te asigur ca peste cativa ani nu se va mai sti nimic de ei, de-a lungul anilor a fost plin forumul de "pescarici" aparuti peste noapte, tari in gura 6, 9, 12 luni apoi DISPARUTI.

Moderator: gor965
Eh, aici o gresesti.....cate luni or fi ele, desi parca sunt vreo 3 ani deja, eu nu voi linge unde am scuipat, fata de altii in cazul carora nici nu mai stii cine le este "boss-ul".Vladut Mateianu scrie:Vali, da-le pace. Sunt doar cativa "aplaudaci" de casa, dornici sa se afirme in fata "boss-ului"....![]()
![]()
![]()
te asigur ca peste cativa ani nu se va mai sti nimic de ei, de-a lungul anilor a fost plin forumul de "pescarici" aparuti peste noapte, tari in gura 6, 9, 12 luni apoi DISPARUTI.
Au venitVladut Mateianu scrie:Vali, da-le pace. Sunt doar cativa "aplaudaci" de casa, dornici sa se afirme in fata "boss-ului"....![]()
![]()
![]()
goguleeDragos Sinca scrie:Eh, aici o gresesti.....cate luni or fi ele, desi parca sunt vreo 3 ani deja, eu nu voi linge unde am scuipat, fata de altii in cazul carora nici nu mai stii cine le este "boss-ul".Vladut Mateianu scrie:Vali, da-le pace. Sunt doar cativa "aplaudaci" de casa, dornici sa se afirme in fata "boss-ului"....![]()
![]()
![]()
SIMESCU VALENTIN scrie:goguleeDragos Sinca scrie:Eh, aici o gresesti.....cate luni or fi ele, desi parca sunt vreo 3 ani deja, eu nu voi linge unde am scuipat, fata de altii in cazul carora nici nu mai stii cine le este "boss-ul".Vladut Mateianu scrie:Vali, da-le pace. Sunt doar cativa "aplaudaci" de casa, dornici sa se afirme in fata "boss-ului"....![]()
![]()
![]()
Ce te-a apucat ,,,
Subiectul CORBU este alta clasa de oameni ,,dragos,,
Nu poti amesteca clasele de oameni si nici nu poti face fata ,(pe cine vrei sa trimiti sa vb ,,,pe stanila ,,)
Fitii mandri ca oameni cheltuiesc cat alti produc in 2 vieti ca sa va organizeze ceva frumos si nu mai bateti campi (CA VOI VA GANDITI ACUM CA SE STIU CASTIGATORI ) FITI MAI REALISTI ,,jucati la pariuri sa va acomodati cu adrenalina