Moderator: gor965
Aaaaa tu ești cel de a luat toate concursurile desfășurate pe corbu mare????pharaoh scrie:S-a inteles ca nu va place Corbu, v-ati cam furat-o in concursuri pe-acolo
Vezi ca nam fost pe niciun concurs pe CORBU MARE vezi ca ai confundat Baltile ca am luato ca nam luato nu poti sa castigi mereu si ca o parere PERSONALA mie imi place CORBU MIC Multumim pentru RESPECT,pharaoh scrie:Era o aluzie la "reactia" provocata de numele Corbu sau Rig Service celor de la Green Lake. Amicala de altfel, tot respectul pentru verzi.
Fara sa aibe beneficii pe termen scurt sau lung?Cam asa ar trebui pusa intrebarea Vladute.Vladut Mateianu scrie:@dani ruiu
Nici Soimul si nici Club Carping nu imprtasesc parerile lui Orhei.
Referitor la proiect, cum sa nu cred in el daca am contribuit la realizarea lui ? Tare sunt curios insa cate persoane se vor implica intr-o actiune de asa calibru, fara sa aiba beneficii....
Sa nu te uimeasca. E plina Romania de astfel de oameni...shimanobig scrie:numai ca sunt uimit cum pot unii sa se intoarca dupa cum bate vantul.
Vladut ,,,astia stiu multe ,,daca le dai o balta te trezesti ca au in ia pelicani,, le inpartim poze cu balti sa le administrezeVladut Mateianu scrie:Dragos Sinca scrie:Daca tot nu exista limita de fonduriDe asemenea, in functie de dorinta Agvps, balta va fi repopulata cu cate zeci (sute) de tone de crap este nevoie, nu exista limita de fonduri.
, popularile nu ar trebuii sa vina in urma dorintei AGVPS,ci in scopul atingerii unei populatii piscicole decente. Dar amanuntele astea nu prea au contat se pare.
Am fost la 5 CM, am vazut multe piste de concurs.....asa ca lasa-ma cu texte de-astea, studiaza intai istoria crapista mondiala, apoi poate vei realiza ca nu trebuie o pista de concurs arhipopulata (gen MV), vezi cu cat s-a castigat sectorul (si cat peste s-a prins in concurs) la CM :Portugalia 2004, Belgia 2005, etc.......
Si, apropo, de unde tragi tu concluzia ca Corbu are sau nu are peste ?Doar asa, ca sa pui bete-n roate ?
Daca nici la acest eveniment nu mai vine mazare ,,atunci unde se mai duce........Vladut Mateianu scrie:Vali Vesa scrie:Uraaaaaa... !!!Vladut Mateianu scrie:La festivitata de deschidere vor fi prezente personalitati de seama :
-dl.Radu Mazare, primar Constanta
.
Ma bucur nespus, nu poti sa-l vezi pe Mazare asa usor, doar cand danseaza prin Mamaia, pe masini...![]()
Hai ca o dai in manele
Tot orgoliile si problemele personale troneaza...Pacat.