Posibil parteneriat APCR-LRC?

Desfasurare, clasamente, fotografii, discutii, polemici, propuneri, decizii.

Moderator: gor965

Scrie răspuns
adriandulau

Re: Posibil parteneriat APCR-LRC?

Mesaj de adriandulau »

Costele,pe cine ai suparat tu de iti fac joc de glezne? :twisted:

Buhac

Mesaj de Buhac »

Salut Adriane
In anul 2010 nu cred ca o sa supar pe nimeni .
Am alunecat un pic in stilu lui Vladut [ inbarligache ] dupa ce am primit un raspus de la el am crezut ca e baiat serios si vrea sa ma ajute dar..... cunoscandul mai demult nu am cum sa ma supar .
Adriane tu arunci bine cu cobra ca la Hobaia ai pescuit cap de stand in sectorul A si eu cap de stand in sectorul B si dimineata dadeai desteptarea bombardind cortul meu de la tine din stand nu zic de Mircea care se chinuia sa nu dea peste standul nostru :lol: :lol:

Vladut Mateianu
CS SENZOR
Puncte: 0

Mesaj de Vladut Mateianu »

Costica, tocmai ptr ca nu am nicio functie iti raspund tie, care nici tu nu ai nicio functie ! :D
Daca eram eu presedinte, nu iti raspundeam, doream sa vorbesc cu presedintele tau, adica cu cineva cu functie. :wink:

PS daca chiar intrebarile sunt puse serios, ai dreptate sa te superi ! dar eu, care iti cunosc stilul, cred ca sunt puse doar la misto, altul fiind scopul acestor postari ! Plus ca daca chiar doreai o informatie, nu postai pe site ci puneai mana pe telefon si sunai !
Deci,.... :roll:
CS SENZOR

http://www.snz.ro
http://www.crapmania.ro

"Studiati trecutul, daca vreti sa divinizati viitorul." - Confucius

EX-UL
pescar de competitie

Mesaj de EX-UL »

Buhac scrie:Val
Daca ma suna cineva nu ajungeam aici.
Nu am avut nici o intentie. Stii cum este cand vorbesti pe banii si depind de altcineva .
Ne vedem la Sinaia .

Mai Costele - daca aveai vreo intrebare , chiar ma sunai , pentru ca stii telefonul meu , plus stii bine ca nu te pot refuza cu nici o lamurire .
Nu ne vedem la Sinaia - pentru ca eu nu am ce cauta acolo , nu sunt presedinte al nici unui club care face parte din APCR si care urmeaza sa plateasca avansul pentru CN !
Poate ( 5 % ) am sa fiu prin zona , dat fiind ca este posibil sa ajung cu familia la munte in acest week-end , dar asta inseamna CEL MULT un spritz dupa sedinta si atit ! Este bine sa nu amestecam merele cu perele si cu corcodusele , pentru ca ne rezulta un compot ca la Liga ...... Cluburile au vrut independenta pe banii lor cu care platesc turneul , pentru asta am militat si eu , ce rost au interferente de astea coleterale , chiar fara drept de vot , in sedinta si in gandirea lor ?? Sunt convins ca vor lua cele mai bune hotariri pentru interesul CN , in mod democratic . Asta si fara sa se "ajute" de idei "din putul gandirii" mele sau ale tale . :wink: :lol:

Buhac

Mesaj de Buhac »

Vladut
Timpul trece si tace si vedem cine ESTI mistocar .
Nu mai vreau sa continui ca lumea o sa inteleaga altceva .

mirceaef

Mesaj de mirceaef »

ai vazut cum dau io de dimineata 150m+ ... si fii atent, dadeam cu niste bile de 16, vechi, daca puneam 22 spargeam capu' la unguri :D plus ca am avut mare noroc cu tine in dreapta, dupa amiaza ne tineai si noua umbra in stand, numai cand stateai in picioare :D :D :D

de la diana iti trebuie o delegatie/hotarare/imputernicire din care trebuie sa reiasa doua lucruri,
unu - faptul ca asociatia inscrie un lot la cn (probabil pe cheltuiala participantilor) si
doi - faptul ca te deleaga pe tine sa reprezinti acest lot inscris de asociatie la sedintele apcr de organizare a cn 2010. asta daca vrei sa ai drept de vot.

poate fi o formulare generala de genul " asociatia diana ... il deleaga pe dl costica buhac sa se ocupe de formalitatile de inscrierea a lotului de pescari sportivi de crap al asociatiei la editia 2010 a .. bla, bla, bla.
iar daca vrei sa si votezi in numele ei sa specifice ca te deleaga pe tine sa o reprezinti in comisia de organizare cn si la sedintele organizate de apcr in acest sens.

daca mai ai intrebari, ascult.

toate bune,
Epure-Fusu Mircea
Carping Club

Buhac

Mesaj de Buhac »

Val
In primul rand recunosc ca nu am bagat numarul tau in memoria telefonului.
Ai scris aici cel mai mult si cred ca ai reusit sa convingi foarte multi pescari sa participe la calificari printre care ma numar si eu .
Nu sunt ideolog dar credema ca doresc sa fac ce am scris aici .
Nu vreau sa mai scriu nimic dar vreau sa fac .
Nu te inbratisez ca iti trosnesc oasele :lol: :lol:

Buhac

Mesaj de Buhac »

Mircea
Ce trebuie o sa aduc ca am inteles din postarea d-lui Presedinte .
O sa ramana problema banilor dar se gasesc solutii si pt asta .

EX-UL
pescar de competitie

Mesaj de EX-UL »

Lasa-ma Costele cu troznit de oase , ca te-am avut de coleg de stand pe Hobaia si avea Adi Dulau o racheta de nadire de capacitate 1 kg - eu o umpleam cu 5-6 pumni de porumb , ai venit tu in vizita si ai umplut "experimental" racheta dintr-un singur pumn de seminte :wink: :lol:
Pe bune acum , ce ti-a zis Mircea e Ok - daca nu poti pina simbata , o sa ai timp ulterior si te ajut si eu cit pot , sa iti faci rost de un lot sau inca 2 pescari ( functie de ce se hotaraste ) , sa participi la calificari . Nu o lua in tragic , la spritzul de dupa poti participa , fara probleme ....., mai ales ca e super misto acum la Sinaia , am informatii de acasa , in direct . Din pacate eu nu ajung in zona din "cauza" unui botez .... , fara mari obligatii , dar e musai .

Buhac

Mesaj de Buhac »

Val
Te referi la o perioada cand pescari se respectau noi veniti in competitii beneficiau de o atentie deosebita , primeau sfaturi si incurajari pentru a simti ca sunt primiti in familia pescarilor.......dar si atunci Vladut ne zicea PARTICULARI.
Boscu era mandru considera ca il respecta avand si el un magazin si cumparase cateva hectare de teren :lol: :lol:
Au fost alte timpuri cand ma gandesc ca la Hobaia costa 3.000 lei 12 ore de pescuit si puteai sa intri daca erai recomandat de cineva....si tot timpul erau pescari pe balta unde intalneam numai oameni deosebiti .
OAMENI printre altele au investit si in scule de pescuit devenind PESCARI si considera ca trebuie sa plece de la o partida de pescuit relaxati si cu bateriile incarcate pentru o noua saptamana de munca
dar dupa ce ajungi acasa nu este exclus sa gasesti o postare in care esti bagat la rotisor .
Criza financiara a reusit sa scoata ce este mai rau si urat din oameni .
Atmosfera placuta de atunci la pescari am descoperito acum la VANATORI.

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Campionatul National de Pescuit la Crap”