Prezentare Corbu, locatia aleasa ptr CM 2012

Desfasurare, clasamente, fotografii, discutii, polemici, propuneri, decizii.

Moderator: gor965

Scrie răspuns
Vladut Mateianu
CS SENZOR
Puncte: 0

Re: Prezentare Corbu, locatia aleasa ptr CM 2012

Mesaj de Vladut Mateianu »

Vali, da-le pace. Sunt doar cativa "aplaudaci" de casa, dornici sa se afirme in fata "boss-ului".... :D :D :D

te asigur ca peste cativa ani nu se va mai sti nimic de ei, de-a lungul anilor a fost plin forumul de "pescarici" aparuti peste noapte, tari in gura 6, 9, 12 luni apoi DISPARUTI. :twisted:
CS SENZOR

http://www.snz.ro
http://www.crapmania.ro

"Studiati trecutul, daca vreti sa divinizati viitorul." - Confucius

Dragos Sinca
Partener Crapmania.ro

Mesaj de Dragos Sinca »

Vladut Mateianu scrie:Vali, da-le pace. Sunt doar cativa "aplaudaci" de casa, dornici sa se afirme in fata "boss-ului".... :D :D :D

te asigur ca peste cativa ani nu se va mai sti nimic de ei, de-a lungul anilor a fost plin forumul de "pescarici" aparuti peste noapte, tari in gura 6, 9, 12 luni apoi DISPARUTI. :twisted:
Eh, aici o gresesti.....cate luni or fi ele, desi parca sunt vreo 3 ani deja, eu nu voi linge unde am scuipat, fata de altii in cazul carora nici nu mai stii cine le este "boss-ul".

Saky

Mesaj de Saky »

Vladut Mateianu scrie:Vali, da-le pace. Sunt doar cativa "aplaudaci" de casa, dornici sa se afirme in fata "boss-ului".... :D :D :D

Au venit
Au vazut
Au plecat

SIMESCU VALENTIN

Mesaj de SIMESCU VALENTIN »

Dragos Sinca scrie:

Eh, aici o gresesti.....cate luni or fi ele, desi parca sunt vreo 3 ani deja, eu nu voi linge unde am scuipat, fata de altii in cazul carora nici nu mai stii cine le este "boss-ul".
gogulee
Ce te-a apucat ,,,
Subiectul CORBU este alta clasa de oameni ,,dragos,,
Nu poti amesteca clasele de oameni si nici nu poti face fata ,(pe cine vrei sa trimiti sa vb ,,,pe stanila ,,)
Fitii mandri ca oameni cheltuiesc cat alti produc in 2 vieti ca sa va organizeze ceva frumos si nu mai bateti campi (CA VOI VA GANDITI ACUM CA SE STIU CASTIGATORI ) FITI MAI REALISTI ,,jucati la pariuri sa va acomodati cu adrenalina
lacul Draghiceni jud. olt

Andrei Popescu
Partener Crapmania.ro

Mesaj de Andrei Popescu »

SIMESCU VALENTIN scrie:
Dragos Sinca scrie:

gogulee
Ce te-a apucat ,,,
Subiectul CORBU este alta clasa de oameni ,,dragos,,
Nu poti amesteca clasele de oameni si nici nu poti face fata ,(pe cine vrei sa trimiti sa vb ,,,pe stanila ,,)
Fitii mandri ca oameni cheltuiesc cat alti produc in 2 vieti ca sa va organizeze ceva frumos si nu mai bateti campi (CA VOI VA GANDITI ACUM CA SE STIU CASTIGATORI ) FITI MAI REALISTI ,,jucati la pariuri sa va acomodati cu adrenalina

Vali de la vorbe la fapte este drum lung !!! Fi sigur ca daca evenimentul va fi unul reusit toti vom aplauda....Dar lipsesc multe din peisaj deocamdata.... cine raspunde firma Rig??? Cum spune Vladut mai sus firma asta este acum la anu unde va fi in pescuit ????
Pesti, nu povesti !!!

http://www.meetcarp.ro
http://www.bestfivecarp.com
http://www.cpk.ro

Nume utilizator schimbat din toto `U`C

iohann
Partener Crapmania.ro

Mesaj de iohann »

Dragos Sinca este un baiat de mare caracter si foarte corect,PUNCT.
Vali,ce mai zici?organizam o pescuiala la primavara cand vine si Broasca,la voi pe balta? :wink: .n-am pescuit niciodata acolo si vreau sa-mi testez bilele.sa-l chemi si pe nea bucataru' :D .

carp_master
Partener Crapmania.ro

Mesaj de carp_master »

@Andrei Vladeanu:
te a facut Pasha????
http://www.flufy.ro
Paturica cu maneci

carp_master
Partener Crapmania.ro

Mesaj de carp_master »

Vali de la vorbe la fapte este drum lung !!! Fi sigur ca daca evenimentul va fi unul reusit toti vom aplauda....Dar lipsesc multe din peisaj deocamdata.... cine raspunde firma Rig??? Cum spune Vladut mai sus firma asta este acum la anu unde va fi in pescuit ????[/quote]
@Andrei Vladeanu :
te rog sa raspunzi fara sclavi si fara cloane...
http://www.flufy.ro
Paturica cu maneci

andrei vladeanu
Veteran

Mesaj de andrei vladeanu »

am spus si in sala la agvps, marti, cand selaru ne-a anuntat decizia consiliului.

urez succes aliantei liga (orhei) - soimul (pasa) - carping (c. rudeanu) - mateianu , care a sustinut firma rig service srl pentru organizarea cm 2012, zilelor vanatorului, expozitiilor de trofee vanatoresti, concursurilor de tir sau caini, targurilor, gratarelor si chiolhanelor.

consider decizia lui selaru aberanta si astept o decizie oficiala in scris din partea agvps.
la sedinta de marti a vorbit o ora despre vanatoare, iar despre lacul corbu a spus o singura fraza - nu are gropi!

apoi voi face public intreg proiectul apcr pt cm 2012 sa vada toata lumea la ce s-a dat cu piciorul doar de dragul vanatorii, al banilor unui domn din c-ta si - nu in ultimul rand - al dorintei obsesive a unora de a lovi in apcr si vladeanu.
The One Team

DAVID NICU

Mesaj de DAVID NICU »

Eu sunt de parere ca invinsi oricare ar fi ei ar trebui sa accepte infringerea si sa puna umarul la noul proect.
Carcotela stim cu toti sa facem si pe baza ei se acumuleaza dusmani ne justificate.

Astazi este ziua Romaniei haideti sa o sarbatorim cu bucurie,lacrimii asa cum se cuvine.
BARICADA CRAP CLUB TEAM DAVID

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Campionatul National de Pescuit la Crap”