Posibil parteneriat APCR-LRC?

Desfasurare, clasamente, fotografii, discutii, polemici, propuneri, decizii.

Moderator: gor965

Scrie răspuns
Zarguzon Adi
Partener Crapmania.ro

Re: Posibil parteneriat APCR-LRC?

Mesaj de Zarguzon Adi »

Val Pangica jr scrie:@Adi Zarguzon

ca fost lazarist iti spun si eu , ca taxele percepite pentru un arbitraj sunt exagerate ! Eu inteleg ca in bakanta calitate versus cantitate , trebhie sa platesti serviciul credibil , acceptat de toti pescarii , dar asta numa in masura in care ne recunoastem reciproc serviciile oferite , versus plata facuta !!! Deocamdata , APS q fost criticata estul de tare prin nivelul taxelor percepte , iar explocatia oficiala a fost aceea ca dat fiin dfaptul ca au arbitrat pentru prima data la crap , au avut nevoie de investitii care s-au materializat prin pret ! Acum , in 2010 , nu mai au nevoie de asa ceva ! - ce pret propun ?
Nu stiu ce pret cer dar sunt deschisi la dialog.Cerele o oferta de pret si vei afla.

andrei vladeanu
Veteran
Puncte: 0

Mesaj de andrei vladeanu »

nu trebuie sa ceara voie. trebuie sa consimta ca respectivii 8 pescari concureaza in numele respectivei asociatii.
ba ti-am raspuns. regulamentul se va stabili pe 30 ianuarie. gandesc ca este logic si de bun simt sa exista abateri pt care raspund pescarii, respectiv abateri pt care raspunde clubul.
ca sa nu mai lungim dialogul asta am sa-ti dau si doua exemple, absolut imaginare.
1. pescarul x bate un concurent in timpul unei manse. raspunde pescarul.
2. clubul y este numit organizator de etapa. la ora concursului, cand echipele vin pe balta, acolo nu e nimeni, nu sunt standuri, etc. raspunde clubul.
The One Team

EX-UL
pescar de competitie

Mesaj de EX-UL »

Zarguzon Adi scrie:

ca fost lazarist iti spun si eu , ca taxele percepite pentru un arbitraj sunt exagerate ! Eu inteleg ca in bakanta calitate versus cantitate , trebhie sa platesti serviciul credibil , acceptat de toti pescarii , dar asta numa in masura in care ne recunoastem reciproc serviciile oferite , versus plata facuta !!! Deocamdata , APS q fost criticata estul de tare prin nivelul taxelor percepte , iar explocatia oficiala a fost aceea ca dat fiin dfaptul ca au arbitrat pentru prima data la crap , au avut nevoie de investitii care s-au materializat prin pret ! Acum , in 2010 , nu mai au nevoie de asa ceva ! - ce pret propun ?
Nu stiu ce pret cer dar sunt deschisi la dialog.Cerele o oferta de pret si vei afla.
Adi , dragul meu ,

mandria si orgoiliul nemasurat ne face sa discutam aiurea pe 10 forumuri , si prejudiciem adevarul ! Spune-mi ce poate determina APCR , ca pentru suma de 30000 RON ( o mica avere ! , pentru oricine ) , sa nu accepte arbitrii voluntari ( cite 3 din partea cluburilor - obligati prin regulament sa ii reprezinte la fiecare etapa ! ) si de diferenta de 1500 EUR / etapa , sa nu invite un arbitru CIPS , delegat de forul international , pentru 3 zile , ca sef al arbitrajului ? ( daca o fi ceva in plus se gasesc bani ! , la asa nivel ! )
Cine va fi mai credibil ? APS prin corpul de arbitrii scolarizati si inzestrati de APCR anul trecut , sau un reprezentant CIPS , care nici macar nu vorbeste romaneste , daramite sa aiba si "favoriti" ????? Cind ceri un ban , trebuie sa te compari cu ceva !!! In cazul APS se compara cu numai ei stiu ce ......., asta dupa ce s-au dotat pe banii pescarilor de crap si acum le cer bani mai multi celor de la spinning , ca sa ii arbitreze pentru ca au logistica necesara ! :lol:

Sincer mi-am propus sa ii contactez si pe arbitrii mandati de CIPS si sa inteleg cit costa deplasarea unui arbitru sef , pentru 72 ore in Romania . Asta ca sa fie totul BETON ! ma gindesc sa le plateasc eu sumele necesare , sau sa cer AGVPS-ului sa ceara oficial acest lucru , extra buget , doar ca sa vina ... dar asta depinde si de raspunsul celor de la CIPS !

