Opinia personala a presedintelui APCR

Desfasurare, clasamente, fotografii, discutii, polemici, propuneri, decizii.

Moderator: gor965

Ion Mironov
Puncte: 0

Re: Opinia personala a presedintelui APCR

Mesaj de Ion Mironov »

DrHook scrie:Propun ca cel care a tradat sa fie aspru sanctionat, daca greseala ii apartine presedintelui care a dat parola vreunui coleg de club, acesta sa fie tras la raspundere si sanctionat de ce nu si exclus din APCR.
1.daca esti nou in fenomen abtinete....asa e frumos.....
2.ce a tradat?ce se vorbeste in spatele acelei parole?

mai ai de mancat sa ajungi la valoarea unora nu dau nume.....pacat de anii care ii ai....

ps:mai dute la pescuit si lasa batranii sa traga sforile esti prea mic sa intelegi :D :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Mironov Ion Valentin
http://www.barcute-plantat.com
0726424099

DAVID NICU

Mesaj de DAVID NICU »

Costel Stanila scrie:As vrea sa astern cateva randuri care ma framanta si doresc sa fie precizate public privind cele intamplate in ultima perioada de cand am fost ales presedinte APCR.
Desi am o vechime de doar trei ani in fenomenul competitional crapist din Romania, am ajuns in cea mai inalta functie din cea mai titrata si importanta asociatie de pescuit la crap , care de-a lungul anilor a adus numai onoare Romaniei pe plan international , intr-un moment cum nu se poate mai nefericit , cand asociatia era contestata vehement de unii presedinti de cluburi , datorita celor intamplate in anul 2009.
Dupa semnarea noului parteneriat cu AGVPS si in spiritul sedintelor avute la Bucuresti si Sinaia , cu noii membrii ai APCR , adica majoritatea cluburilor reprezentative de pescuit la crap din toata tara , am fost convins ca am intrat intr-o noua era a fenomenului , dominat de competitie si fair-play la cel mai inalt nivel si pe termen lung.
Ce vreau sa subliniez este ca in fiecare an au existat contestatari si vor mai exista, dar cum au procedat in acest an anumiti pescari , pe care personal nu pot sa-I consider decat infatuati si lipsiti de orice scrupule , imorali si oportunisti , care timp de 4 luni au contestat APCR , tinandu-le isonul si anumiti presedinti de cluburi care cantau prohodul asociatiei sau lideri inventati peste noapte care nu nici o legatura cu fenomenul crapist , numai ca sa puna bete in roate noii constructii create de APCR privind intrarea pe un fagas normal a competiei la crap in Romania.Personal acei pescari , nu-i mai numesc aici ca-i stie toata lumea , pentru mine reprezinta un zero absolute , indiferent de ce rezultate au avut in trecut sau vor avea in acest an.
Asociatiile membre APCR, care au cheltuit bani si timp , au trecut peste toate jignirile si au primit la recomandarea partenerului nostru AGVPS, pe acesti pescari mascati , care in opinia mea nu reprezinta cu onoare asociatia respectiva.
Pescarilor respectivi le urez bun venit in CN-2010, dar in acelasi timp ii asigur de tot dispretul presedintelui APCR.
Cam asta am vrut sa precizez pentru moment, referitor la cele petrecute in ultima luna, cand in loc sa-mi canalizez fortele pentru binele si prosperitatea APCR , a trebuit sa conving , contrar propriilor mele convingeri 12 oameni de o calitate deosebita , ca albul e negru si negrul e alb.
Imi cer scuze in fata lor pentru faptul ca nu am putut sustine in totalitate hotararile luate impreuna , si regret enorm ca C.S.Senzor, cel mai titrat club sportiv de pescuit la crap din tara , care prin munca asidua de 5 ani incoace , a adus Romania pe locul III in clasamentul general pe medalii in lume in urma participarii la Campionatul Mondial de pescuit la Crap, nu mai participa la campionatul national 2010.
Raman totusi optimist ca prin afilierea APCR la AGVPS , lucrurile vor intra de la anul pe un drum normal din punct de vedere, moral, competional, fair-play si performanta in competitia de crap din Romania.
Bravo Costele, ai relatat stresul din ultima vreme prin care ai trecut si ai reusit sa obti un rezulta bun impreuna cu alte persone de buna credinta in lupta cu lingai si acest AGVPS.
Numai ca noi cei 99 suntem oameni puternici si cu discernamant si nu vom renunta in avantajul altora asa usor la statutul nostru si nici nu ne vom lasa calcati in picioare,vor razboi?atunci vom avea razboi.
de lingai sa ne ocupam si noi cei 99
BARICADA CRAP CLUB TEAM DAVID

Vladut Mateianu
CS SENZOR

Mesaj de Vladut Mateianu »

