chiar daca m-am retras, sunt in continuare alaturi de APCR, o structura de cluburi foarte solida si de viitor. voi ajuta cat de mult voi putea orice club din asociatia noastra.
stati linistiti, lucrurile se vor aseza, iar campionatul va intra pe un fagas firesc. valurile pe care le fac anumite persoane acum sunt din ciclul cantecul lebedei.
nu, nicio aluzie.
despre subiectul
topicul secret ce pot sa spun,
1. idee absolut nefericita cu infiintarea lui, inventata de un alt proprietar de forum crapist. asemanarea - ambele s-au sfarsit prost. diferenta - lui vladut nu-i zice nimeni
domnu.
2. reprobabile vorbele lui val, respectiv vladut, intr-adevar. pentru un ziar de scandal ar putea constitui paine de mancat. dar atat.
sa nu uitam ca aceastea au fost reactii la cald, dupa ce o asociatie, respectabila de altfel, insa cu cativa viermi pe lista de pescari, ne-a fost varata pe gat.
3. sa nu uitam totusi aspectul cel mai important si anume caracterul secret al forumului. sunt informatii confidentiale, care nu au fost destinate publicului larg. e ca si cum i-ati pune microfoane in casa lui pangica, sau camere video la senzor.
mai tineti minte celebra replica a lui basescu
tiganca imputita? a fost rostita in masina personala catre sotie. nu i-au putut face nimic, pentru ca se afla intr-un cadru privat. topicul secret este, la randul lui un cadru privat, oricat s-ar stradui costica, cu pilde din romana, engleza sau moldoveneasca, sa-l acuze pe val.
ps daca basescu i-a zis aleia la nervi tiganca imputita, eu cred ca are voie si pangica sa-si manifeste (IN PRIVAT) dorinta de a intretine raporturi sexuale active cu anumiti pescari ai lotului acvila. cu regulament (alifie) sau fara.