Posibil parteneriat APCR-LRC?

Desfasurare, clasamente, fotografii, discutii, polemici, propuneri, decizii.

Moderator: gor965

Scrie răspuns
Buhac

Re: Posibil parteneriat APCR-LRC?

Mesaj de Buhac »

Dl DAN MARINITA
Nu indrazneam sa postez asa ceva daca nu ziceai sa sun un prieten .
Ca fosti colegi de club si functia pe care o detineti de SECRETAR GENERAL al APCR am fost convins ca o sa ma ajutati prin a prezenta actele doveditoare ca indeplinesc conditiile de participare la calificarile din 2010 si o copie dupa extrasul bancar cu care intentionez sa platesc 500 Euro.
SCUZATIMA !

Buhac

Mesaj de Buhac »

Vladut
Bine ai face daca ai posta contul unde trebuie sa virez bani .
Nu vezi ca SECRETARULUI ii cade rangul daca duce un plic cu acte si copie dupa extras.
Te rog pe tine daca vrei sa ma ajuti .
De fosti colegi ma pazesc singur si daca doresti sa le transmiti ceva fao cum vrei dar nu vreau sa fiu implicat in nici un fel .
In 2010 nu am de gand sa ma cert cu nimeni .

Zarguzon Adi
Partener Crapmania.ro

Mesaj de Zarguzon Adi »

Daniel Verdete scrie:
Vladut Mateianu scrie: .... un arbitru nu poate sa aplice regulamentul, daca nu stie abc-ul monturilor!
Foarte corect Vladut!!!!

Si astfel poate scapa si pescarii de arbitrii care au dat avertisment pentru o montura helicopter care avea deasupra vartejului de care este legat forfacul (in partea dinspre linia principala, nu dinspre plumb - sper sa ma fac inteles) 2 bilute de cauciuc. Ei au sustinut sus si tare ca "nu dom'le, nu trebuie puse 2 bilute, ci una, ca daca pestele rupe, cum se poate el elibera daca sunt 2??!!" Si au dat avertisment de au pescuit bietii oameni 2 zile cu morcovul adanc infipt! :oops: Chiar si cand cumperi un kit pentru o astfel de montura, in schema de realizare arata exact asa: protectie pentru vartej si/sau nod pentru atasare plumb > o biluta > vartej pentru atasare forfac > alte 2 bilute.

Asa ca Vladut, just si la obiect!
De acasa stie fiecare cum trebuie facut si ce sanctiuni trebuie date .Studiaza cu mai multa atentie cum se folosesc cele trei bilute si vei descoperi lucruri noi despre monturi

Zarguzon Adi
Partener Crapmania.ro

Mesaj de Zarguzon Adi »

Daniel Verdete scrie:
Vladut Mateianu scrie: .... un arbitru nu poate sa aplice regulamentul, daca nu stie abc-ul monturilor!
Foarte corect Vladut!!!!

Si astfel poate scapa si pescarii de arbitrii care au dat avertisment pentru o montura helicopter care avea deasupra vartejului de care este legat forfacul (in partea dinspre linia principala, nu dinspre plumb - sper sa ma fac inteles) 2 bilute de cauciuc. Ei au sustinut sus si tare ca "nu dom'le, nu trebuie puse 2 bilute, ci una, ca daca pestele rupe, cum se poate el elibera daca sunt 2??!!" Si au dat avertisment de au pescuit bietii oameni 2 zile cu morcovul adanc infipt! :oops: Chiar si cand cumperi un kit pentru o astfel de montura, in schema de realizare arata exact asa: protectie pentru vartej si/sau nod pentru atasare plumb > o biluta > vartej pentru atasare forfac > alte 2 bilute.

Asa ca Vladut, just si la obiect!

Urmareste cu atentie cum se face o montura elicopter corect:http:http://www.youtube.com/watch?v=X8PLQmV- ... re=related care elibereaza plumbul

Vladut Mateianu
CS SENZOR
Puncte: 0

Mesaj de Vladut Mateianu »

Buhac scrie:Vladut
Bine ai face daca ai posta contul unde trebuie sa virez bani .
Nu vezi ca SECRETARULUI ii cade rangul daca duce un plic cu acte si copie dupa extras.
Te rog pe tine daca vrei sa ma ajuti .
De fosti colegi ma pazesc singur si daca doresti sa le transmiti ceva fao cum vrei dar nu vreau sa fiu implicat in nici un fel .
In 2010 nu am de gand sa ma cert cu nimeni .
Nu este treaba mea Costica si personal nici nu mi se pare normal cu inscrierile prin corespondenta. Daca chiar vrei sa faci ceva, ar trebui sa vorbesti cu presedintele clubului tau, care sa-l contacteze pe vicepresedintele APCR care se ocupa de zona geografica din care face parte clubul.
In alta ordine de idei, nu cred ca un secretar-general al unei asociatii este obligat sa faca servicii personale...cred ca confunzi persoana ! :oops:
CS SENZOR

http://www.snz.ro
http://www.crapmania.ro

"Studiati trecutul, daca vreti sa divinizati viitorul." - Confucius

Buhac

Mesaj de Buhac »

