Am sa imi cer public scuze. Dar, nu uita ca eu l-am inventat pe stanila si (exact ca si doctorul care l-a creat pe Frankensteinandrei vladeanu scrie:vladut,Vladut Mateianu scrie:In contul APCR trebuie sa fie minimum 30.000 euro ( taxa participare + sponsorizari), 135 de milioane taxele platite de cluburi( 15 x 9 milioane) + banii ramasi de anul trecut (circa 150 de milioane).
Daca adunam, ajungem la aproape 40.000 euro. Bani care se inmultesc lunar( datorita dobanzii de la banca).
In numele a 4 cluburi din APCR, cer public lista cu cheltuielile de anul acesta. Si anunt inca de pe acum ca eu cred ca stanila costel nu va putea arata niciodata aceasta lista, deoarece scopul lui este sa musamalizeze aceste cheltuieli, ca sa poata sa isi traga cat mai mult......![]()
![]()
Asteptam.
evident ca anul acesta la apcr va avea loc un control riguros al banilor si documentelor justificative. si o analiza la sange a activitatii lui costel stanila.
te intreb un singur lucru.
ce atitudine ai sa adopti daca toate lucrurile sunt in regula?

Daca nu are nimic de ascuns, de ce nu creaza un topic in care sa fie facute publice toate cheltuielile ? Sti de ce ? Ptr ca asa isi va da foc la valiza, exact cum a facut Rosioru cand a postat chitanta falsa...

PS Si te rog sa il lasi pe el sa raspunda, tu esti doar un presedinte de club (sau nici atat