Moderator: gor965
se poate. dar initial conspectia a fost facuta pe lac , care a impresionat prin prezentarea facuta. apoi, consiliul judetean a aprobat si desfasurarea in acea perioada a unui targ de pescuit (gen Expoaventuri) si a congresului AGVPS.Genes Florin scrie:Vlade tu spuneai ca cei de la agvps sunt praf la capitolul pescuit la Carp.
poți spune ca nu a contat si vanatoarea?
Ca pescar, cred ca este cel mai bine ca echipa campiona nationala a Romaniei sa fie aleasa pe aceiasi pista de concurs pe care se va desfasura CM.Kyra scrie:proiectul Sarulesti propus de Apcr -sa fie CN
proiectul Avps Soimul-Carping-Rig Service sa fie CM
sau invers oare SE PUTEA intreb? adica sa nu fie luate la Pachet CN +CM+ Ziua Vanatorului + Congresul AGVPS
Asta nu este mare circ, este chiolhan care îl fac si eu când am chef.daniruiu scrie:apropo...ce parere ai de expozitia cainiilor de vanatoare...a trofeelor....ceaune..gratare ....intr-un cuvant....MARE CIRC!!
ca interesul national ar trebui sa primeze in fata orgoliilor personaleVladut Mateianu scrie:Kyra scrie:proiectul Sarulesti propus de Apcr -sa fie CN
proiectul Avps Soimul-Carping-Rig Service sa fie CM
sau invers oare SE PUTEA intreb? adica sa nu fie luate la Pachet CN +CM+ Ziua Vanatorului + Congresul AGVPS
NU este Circ este ceva GRANDIOS asa sa vrutdaniruiu scrie:apropo...ce parere ai de expozitia cainiilor de vanatoare...a trofeelor....ceaune..gratare ....intr-un cuvant....MARE CIRC!!