@sesam

la urmatorul post iti voi face publica identitatea. te vad deranjat , incep lucrurile sa se lege.... :evil:
CS SENZOR

http://www.snz.ro
http://www.crapmania.ro

"Studiati trecutul, daca vreti sa divinizati viitorul." - Confucius

andrei vladeanu
Veteran

Mesaj de andrei vladeanu »

chiar daca m-am retras, sunt in continuare alaturi de APCR, o structura de cluburi foarte solida si de viitor. voi ajuta cat de mult voi putea orice club din asociatia noastra.
stati linistiti, lucrurile se vor aseza, iar campionatul va intra pe un fagas firesc. valurile pe care le fac anumite persoane acum sunt din ciclul cantecul lebedei. nu, nicio aluzie. :D

despre subiectul topicul secret ce pot sa spun,

1. idee absolut nefericita cu infiintarea lui, inventata de un alt proprietar de forum crapist. asemanarea - ambele s-au sfarsit prost. diferenta - lui vladut nu-i zice nimeni domnu.

2. reprobabile vorbele lui val, respectiv vladut, intr-adevar. pentru un ziar de scandal ar putea constitui paine de mancat. dar atat.
sa nu uitam ca aceastea au fost reactii la cald, dupa ce o asociatie, respectabila de altfel, insa cu cativa viermi pe lista de pescari, ne-a fost varata pe gat.

3. sa nu uitam totusi aspectul cel mai important si anume caracterul secret al forumului. sunt informatii confidentiale, care nu au fost destinate publicului larg. e ca si cum i-ati pune microfoane in casa lui pangica, sau camere video la senzor.
mai tineti minte celebra replica a lui basescu tiganca imputita? a fost rostita in masina personala catre sotie. nu i-au putut face nimic, pentru ca se afla intr-un cadru privat. topicul secret este, la randul lui un cadru privat, oricat s-ar stradui costica, cu pilde din romana, engleza sau moldoveneasca, sa-l acuze pe val.

ps daca basescu i-a zis aleia la nervi tiganca imputita, eu cred ca are voie si pangica sa-si manifeste (IN PRIVAT) dorinta de a intretine raporturi sexuale active cu anumiti pescari ai lotului acvila. cu regulament (alifie) sau fara.
The One Team

Genes Florin
pescar de competitie

Mesaj de Genes Florin »

sesam scrie:
DrHook scrie:Propun ca cel care a tradat sa fie aspru sanctionat, daca greseala ii apartine presedintelui care a dat parola vreunui coleg de club, acesta sa fie tras la raspundere si sanctionat de ce nu si exclus din APCR.
1.daca esti nou in fenomen abtinete....asa e frumos.....
2.ce a tradat?ce se vorbeste in spatele acelei parole?

mai ai de mancat sa ajungi la valoarea unora nu dau nume.....pacat de anii care ii ai....

ps:mai dute la pescuit si lasa batranii sa traga sforile esti prea mic sa intelegi :D :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Vezi ca imi dai senzatia ca faci parte din cei batrani, cine trebuie sa vorbeasca?
Cei cu rezultate adevarate in opinia mea sunt cei de la SENZOR si nu au parte de niciun respect, asa ca lasa-ma tu pe mine si veze-ti de treburile tale, nu de alta dar cred ca ai multe.
Balta Puiesti

costica buhac

Mesaj de costica buhac »

DrHooc
Nu ma cunosti dar tie sila de ce am scris 4 luni .
Ma bagi intr-o echipa care reprezinta liga .
Aratami o postare din care reiese altceva decat dorinta de a participa la C.N si de a respecta regulamentul aprobat de APCR.
Fata de alti eu am postat mereu cu numele Buhac.
Am crezut ca o sa ne contrazicem in idei si o sa reusim sa definitivam un regulament de care sa ne folosim in viitor.
Am aflat marti de la Mircea Epure ca nu am fost niciodata membru APCR cu toate ca am platit cotizati vreo 5 ani si am doua legitimatii de membru .Pentru mine conteaza mai putin ce a zis Mircea .Eu stiu ca am fost al 29 membru acceptat de APCR si AICI am o gramada de amintiri foarte placute si am descoperit adevaratul pescuit si spiritul de competitie .
Vazand posibilitatea cu Asociatia si negasind intelegere la Clubul unde eram si membru fondator am ales sa particip doar anul acesta din partea unei Asociatii urmand ca din toamna sa fac alt club si sa intru in randul lumi.La acea vreme am considerat ca voi fi neutru pentru ca eu cunosc si ma cunoaste pescari de la Liga si APCR.
Obiectivul a fost indeplinit .Avem timp sa facem toti ce este mai bine pentru pescari de la anul incolo.Anul asta asa a fost.
Andrei
Cand te referi la cativa viermi de pe lista asociatiei ar fi bine sa spui si care crezi tu ca indeplinesc aceste calitati.
Cand zici de Costica de pe liga cred ca nu te referi la mine .Nu eu scriu cu acest nume.
Referitor la raporturile sexuale [ nu conteaza sexul daca ei se iubesc ]

