Opinia personala a presedintelui APCR

Desfasurare, clasamente, fotografii, discutii, polemici, propuneri, decizii.

Moderator: gor965

Genes Florin
pescar de competitie
Puncte: 0

Re: Opinia personala a presedintelui APCR

Mesaj de Genes Florin »

ninel scrie:DrDooH
Modalitatea de participare era singura care ma avantaja si asigura ca voi participa.
Binele APCR nu o sa fie facut decat de APCR.
Ce ai avut de votat referitor la Acvila ?
Si in clubul unde am fost eu votul membrilor a fost hotarator si au ales LIGA [ sa stea in 2010 acasa]
Daca si ASOCIATIILE puteau sa prezinte lotul cu 15 zile inainte de prima etapa fi sigur ca nu acestia erau membri lotului .
Avem la dispozitie inca otoamna,o iarna si o primavara pentru a ne organiza pentru 2011.
Pana atunci va urez FIR INTINS la toti pescari !
Dialog civilizat, asa da. ma refer la tot ce s-a votat.
Balta Puiesti

costica buhac

Mesaj de costica buhac »

Din prima mea postare decand am pomenit ca vin cu Acvila am precizat ;Cunosc si respect regulile hotarate si prezentate de APCR.

Ion Mironov

Mesaj de Ion Mironov »

Vladut Mateianu scrie:@sesam

la urmatorul post iti voi face publica identitatea. te vad deranjat , incep lucrurile sa se lege.... :evil:

scuza-ma ca nu am semnat postul.....jonny_23(urdarea ionut)

poate mai bine ar fi sa explici de ce mi-ai sters contul.....te-ai simtit....in pielea celor pe care ii numesti combinatori si betivi?

deranjat sunt de toti care incercati sa ne furati pe unde puteti.concluziile le tragi si singur.....poti sa faci ce vrei si cu contul asta asa fac dictatorii din ziua de azi....fir intins si vanzare mare la expo.....

ps:scuze nea costele ca am fost offtopic
Mironov Ion Valentin
http://www.barcute-plantat.com
0726424099

Vladut Mateianu
CS SENZOR

Mesaj de Vladut Mateianu »

@buhac

costica , ai fi putut purta un dialog civilizat si pe siteul lui oana, nu era cazul sa cazi in capcana intinsa de orhei, sa-ti face un nick name si apoi sa incepi sa dai in noi.... :oops:
timpul trece, multe se uita, dar ce este scis ramane..... urat ce ai scris cu userul Andrei..... Pacat.

PS Jigodii si viermi sunt cei care au luptat impotriva APCR-ului de la inceput si pierzand teren au ajuns sa vina in genunchi la participare.... sa nu te mire daca o sa-i lumea la flegme pe balta......

Tu macar ai mers pe un drum de la inceput, chiar daca unii sustin ca esti doar pus la inaintare si ca "aaltcineva" trage sforile..... unul care semneaza senocrap daca sti... :wink:
CS SENZOR

http://www.snz.ro
http://www.crapmania.ro

"Studiati trecutul, daca vreti sa divinizati viitorul." - Confucius

EX-UL
pescar de competitie

Mesaj de EX-UL »