Vladut
Nu cred ca tu nu ai inteles ce vreau eu.La ora actuala presedintele meu este dl Traian Basescu .
Am scris ca doresc sa prezint o inputernicire din partea unei Asociatii care este afiliata la AGVPS si doresc un numar de cont unde sa virez avansul de 500 Euro ori echivalentul in lei.
Observ ca si actuala conducere doreste sa lucreze cu bani chas tot asa cum se lucra cand dumneavoastra dl Vladut detineati functia de Vicepresedinte Econmic al APCR.
Suma care va fi depusa drept avans pentru calificari nu o primesc de la MAMA va fi depusa de catre o Asociatie care are o conducere ,contabilitate ,comisie de cenzori etc.Doriti ca de la inceput sa lasati loc de suspiciuni ?
Aveam inpresia ca pe oricine rugam sa duca actele pana la urma tot la Secretarul General ajungeau pentru verificare si aducerea la cunostinta d-lui Presedinte .Traiam cu inpresia ca am o PILA.
Credeam ca ideal ar fi in sedinta de la Sinaia conducerea sa stie exact cate formatiuni vor participa pentru a alege o balta in care sa incapa toti macar in prima etapa si anuntarea datelor de desfasurare.
De dragul tau voi renunta la vanatoare si o sa ma prezint cu nevasta si copii la Sinaia sa le arat cat de mult tin la vacantele lor sa nu aibe ce zice la vara ca plec la pescuit .
Asociatia Diana printre altele are si balta Facau jud Giurgiu destul de mare crezi ca are sens sa deschid discutii pentru desfasurarea unei etape ?

Vladut Mateianu
CS SENZOR

Mesaj de Vladut Mateianu »

De ce nu ?
Dar sfatul meu este sa afli ce acte iti trebuiesc la tine la Sinaia, ca sa nu bati drumul de pomana. Deci, daca nu ti-ai facut club inca, ar fi bine sa-l rogi pe presedintele de la Diana sa-l sune pe presedintele APCR ca sa afle modalitatea in care poate participa la CN si mai ales obligatiile ce-i revin.... :wink:
CS SENZOR

http://www.snz.ro
http://www.crapmania.ro

"Studiati trecutul, daca vreti sa divinizati viitorul." - Confucius

EX-UL
pescar de competitie

Mesaj de EX-UL »

Buhac scrie:Vladut
Nu cred ca tu nu ai inteles ce vreau eu.La ora actuala presedintele meu este dl Traian Basescu .
Am scris ca doresc sa prezint o inputernicire din partea unei Asociatii care este afiliata la AGVPS si doresc un numar de cont unde sa virez avansul de 500 Euro ori echivalentul in lei.
Observ ca si actuala conducere doreste sa lucreze cu bani chas tot asa cum se lucra cand dumneavoastra dl Vladut detineati functia de Vicepresedinte Econmic al APCR.
Suma care va fi depusa drept avans pentru calificari nu o primesc de la MAMA va fi depusa de catre o Asociatie care are o conducere ,contabilitate ,comisie de cenzori etc.Doriti ca de la inceput sa lasati loc de suspiciuni ?
Aveam inpresia ca pe oricine rugam sa duca actele pana la urma tot la Secretarul General ajungeau pentru verificare si aducerea la cunostinta d-lui Presedinte .Traiam cu inpresia ca am o PILA.
Credeam ca ideal ar fi in sedinta de la Sinaia conducerea sa stie exact cate formatiuni vor participa pentru a alege o balta in care sa incapa toti macar in prima etapa si anuntarea datelor de desfasurare.
De dragul tau voi renunta la vanatoare si o sa ma prezint cu nevasta si copii la Sinaia sa le arat cat de mult tin la vacantele lor sa nu aibe ce zice la vara ca plec la pescuit .
Asociatia Diana printre altele are si balta Facau jud Giurgiu destul de mare crezi ca are sens sa deschid discutii pentru desfasurarea unei etape ?
Costele nu te supara , dar am citit numai partial mesajul tau - si cind aduci in discutie problema cash-ului si vezi Doamne , o usoara reticenta a APCR de a furniza un cont bancar , iti pot raspinde ca :

- pina cind actele intocmite si aprobate in dat de 16 ianuarie , nu se poate deschide alt cont , la orice banca ! Banca iti cere extras de la Camera de Comert ! Concret daca vrei plata prin virament - MUSAI - o poti face , dar la acel cont bancar , singurul care are drept de semnatura este Cornel . In citeva zile , vom muta contul APCR la o banca la care presedintele actual poate gestiona banii la alt nivel de credibilitate .
- faptul ca primesti chitanta semnata de Stanila si stampilata de APCR - eu zic ca este OK ! E proba in justitie !!!
- FARA LEGATURA CU ACEST ASPECT LEGAL , pe care l-am dezvoltat mai sus - iti spun ca nu stiu la cite plati facute de tine pina acum , la orice concurs la car eai participat , ai cerut si aia insistat pentru factura fiscala , nu pentru ca nu ai dreptul ci pur si simplu ca nuu te-a interesat acest aspect ! Brusc , toti devenim ......colegi cu Vladeascu si fini de tata cu Basescu ! , tocmai atunci cind la un concurs privat , organizat de ORICINE , mergem la Braile !!! ca si Braila se chema faptul ca 50 echipe pun banii pentru concurs , fara chitanta si cel care e mai tare de pescuit , culege recolta !

Buhac

Mesaj de Buhac »

Vladut
Vad ca esti obsedat de cuvantul PRESEDINTE .
Ce acte trebuie sa aduc la Sinaia din partea Asociatiei Diana care este afiliata la AGVPS am inteles din postarea facuta dl Presedinte Stanila.
Si daca nu o sa le am pe toate o sa beau si eu un sprit la Sinaia .
Am crezut ca vrei sa ma ajuti dar mai rau ma zapacesti si am observat ca nu ai nici o functie dar iti place sa intreti atmosfera de care eu chiar nu am chef.
Daca vrei sa ma ajuti nu mai da nici o explicatie .
Ma multumesc ca pot sa postez aici.

Buhac

Mesaj de Buhac »

Val
Daca ma suna cineva nu ajungeam aici.
Nu am avut nici o intentie. Stii cum este cand vorbesti pe banii si depind de altcineva .
Ne vedem la Sinaia .

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Campionatul National de Pescuit la Crap”