Vali Vesa
pescar de competitie

Mesaj de Vali Vesa »

Val Pangica jr scrie: ...Acum , in 2010 , nu mai au nevoie de asa ceva ! - ce pret propun ? Iti spun eu - cel mult 10 % reducere din sume exagerate !!!!...
Nu inteleg nimic. Despre ce vorbiti? Ati primit oferta de pret de la APS??? Si cine a cerut oferta???

Ca eu am vorbit azi cu un reprezentant al APS si mi-a spus ca maine (Marti 26.01) au sedinta si putem vorbi de arbitraj APS si oferta doar Miercuri 27.01.

???
Clubul Sportiv Ovidius Constanta

Vladut Mateianu
CS SENZOR

Mesaj de Vladut Mateianu »

Eu cred ca cel mai bun arbitraj il fac cluburile inscrise in competitie !
Daca fiecare club participant va veni cu cate 2 arbitrii la fiecare etapa va fi perfect ! Ptr . ca, daca esti intr-un club inseamna ca sti cu ce se mananca pescuitul la crap...... :wink:
Si asa vor fi echipe de cate 3 arbitrii care vor cantarii, 3 arbitrii din 3 cluburi !
Ce nu este bine ? Si economisim niste mii de euro ! :wink:
CS SENZOR

http://www.snz.ro
http://www.crapmania.ro

"Studiati trecutul, daca vreti sa divinizati viitorul." - Confucius

Zarguzon Adi
Partener Crapmania.ro

Mesaj de Zarguzon Adi »

andrei vladeanu scrie:nu trebuie sa ceara voie. trebuie sa consimta ca respectivii 8 pescari concureaza in numele respectivei asociatii.
ba ti-am raspuns. regulamentul se va stabili pe 30 ianuarie. gandesc ca este logic si de bun simt sa exista abateri pt care raspund pescarii, respectiv abateri pt care raspunde clubul.
ca sa nu mai lungim dialogul asta am sa-ti dau si doua exemple, absolut imaginare.
1. pescarul x bate un concurent in timpul unei manse. raspunde pescarul.
2. clubul y este numit organizator de etapa. la ora concursului, cand echipele vin pe balta, acolo nu e nimeni, nu sunt standuri, etc. raspunde clubul.
Tot imaginar daca asociatia Diana nu este organizator nu are nici raspundere.(asociatia Diana are o balta foarte buna se numeste FACAU)

Sionut

Mesaj de Sionut »

Vladut,
actul de arbitraj consta doar in cantar si clasament ?
@ Val Pangica,
dotarea APS nu s-a facut pe banii APCR, nici macar a pescarilor platitori la CN-ul de anul trecut. APS-ul a
investit constant inca de acum 2 ani in dotarea echipei de arbitrii.
Din suma de anul trecut, care oricum nu e la valoarea prezentata de tine, 90% s-a dus pe diurna si transportul arbitrilor.Doar 10% a reprezentat investitia in echipament.
Si sa lamurim problema de anul trecut :APS nu a bagat mana in buzunarul nimanui, APS
a inaintat o oferta de arbitraj care a fost acceptata.

P.S Datorita discutiilor de acest gen, personal, maine voi vota impotriva implicarii
APS in CN de crap de anul acesta. Cu bine domnilor.
CS APS

Zarguzon Adi
Partener Crapmania.ro

Mesaj de Zarguzon Adi »

Val Pangica jr scrie:
Zarguzon Adi scrie:

