Posibil parteneriat APCR-LRC?

Desfasurare, clasamente, fotografii, discutii, polemici, propuneri, decizii.

Moderator: gor965

Scrie răspuns
cristi pandia

Re: Posibil parteneriat APCR-LRC?

Mesaj de cristi pandia »

Buhac scrie:Dl Marcu
ECHIPA ANULUI va fi desemnata in urma adunari varstei concurentilor din fiecare echipa si care trece cel mai mult peste o suta de ani va castiga ?
Aveti alte criterii ?

CAMPIONII NU MOR NICIODATA !!!

Dl Marcu sa vad daca o sa mai puteti sa ziceti ceva dupa ce se vor intoarce de la CUPA MONDIALA 2010 ?

Le doresc un an prosper si fir intins la WORLD CUP CLASIC FRANTA 2010 !
au voie sa duca peste din Romania si sa-l cintareasca in Franta?... :lol: :lol: :lol:
si inca ceva.....arbitri de acolo nu pot fi cumparati :!:

doru_croc
pescar de competitie
Puncte: 0

Mesaj de doru_croc »

au voie sa duca peste din Romania si sa-l cintareasca in Franta?... :lol: :lol: :lol:
si inca ceva.....arbitri de acolo nu pot fi cumparati
Aia nu au Metro????
Pentru unii umorul este ca si o limba straina: fara subtitrare nu inteleg nimic!
Este de o mie de ori mai bine să fii optimist şi să te înşeli, decât să fii pesimist şi să ai dreptate.

tite

Mesaj de tite »

marcu scrie:
Buhac scrie:Domnul TITE
In 2010 cu cine dansezi si ganduri are CAMPIONUL ?
dl TITEA si dl ORHEI probabil vor face echipa impreuna :oops:
se vrea a fi echipa anului 2010. :lol: :lol:
Marcule. acolo unde eu voi face echipa cu Orhei este greu ca tu sa ajungi. :lol: :lol: :lol:

Vezi ca eu stiu cui i-am spus, si Orhei stie, asa ca s-ar putea sa ne cunoastem marcutule!! :lol:

orhei

Mesaj de orhei »

Tite,
Oftica este mare si nu are limite.
Am uitat ceva Tite, cu cine concuram la WORLD CUP CLASIC FRANTA 2010? Cu adevarati pescari nu gen Marcu & cameramanu ........ ? :D :mrgreen: :D :mrgreen: :) :mrgreen:

cameramanu

Mesaj de cameramanu »

@ orhei

stimabile acolo unde tu cu tite va CUMPARATI dreptul de participare nu CONCURATI cu pescari adevarati ci umpleti golul dintre doua standuri in care pescuiesc pescari adevarati
semeni de-ai tai joaca sah la cercul militar si fac excursii la Olanesti iar pe tine te-a gasit performanta , noroc ca gloria nu se poate cumpara ca a-ti becaliza pescuitul
saracul marcu ce lovitura a primit cand a realizat ce umil este in fata falnicei voastre valori financiare.... ce mitocani meschini , sunteti genul care va cumparati cupe si va scrieti singuri diplome ...MARTALOGILOR !! dupa ce ca va scartaie oasele va scartaie si minte

Buhac

Mesaj de Buhac »

Domnii Orhei si Tite runner aveti ?
Ce tanar credeti ca nu ar dori sa faca parte din echipa dumneavoastra pentru a mai invata din micile secrete de la niste pescari cu experienta dumneavoastra ?
Campionii nu mor niciodata !!!

orhei

Mesaj de orhei »

Costica,
Ai cumva carnet?
Impreuna cu Tite am hotarat sa ne deplasam cu avionul(doar suntem oameni de afaceri in primul rand).

Cameramanu,

Mai bine am niste personalitati din acest domeniu decat unul ca tine.
Ai legatura cu filmatul, poate te luam si pe tine sa ne filmezi, dar nu te mai oftica!
In alta ordine ciocul mic si puneti mai bine mintea la munca dar nu asa, ca nu vei castiga niciodata nimic, poate doar dispret.

stress
pescar de competitie

Mesaj de stress »

doru_croc scrie:
si inca ceva.....arbitri de acolo nu pot fi cumparati
Aia nu au Metro????
https://www.metro.fr/

:D
stefan avram

Buhac

Mesaj de Buhac »

Dl Orhei
Carnet de ; partid, note ..........ori va referiti la permis de conducere .
Detin permis de conducere toate gradele dar ce legatura are cu deplasarea dumneavoastra care vreti sa o faceti cu avionu ? Doriti sa va duc la aeroport ? As fi ONORAT !

cameramanu

Mesaj de cameramanu »

@ orhei

pe vremuri realizam emisiunea cascadorii rasului , daca te filmam la concurs te bagam cu succes in program dar acum unde sa te pun , un desen animat poate " balanel in franta " sau "pic si poc pe malu garlii " , auzi frate orhei omul de afaceri care merge cu avionul :lol: :lol: :lol: :lol: , bai saracule in ziua de azi toti zidarii din spania merg cu avionul , era si un anunt pe net cu bilete de avion cu 200 lei , sa-ti pui si chipiul pe cap ca primesti un iaurt in plus , business-manul lu' peste :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

ia un sfat de aici , stai acasa ca te faci de fecale pe acolo , beteagule :lol: :lol:

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Campionatul National de Pescuit la Crap”