O INTREBARE PENTRU COSTEL STANILA

Desfasurare, clasamente, fotografii, discutii, polemici, propuneri, decizii.

Moderator: gor965

Scrie răspuns
Vladut Mateianu
CS SENZOR
Puncte: 0

Re: O INTREBARE PENTRU COSTEL STANILA

Mesaj de Vladut Mateianu »

andrei vladeanu scrie:
Vladut Mateianu scrie:In contul APCR trebuie sa fie minimum 30.000 euro ( taxa participare + sponsorizari), 135 de milioane taxele platite de cluburi( 15 x 9 milioane) + banii ramasi de anul trecut (circa 150 de milioane).
Daca adunam, ajungem la aproape 40.000 euro. Bani care se inmultesc lunar( datorita dobanzii de la banca).

In numele a 4 cluburi din APCR, cer public lista cu cheltuielile de anul acesta. Si anunt inca de pe acum ca eu cred ca stanila costel nu va putea arata niciodata aceasta lista, deoarece scopul lui este sa musamalizeze aceste cheltuieli, ca sa poata sa isi traga cat mai mult...... :twisted: :twisted:

Asteptam.
vladut,
evident ca anul acesta la apcr va avea loc un control riguros al banilor si documentelor justificative. si o analiza la sange a activitatii lui costel stanila.
te intreb un singur lucru.
ce atitudine ai sa adopti daca toate lucrurile sunt in regula?
Am sa imi cer public scuze. Dar, nu uita ca eu l-am inventat pe stanila si (exact ca si doctorul care l-a creat pe Frankenstein :D )acum regret ca am pus sef la APCR un asemenea om, interesat doar de castiguri materiale , indiferent de mijloace..... Si nu vreau sa continui, dar EU STIU ABSOLUT tot ce s-a intamplat anul trecut... :oops: :oops:

Daca nu are nimic de ascuns, de ce nu creaza un topic in care sa fie facute publice toate cheltuielile ? Sti de ce ? Ptr ca asa isi va da foc la valiza, exact cum a facut Rosioru cand a postat chitanta falsa... :oops:

PS Si te rog sa il lasi pe el sa raspunda, tu esti doar un presedinte de club (sau nici atat :D ) care nici macar nu face parte din APCR.......
CS SENZOR

http://www.snz.ro
http://www.crapmania.ro

"Studiati trecutul, daca vreti sa divinizati viitorul." - Confucius

andrei vladeanu
Veteran

Mesaj de andrei vladeanu »

Vladut Mateianu scrie:
Am sa imi cer public scuze. Dar, nu uita ca eu l-am inventat pe stanila si (exact ca si doctorul care l-a creat pe Frankenstein :D )acum regret ca am pus sef la APCR un asemenea om, interesat doar de castiguri materiale , indiferent de mijloace..... Si nu vreau sa continui, dar EU STIU ABSOLUT tot ce s-a intamplat anul trecut... :oops: :oops:

Daca nu are nimic de ascuns, de ce nu creaza un topic in care sa fie facute publice toate cheltuielile ? Sti de ce ? Ptr ca asa isi va da foc la valiza, exact cum a facut Rosioru cand a postat chitanta falsa... :oops:

PS Si te rog sa il lasi pe el sa raspunda, tu esti doar un presedinte de club (sau nici atat :D ) care nici macar nu face parte din APCR.......
eu sunt presedintele apcr (suspendat pe durata cn), care a muncit impreuna cu stanila la buget si la pregatirea logistica a cn 2011. asta sa fie f. clar si sa nu mai repeti la nesfarsit placa cu mine.
sunt totodata si presedintele clubului senzor.
la nexgen sunt pescar, intr-un lot branduit de noi ca atare, cu oameni inscrisi nominal in cn de catalin prichici, presedinte cs imperial oradea.

stanila evident ca nu are nimic de ascuns si va da socoteala in fata cluburilor apcr pentru activitatea sa. din pacate pentru tine (si pentru altii) nu o va face pe forum.
nicaieri in lume (intr-o asociatie care se vrea serioasa si de reprezentativitate nationala) cheltuielile nu se fac publice pe forumuri. ci la final de an, la executia bugetului.
daca isi va da sau nu foc la valiza ramane de vazut.
si mai ales CINE isi va da foc la valiza
The One Team

Costel Stanila

Mesaj de Costel Stanila »

[quote="Vladut Mateianu"]

....(exact ca si doctorul care l-a creat pe Frankenstein :D )[quote]

Eu am acceptat in 2010 functia ca sa ajut cluburile apcr prin experienta mea manageriala si de organizator de evenimente si ce am vrut sa fac, fac si o sa fac.
Am ramas in continuare secretar executiv la rugamintea presedintelui av.
Eu nu am venit pe post de frankenstein sau pinochio, ci am venit cu personalitatea mea pe care tu incerci neincetat sa o stirbesti, inca din 2010 voalat si acum fatis.
Daca tu ai avut impresia ca ti-ai pus papusa la conducerea apcr, care sa-ti serveasca interesele tale, te-ai inselat amarnic.

ps. pe rosioru si vladeanu nu i-am auzit niciodata sa spuna de tine ce ei l-au creat pe frankenstein… :oops: :oops:
Costel Stanila
A.P.C.R.

