel de la cap la coada, apcr-ul nu ar fi putut niciodata sa ofere ceeea ce va oferi rig service.