Indiferent de cine a furnizat materialele "secrete" si prin ce conjunctura le-a obtinut , ideea in sine de a publica ANONIM , chiar si pe un site obscur niste materiale obtinute prin frauda este dezgustatoare . Nu este pentru prima data cind printuri cu postari de pe net , ajung publice si chiar si pe masa AGVPS-ului si aici stie dl. Oana la ce ma refer . Ce nu inteleg cei care le publica este ca nimeni nu poate judeca o asociatie sau o persoana , la modul serios si oficial , dupa niste printuri ...., dintr-un spatiu universal world wide web ( www ) . O simpla dezmintire este suficienta pentru orice avocat ...... chiar cu Dreptul facut la fara frecventa ....
Sincer , de aseara am o senzatie de greata continua , cind am realizat pina unde poate sa duca mizeria morala si lipsa de educatie , cultura , bun simt si pina la urma de o minima bruma de civilizatie , in Romania anului de gratie 2010 . Trec printr-o mare neputinta intelectuala sa imi gasesc argumente care sa ma faca sa accept evidenta si faptul ca asa este lumea facuta dintr-o mare multitudine de caractere si comportamente si multi dintre noi sunt jalnici din acest punct de vedere . Daca acest grup de oameni reprezinta contrapartida APCR ( cu bune si rele ) , lasati-ma sa cred ca suntem o grupare aparte a societatii normale , supusa unor reguli morale si de comportament , de un caracter special , atipic pentru secolul in care traim .
Nu imi pot stapini si un sentiment de insatisfactie legat de implicarea mea in afacere si in familie , pe care de cca 3-4 luni le-am neglijat , prin alocarea unui timp nejustificat de mare unui dialog cu niste cetateni contestatari , care nu meritau in mod real decit 2 rinduri oficiale bine plasate . Dar asa este cind judeci lumea prin prisma comportamentului tau si al colegilor pe care ii cunosti , oameni de o certa calitate si nu sesizezi ca badaranii si mojici ne-au napadit viata , in orice domeniu de activitate ....
Prea multe s-au afirmat , prea multe se intimpla si acest "razboi" a ajuns la un nivel la care devine personal si uitam de fapt ce dorim cu totii - un CN , niste reguli , o minima decenta in exprimare si asumarea disciplinei competitionale . De mult aceste deziderate au trecut pe locul 3-4 sau si mai in spate , contestarii au trecut la un alt "nivel de joc" - nu mai contesta CN organizat de APCR ( aici lucrurile sunt clare ) , au inceput sa conteste persoanele implicate la virf in proiect , in vederea constuirii unei imagini de scandal , care sa se reflecte obligatoriu si asupra turneului . Si in acest scop nu au rusine si nici reticente morale ... ataca pe oricine si oricum , cu anumite metode specifice , pe care le recunosc .
Sper sa am maturitatea mentala sa nu o iau pe calea lor , pentru ca atunci se vor scrie multe ..... , la un nivel pe care numai unul singur dintre ei il cunoaste , si tocmai ca il cunoaste si sta in spatele cortinei , manuieste cu dexteritate specifica , papusile .... si latraii .
Stiu ca atunci cind nu ai nimic de pierdut si nu mai simti ca poti face rau altor colegi , poti juca tare ... sa nu dea D-zeu sa ajung si eu la concluzia asta ... Va fi iures si haos , iar CN va deveni o draga legenda despre care se va vorbi multa vreme .

Si daca se va ajunge aici , tocmai acest nucleu strins sub aripa APCR si nu numai , de cluburi si presedinti care vor COMPETITIE - vor avea cel mai mult de pierdut , pentru ca ei reprezinta vrem sau nu vrem caracterul sportiv al acestui fenomen . Acum deja sunt pe planul doi , dar vor ajunge in acest ritm la finalul listei de prioritati si atunci dracu ne mai scapa pe toti ..........

EX-UL
pescar de competitie

Mesaj de EX-UL »

....

EX-UL
pescar de competitie

Mesaj de EX-UL »

Re: APCR nu exista
de oana victor » Vin Mar 19, 2010 5:09 pm
Recunosc ca am scris in numele altcuiva pe acest site , toate cele afirmate aici sunt false si imi cer scuze celor care au crezut in mine iar postarile copiate de pe siteul APCR sunt facaturi modificate . Imi asum vina si voi sa ma judecati asa cum considerati voi . Imi pare rau pentru pescarii mei .

oana victor

• Mesaj privat
• E-mail oana victor

Chintesenta manipularilor pe internet - postare stearsa de pe Liga de crap ........... din motive ....... oficiale , e vorba de sefu ... O detin si pe print sceen - ca sa nu existe vorbe .... si ca sa avem si o dovada scrisa ... vad ca se poarta astfel de timpenii , lasind la o parte o intreaga desfasurare de forte facuta in numele meu ... pe siteul ligii .