RazvanG
Pescar de competitie

Mesaj de RazvanG »

ninel scrie:DrHooc
Aratami o postare din care reiese altceva decat dorinta de a participa la C.N si de a respecta regulamentul aprobat de APCR.
Am crezut ca o sa ne contrazicem in idei si o sa reusim sa definitivam un regulament de care sa ne folosim in viitor.
Am aflat marti de la Mircea Epure ca nu am fost niciodata membru APCR cu toate ca am platit cotizati vreo 5 ani si am doua legitimatii de membru .Pentru mine conteaza mai putin ce a zis Mircea .Eu stiu ca am fost al 29 membru acceptat de APCR si AICI am o gramada de amintiri foarte placute si am descoperit adevaratul pescuit si spiritul de competitie .
Vazand posibilitatea cu Asociatia si negasind intelegere la Clubul unde eram si membru fondator am ales sa particip doar anul acesta din partea unei Asociatii urmand ca din toamna sa fac alt club si sa intru in randul lumi.La acea vreme am considerat ca voi fi neutru pentru ca eu cunosc si ma cunoaste pescari de la Liga si APCR.
Obiectivul a fost indeplinit .Avem timp sa facem toti ce este mai bine pentru pescari de la anul incolo.Anul asta asa a fost.
Andrei
Cand te referi la cativa viermi de pe lista asociatiei ar fi bine sa spui si care crezi tu ca indeplinesc aceste calitati.
Cand zici de Costica de pe liga cred ca nu te referi la mine .Nu eu scriu cu acest nume.
Domnule Buhac ,imi permit sa ma bag si eu ca simplu chibitz cu toate ca regula este ca cei care privesc sa taca si sa nu vorbeasca.
Nu este rusinos ce va-ti dorit (poate) dvs.este ceva normal si apogeul carierei de pescar este participarea la un C.M,este foarte rusinos felul in care ati facut acest lucru vrand sa aratati lumii de ce sunteti dvs in stare si ca pana la urma va iesi ca dvs necontand peste cine si cum ve-ti trece.
Ati mai vrut sa aratati inca o data de parca nu eram convinsi,ca in aceasta tara tot influenta este la putere si tot cu vechile metehne ne ocupam (contrangeri,mita,trafic de influenta s.a.m.d).Eu cel putin asa am inteles.
De ce sa faceti dumneavoastra totul ca la carte cand mai exista si alte cai mai putin ortodoxe.
Am mai spus intr-o postare ulterioara:suntem o tara de rahati ,condusi de niste rahati care dau ordine la alti rahati.
Este o parere personala si mai este si ultima data cand voi mai posta ceva legat de dvs sau de felul prin care ati intrat in acest C.N
Nume utilizator schimbat din shimanobig in RazvanG

Genes Florin
pescar de competitie

Mesaj de Genes Florin »

ninel scrie:DrHooc
Andrei
Nu am nimic personal cu membri lotului acvila, eu doar dezprob modalitatea de participare la CN si cre ca se puteau rezolva lucrurile altfel, trebuie sa recunosateti ca in spatele dumneavoastra se afla cineva care nu cred ca vrea binele APCR-ului si va intoxica in fel si chip.

Aveti cuvantul meu de om, ca nu am fost sunat NICIODATA sa fiu influientat asupra votului.
Cred si imi dau seama ca au fost greseli in trecut, dar eu iau acest NOU APCR DE LA MOMENTUL O, si vreau sa cred ca aceasta asociatie urmareste binele pescarilor si dezvoltarea lor.
Si eu fac eforturi in interiorul clubului din care fac parte cum de altfel mai sunt cativa printre ei, dar nu eu singur iau decizii, votul membrilor este hotarator.
Balta Puiesti

costica buhac

Mesaj de costica buhac »

shimanobig
Ai dreptate cu ARATATUL dar au fost respectate conditiile de participare votate de dv.la Sinaia.
Nu puteam sa trec peste nimenidaca nu era regulamentar CIPS-FIPS,AGVPS,APCR.
Influenta,constrangeri,mita,trafic de influenta -toate aste pentru a putea cheltui si anul asta niste bani ?
Religia o am ORTODOXA .
Cu cine sunteti nu va contazic.
Poti sa postezi tot ce gandesti numai asa putem sa alegem ce este mai bun.

costica buhac

Mesaj de costica buhac »

DrDooH
Modalitatea de participare era singura care ma avantaja si asigura ca voi participa.
Binele APCR nu o sa fie facut decat de APCR.
Ce ai avut de votat referitor la Acvila ?
Si in clubul unde am fost eu votul membrilor a fost hotarator si au ales LIGA [ sa stea in 2010 acasa]
Daca si ASOCIATIILE puteau sa prezinte lotul cu 15 zile inainte de prima etapa fi sigur ca nu acestia erau membri lotului .
Avem la dispozitie inca otoamna,o iarna si o primavara pentru a ne organiza pentru 2011.
Pana atunci va urez FIR INTINS la toti pescari !

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Campionatul National de Pescuit la Crap”