Vladut Mateianu
CS SENZOR

andrei vladeanu scrie:
stanila evident ca nu are nimic de ascuns si va da socoteala in fata cluburilor apcr pentru activitatea sa. din pacate pentru tine (si pentru altii) nu o va face pe forum.
nicaieri in lume (intr-o asociatie care se vrea serioasa si de reprezentativitate nationala) cheltuielile nu se fac publice pe forumuri. ci la final de an, la executia bugetului.
daca isi va da sau nu foc la valiza ramane de vazut.
si mai ales CINE isi va da foc la valiza
atunci ce cauta pe forum sa posteze informatii despre apcr, cn, etc ? nu ar fi mai bine sa o faca pe siteul apcr-ului ? sau nu ar fi mai bine sa ii intrebe pe presedintii de cluburi ce doresc ?

in alta ordine de idei, daca tu esti presedinte apcr, cum poti participa la cn ? cum poti sa participi la o competitie arbitrata de catre oamenii platiti de tine ? este corect ? :roll:

@stanila

eu nu am niciun interes. daca as fi avut, sa fi convins ca ai fi facut exact ce iti dictam eu, ptr ca tu esti doar o marioneta , o marioneta care ar face orice ptr niste bani..... :oops: :oops:

referitor la replica cu rosioru si av, ai face mai bine sa te informezi inainte sa faci asemenea afirmatii..... poate o sa intelegi care a fost treaba la inceputuri..... :mrgreen: iar daca vrei doar sa ma jignesti, te-as sfatui sa te mai gandesti inainte ... :evil:
CS SENZOR

andrei vladeanu
Veteran

Vladut Mateianu scrie: daca tu esti presedinte apcr, cum poti participa la cn ? cum poti sa participi la o competitie arbitrata de catre oamenii platiti de tine ? este corect ? :roll:
competitia este arbitrata de APS, o asociatie platita de APCR, nu de mine. adica de noi toti. este foarte corect.

pot participa la cn in primul rand STATUTAR (sunt suspendat din functie pe durata cn).
iar MORAL pot participa exact cum ai participat tu cu senior anul trecut. cand conduceai apcr-ul cu ajutorul lui frankenstein recent construit si instalat la vremea aceea de tine in fruntea asociatiei. (mi-am permis sa te citez) :wink:
The One Team

Vladut Mateianu
CS SENZOR

nu-i bun exemplul. franky nu a participat fizic la cn, doar ca facea parte din clubul senior !

acum, tu ba esti presedinte, ba nu esti, depinde de starea...vremii... :D
cum poate un arbitru sa te dea pe tine afara cand stie ca tu il platesti la sfarsit ? doar sa fie nebun sa faca asa ceva... :roll:

PS spune-i marionetei sa posteze cheltuielile de arbitraj (pe 3 manse), sa vedem cat baga in ele.... :mrgreen:
CS SENZOR

andrei vladeanu
Veteran

Vladut Mateianu scrie:nu-i bun exemplul. franky nu a participat fizic la cn, doar ca facea parte din clubul senior !

acum, tu ba esti presedinte, ba nu esti, depinde de starea...vremii... :D
cum poate un arbitru sa te dea pe tine afara cand stie ca tu il platesti la sfarsit ? doar sa fie nebun sa faca asa ceva... :roll:

PS spune-i marionetei sa posteze cheltuielile de arbitraj (pe 3 manse), sa vedem cat baga in ele.... :mrgreen:
exemplul e f bun numai ca nu-ti convine. ai participat tu fizic la cn.

nu depinde de nicio starea vremii, ci de statutul apcr.

ma poate da orice arbitru afara, ca pe oricare alt concurent. exact cum putea sa-i dea afara si pe alti vice presedinti apcr care au participat la cn.

nu platesc eu nimic. intre apcr si aps exista un contract, iar platile se fac cu facturi si chitante. asta ca sa te lamuresc si cu ultima chestiune, cea cu cheltuilelile de arbitraj. orice leut se regaseste in documente justificative.
The One Team

Vladut Mateianu
CS SENZOR

documente ca cele de anul trecut ? :mrgreen:
CS SENZOR

andrei vladeanu
Veteran

Vladut Mateianu scrie:documente ca cele de anul trecut ? :mrgreen:
nu. anul trecut nu a arbitrat aps.
The One Team

Zarguzon Adi
Partener Crapmania.ro

Mesaj de Zarguzon Adi »

nu platesc eu nimic. intre apcr si aps exista un contract, iar platile se fac cu facturi si chitante. asta ca sa te lamuresc si cu ultima chestiune, cea cu cheltuilelile de arbitraj. orice leut se regaseste in documente justificative.[/quote][/quote]
Trebuie sa te credem pe cuvant de onoare pentru ca apcr nu prezinta documente.

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Campionatul National de Pescuit la Crap”