Adi , dragul meu ,

mandria si orgoiliul nemasurat ne face sa discutam aiurea pe 10 forumuri , si prejudiciem adevarul ! Spune-mi ce poate determina APCR , ca pentru suma de 30000 RON ( o mica avere ! , pentru oricine ) , sa nu accepte arbitrii voluntari ( cite 3 din partea cluburilor - obligati prin regulament sa ii reprezinte la fiecare etapa ! ) si de diferenta de 1500 EUR / etapa , sa nu invite un arbitru CIPS , delegat de forul international , pentru 3 zile , ca sef al arbitrajului ? ( daca o fi ceva in plus se gasesc bani ! , la asa nivel ! )
Cine va fi mai credibil ? APS prin corpul de arbitrii scolarizati si inzestrati de APCR anul trecut , sau un reprezentant CIPS , care nici macar nu vorbeste romaneste , daramite sa aiba si "favoriti" ????? Cind ceri un ban , trebuie sa te compari cu ceva !!! In cazul APS se compara cu numai ei stiu ce ......., asta dupa ce s-au dotat pe banii pescarilor de crap si acum le cer bani mai multi celor de la spinning , ca sa ii arbitreze pentru ca au logistica necesara ! :lol:

Sincer mi-am propus sa ii contactez si pe arbitrii mandati de CIPS si sa inteleg cit costa deplasarea unui arbitru sef , pentru 72 ore in Romania . Asta ca sa fie totul BETON ! ma gindesc sa le plateasc eu sumele necesare , sau sa cer AGVPS-ului sa ceara oficial acest lucru , extra buget , doar ca sa vina ... dar asta depinde si de raspunsul celor de la CIPS !
Domnul Andrei Vladeanu anul trecut nu a vrut sa negocieze deloc cu APS . Pot sa-ti calculez pretul conform ofertei de anul trecut 4 manse :un arbitru la 5 echipe ,cost arbitru 500 ron, 5% comision din incasari.

10 loturi=30 echipe=6 arbitri +1 arbitru sef=7 arbitri =3500 ron
8loturi=24 echipe =5arbitri+ 1 arbitru sef= 6 arbitri =3000 ron
6loturi=18 echipe =4arbitri+ 1 arbitru sef=5arbitri = 2500 ron
4loturi=12 echipe =4arbitri+1arbitru sef =5arbitri = 2500 ron
TOTAL = 11500 ron +3150ron=14650:4etape=3700 RON PER ETAPA

Mai exact cu 3500 euro nu ai dureri de cap in ce priveste arbitrajul.

Vladut Mateianu
CS SENZOR

Mesaj de Vladut Mateianu »

Corect, arbitrajul nu consta doar in cantar si clasament, ptr asta ar ajunge cativa barbati puternici si 2-3 oameni "cu carte " ! :D Asa cum bine ai observat si tu, cel mai important nu este acest aspect, ci restul ! Adica cunoasterea regulamentului, precum si supravegherea respectarii lui. De aceea eu sustin ca arbitrii trebuie sa cunoasca carpfishing, adica sa stie notiunea de "montura care sa elibereze crapul in caz de ruptura" precum si sa stie semnificatia cuvintelor : marker, in-line, lead core, pop-up, snow-man, etc.
Sper sa intelegi si punctul meu de vedere. :wink:

@zarguzon

Nu inteleg de ce insisti atat cu arbitrajul APS. Te-au rugat ei sa le faci lobby ?
CS SENZOR

http://www.snz.ro
http://www.crapmania.ro

"Studiati trecutul, daca vreti sa divinizati viitorul." - Confucius

Zarguzon Adi
Partener Crapmania.ro

Mesaj de Zarguzon Adi »

Vladut Mateianu scrie:Corect, arbitrajul nu consta doar in cantar si clasament, ptr asta ar ajunge cativa barbati puternici si 2-3 oameni "cu carte " ! :D Asa cum bine ai observat si tu, cel mai important nu este acest aspect, ci restul ! Adica cunoasterea regulamentului, precum si supravegherea respectarii lui. De aceea eu sustin ca arbitrii trebuie sa cunoasca carpfishing, adica sa stie notiunea de "montura care sa elibereze crapul in caz de ruptura" precum si sa stie semnificatia cuvintelor : marker, in-line, lead core, pop-up, snow-man, etc.
Sper sa intelegi si punctul meu de vedere. :wink:

@zarguzon

Nu inteleg de ce insisti atat cu arbitrajul APS. Te-au rugat ei sa le faci lobby ?

@Vladut Mateianu insist deobicei asupra lucrurilor corecte.Si ca viitor posibil participant vreau sa beneficiez de un arbitraj CORECT.
arbitrii fiind adusi de cluburile organizatoare de etape nu pot fi impartiali.
P.S. am 10% comision din incasari :D :D :D

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Campionatul National de Pescuit la Crap”