As vrea sa astern cateva randuri care ma framanta si doresc sa fie precizate public privind cele intamplate in ultima perioada de cand am fost ales presedinte APCR.
Desi am o vechime de doar trei ani in fenomenul competitional crapist din Romania, am ajuns in cea mai inalta functie din cea mai titrata si importanta asociatie de pescuit la crap , care de-a lungul anilor a adus numai onoare Romaniei pe plan international , intr-un moment cum nu se poate mai nefericit , cand asociatia era contestata vehement de unii presedinti de cluburi , datorita celor intamplate in anul 2009.
Dupa semnarea noului parteneriat cu AGVPS si in spiritul sedintelor avute la Bucuresti si Sinaia , cu noii membrii ai APCR , adica majoritatea cluburilor reprezentative de pescuit la crap din toata tara , am fost convins ca am intrat intr-o noua era a fenomenului , dominat de competitie si fair-play la cel mai inalt nivel si pe termen lung.
Ce vreau sa subliniez este ca in fiecare an au existat contestatari si vor mai exista, dar cum au procedat in acest an anumiti pescari , pe care personal nu pot sa-I consider decat infatuati si lipsiti de orice scrupule , imorali si oportunisti , care timp de 4 luni au contestat APCR , tinandu-le isonul si anumiti presedinti de cluburi care cantau prohodul asociatiei sau lideri inventati peste noapte care nu nici o legatura cu fenomenul crapist , numai ca sa puna bete in roate noii constructii create de APCR privind intrarea pe un fagas normal a competiei la crap in Romania.Personal acei pescari , nu-i mai numesc aici ca-i stie toata lumea , pentru mine reprezinta un zero absolute , indiferent de ce rezultate au avut in trecut sau vor avea in acest an.
Asociatiile membre APCR, care au cheltuit bani si timp , au trecut peste toate jignirile si au primit la recomandarea partenerului nostru AGVPS, pe acesti pescari mascati , care in opinia mea nu reprezinta cu onoare asociatia respectiva.
Pescarilor respectivi le urez bun venit in CN-2010, dar in acelasi timp ii asigur de tot dispretul presedintelui APCR.
Cam asta am vrut sa precizez pentru moment, referitor la cele petrecute in ultima luna, cand in loc sa-mi canalizez fortele pentru binele si prosperitatea APCR , a trebuit sa conving , contrar propriilor mele convingeri 12 oameni de o calitate deosebita , ca albul e negru si negrul e alb.
Imi cer scuze in fata lor pentru faptul ca nu am putut sustine in totalitate hotararile luate impreuna , si regret enorm ca C.S.Senzor, cel mai titrat club sportiv de pescuit la crap din tara , care prin munca asidua de 5 ani incoace , a adus Romania pe locul III in clasamentul general pe medalii in lume in urma participarii la Campionatul Mondial de pescuit la Crap, nu mai participa la campionatul national 2010.
Raman totusi optimist ca prin afilierea APCR la AGVPS , lucrurile vor intra de la anul pe un drum normal din punct de vedere, moral, competional, fair-play si performanta in competitia de crap din Romania.
Frumoase randuri. Si cred, in asentimentul tuturor presedintilor de club din APCR. Tare sunt curios cum acei oportunisti fara onoare numiti pescari vor avea tupeul sa dea ochii cu restul celor 99 de pescari participanti..... Viermi..........
PS Amenintari,Pile, Combinatii, Relatii , asta este varianta lor de APCR, datorita careia au reusit sa intre taras in CN.
Nu stiu fratilor ce sa mai zic, eu nu-i cunosc personal pe cotelici, oana, buhac si restul de doi, greata si tot dispretul meu.
Asta numai ce am vazut ca fac ei de 4 luni pe forumuri.
Subliniez cele scrise de Costel Stanila.
greata sa va fie de oamenii care conduc aceste combinatii din umbra, doar tragand de sfori si dand telefoane. pescarilor, inafara ca nu au demnitate, nu aveti ce sa le reprosati.
unde e rosioru ?
@Costel Stanila
Frumoase vorbe Costele dar nu inteleg aici :
"Raman totusi optimist ca prin afilierea APCR la AGVPS , lucrurile vor intra de la anul pe un drum normal din punct de vedere, moral, competional, fair-play si performanta in competitia de crap din Romania".
Adica AGVPS dupa nici o luna de la afiliere v-a sucit mana la spate si tie iti da incredere si optimism !?
.Printr-un simplu KOMUNICAT ( de unde ai preluat si tu o fraza care mie imi da fiori ) v-au trasat directivele si GATA...!!! LA TREABA.
C e mai urmeaza ??
Propun ca cel care a tradat sa fie aspru sanctionat, daca greseala ii apartine presedintelui care a dat parola vreunui coleg de club, acesta sa fie tras la raspundere si sanctionat de ce nu si exclus din APCR.
Doru Ionica scrie:
Adica AGVPS dupa nici o luna de la afiliere v-a sucit mana la spate si tie iti da incredere si optimism !?
Pai Dorule, n-ai inteles esti in eroare.
In acest moment APCR are cu AGVPS un parteneriat.Urmeaza afilierea,in acest an, dupa ce APCR si AGVPS isi armonizeaza statutele...
Sper ca te-am luminat.