Zarguzon Adi scrie:Val Pangica jr scrie:@Adi Zarguzon
ca fost lazarist iti spun si eu , ca taxele percepite pentru un arbitraj sunt exagerate ! Eu inteleg ca in bakanta calitate versus cantitate , trebhie sa platesti serviciul credibil , acceptat de toti pescarii , dar asta numa in masura in care ne recunoastem reciproc serviciile oferite , versus plata facuta !!! Deocamdata , APS q fost criticata estul de tare prin nivelul taxelor percepte , iar explocatia oficiala a fost aceea ca dat fiin dfaptul ca au arbitrat pentru prima data la crap , au avut nevoie de investitii care s-au materializat prin pret ! Acum , in 2010 , nu mai au nevoie de asa ceva ! - ce pret propun ?
Nu stiu ce pret cer dar sunt deschisi la dialog.Cerele o oferta de pret si vei afla.
Adi , dragul meu ,
mandria si orgoiliul nemasurat ne face sa discutam aiurea pe 10 forumuri , si prejudiciem adevarul ! Spune-mi ce poate determina APCR , ca pentru suma de 30000 RON ( o mica avere ! , pentru oricine ) , sa nu accepte arbitrii voluntari ( cite 3 din partea cluburilor - obligati prin regulament sa ii reprezinte la fiecare etapa ! ) si de diferenta de 1500 EUR / etapa , sa nu invite un arbitru CIPS , delegat de forul international , pentru 3 zile , ca sef al arbitrajului ? ( daca o fi ceva in plus se gasesc bani ! , la asa nivel ! )
Cine va fi mai credibil ? APS prin corpul de arbitrii scolarizati si inzestrati de APCR anul trecut , sau un reprezentant CIPS , care nici macar nu vorbeste romaneste , daramite sa aiba si "favoriti" ????? Cind ceri un ban , trebuie sa te compari cu ceva !!! In cazul APS se compara cu numai ei stiu ce ......., asta dupa ce s-au dotat pe banii pescarilor de crap si acum le cer bani mai multi celor de la spinning , ca sa ii arbitreze pentru ca au logistica necesara !
Sincer mi-am propus sa ii contactez si pe arbitrii mandati de CIPS si sa inteleg cit costa deplasarea unui arbitru sef , pentru 72 ore in Romania . Asta ca sa fie totul BETON ! ma gindesc sa le plateasc eu sumele necesare , sau sa cer AGVPS-ului sa ceara oficial acest lucru , extra buget , doar ca sa vina ... dar asta depinde si de raspunsul celor de la CIPS !