Moderator: gor965
AV=PROFESIONISTandrei vladeanu scrie:multumesc, dar nu sunt eu. acum am ajuns acasa, la 21,00 am plecat de la nest, locul sedintei apcr.
comunicatul in curand.
pe scurt
- presedinte APCR - AV (eu) cu un mandat interimar si cu un pachet de directii solicitate si aprobate de cluburi, cu care o sa conduc asociatia
- prima masura a presedintelui nou - inscrierea in campionatul national si a cluburilor neafiliate APCR contra sumei de 1500 e. fara alte taxe, la fel ca in cazul acvilei.
- atat cluburile APCR cat si celelalte au termen vineri 7 mai ora 13,00 sa prezinte lista cu cei 10 pescari si sa achite taxa
- pana vineri 7 mai ora 13,00 se vor finaliza si contractele de sponsorizare cu administratorii de lacuri.
- Senzor nu participa la CN. finala o va organiza APCR.
- regulamentul ramane neschimbat.
- atat cluburile APCR cat si celelalte vor avea un numar egal de arbitrii si cate un membru in juriul concursului.
ps mesajul pe care il lansez astazi 3 mai 2010 este ECHITATE
Multumes pentru felicitare.DrHook scrie:Felicitari domnilor Buhac, Oana, Orhei pentru modul in care ati raspuns acestor schimbari.
Sper sa fie liniste, dar nu totala ca nu-l tinem in priza pe noul presedinte....