petre iulian
Pescar de competitie

Mesaj de petre iulian »

stiti cum au intrat pe sectiunea privata ? Foarte simplu asa cum au intrat si la sectiunea noastra privata a clubului. Multi au aceleasi parole de autentificare pe mai multe forumuri pt ca sa o tina minte si o minte "luminoasa" a inceput sa caute "victime" si a reusit sa gaseasca una... ASA ca e bine sa schimbati parolele de autentificare daca le aveti identice pe unele forumuri mai "speciale".

ps. Mintea "luminoasa" trebuie sa fie administrator ca sa aibe acces la parola de autentificare a utilizatorilor :wink: . .....asa ca aveti grija . Daca trasmiteti si pe mesageria privata parola de acces pt. forumul privat e floare la ureche ca citeste si toata mesageria privata :lol: .
Membru Fondator al Clubului Sportiv Green Lake

oanavictor
Pescar de competitie

Mesaj de oanavictor »

Val Pangica jr scrie:Re: APCR nu exista
de oana victor » Vin Mar 19, 2010 5:09 pm
Recunosc ca am scris in numele altcuiva pe acest site , toate cele afirmate aici sunt false si imi cer scuze celor care au crezut in mine iar postarile copiate de pe siteul APCR sunt facaturi modificate . Imi asum vina si voi sa ma judecati asa cum considerati voi . Imi pare rau pentru pescarii mei .

oana victor

• Mesaj privat
• E-mail oana victor

Chintesenta manipularilor pe internet - postare stearsa de pe Liga de crap ........... din motive ....... oficiale , e vorba de sefu ... O detin si pe print sceen - ca sa nu existe vorbe .... si ca sa avem si o dovada scrisa ... vad ca se poarta astfel de timpenii , lasind la o parte o intreaga desfasurare de forte facuta in numele meu ... pe siteul ligii .
CRED CA AR FI CAZUL SA TE OPRESTI CU TOATE ACESTE MANIPULARI ORIBILE /
NU TI-AM TRIMIS NICI UN MESAJ PRIVAT.
NU AM INTRAT PE NICI UN FORUM IN VIATA MEA DECAT CU NUMELE MEU PENTRU CA MA MANDRESC CU EL .
NU STIU SA FOLOSESC ALTE PAROLE SI NICI CUM TREBUIE SA FACI CA SA TE LOGHEZI PE NUMELE ALTCUIVA ,CA DOVADA CA AM ALES CEA MAI SIMPLA PAROLA 123456 PE CARE TU AI FOLOSIT-O CA SA SCRII [ACUM AM SCHIMBAT-O]
CA DOVADA CA NU MA PRICEP ESTE FAPTUL CA AM FACUT-O PUBLICA SI NU AM TINUT-O NICIODATA SECRETA .
TERMINA CU TOATE BALIVERNELE ASTEA ODATA CA TE COMPROMITI SI MAI MULT DECAT AI FACUT-O PANA ACUM .
MINCINOSULE !!!!!!!!
Cea mai mare realizare a diavolului a fost aceea ca a convins lumea ca nu exista

EX-UL
pescar de competitie

Mesaj de EX-UL »

Nu stiu de ce va rastiti la mine - incercati dialogul asta cu internautii Dvs ..... Si cu asta punct in dialogul asta care nu ma priveste - aveti de facut postari la ziare , memorii , samd , de ce va bateti capul cu mine ? si asa nu am calitate publica dupa cum afirmati ,eu care nu am facut decit sa pastrez si sa arhivez o postare pe care am vazut-o facuta sub numele Dvs . De fapt din activitatea Dvs m-am inspirat .... si zau ca am si altceva de facut - de exemplu sa imi sarbatoresc baiatul care maine face 8 ani , sa merg la teatru cu familia ,ora 18.30 sala Rapsodia - maestrul Sandu Arsinel . samd , samd , revin la ce faceam inainte sa va postati Dvs opinia public si sa ma scutiti de acest efort logistic si de gandire .

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Campionatul National de Pescuit la Crap”