Probleme in prag de debut CN

Desfasurare, clasamente, fotografii, discutii, polemici, propuneri, decizii.

Moderator: gor965

Scrie răspuns
Vali Vesa
pescar de competitie
Puncte: 0

Re: Probleme in prag de debut CN

Mesaj de Vali Vesa »

cornelserbu scrie: responsabilitatea si raspunderea si-o poate lua concurentul printr-o simpla semnatura ... :D
Probabil ca asta ar fi o varianta. Daca accepta si patronul baltii (ca nu e balta lui tata) n-am nimic impotriva.

Iar tu ramai sa te gandesti la scenarii si rea vointa, ca orice postare e rasucita pe toate partile... Daca citeai comentariile mele la Art 52 de pe apcr.eu nu mai vedeai rea vointa

http://apcr.eu/forum/viewtopic.php?f=8& ... a3d2c#p357

O zi buna tuturor, ca belelele vin singure... :evil:
Clubul Sportiv Ovidius Constanta

andrei vladeanu
Veteran

Mesaj de andrei vladeanu »

vali si vladut, asa este insa am convenit sa depasim acest moment pentru a nu escalada conflictul.
va rog sa facem un efort.
The One Team

cornelserbu
Veteran

Mesaj de cornelserbu »

Vladut Mateianu scrie:Organizatorul raspunde de ce se intampla in timpul mansei. De afara este usor sa-ti dai cu parerea.

Iar in cazul de fata, la CN 2010, organizatorii de etape nu numai ca nu au nimic de castigat, dar vin si cu bani de acasa...... Asa ca ar trebui tinut cont si de parerile lor ! :wink:
:lol: :lol: :lol: tu chiar vorbesti serios ???...vrei sa-ti aduc aminte cat de usor iti era tie sa-ti dai cu parerea de afara :mrgreen:

cred ca n-ai citit atent postarea mea...organizatorul raspunde in timpul mansei de ce se intampla, mai putin pentru ce ia o semnatura unde concurentul isi asuma niste riscuri...e simplu...

da, anul trecut organizatorii s-au imbogatit de pe urma manselor...presupun ca te gandeai la rosioru, nu :mrgreen:
Cornel Serbu
Friends Carp Team

cornelserbu
Veteran

Mesaj de cornelserbu »

acum am citit postarea lui andrei si ma opresc aici...scuze !
Cornel Serbu
Friends Carp Team

cata bh

Mesaj de cata bh »

In desen aveti harta standurilor de pe Cetariu pe standuri de 20 X 12 si distanta intre standuri de cca 40m.
Distanta intre sectoare A4-B1 si B4- C1 este de cca 70 m.
Grila este :
I. A1-B3-C1
II. A2-B4-C2
III.A3-B1-C4
IV.A4-B2-C3
Din cauza dimensiunilor mici ale lacului Cetariu mai mult de 4 loturi nu incap in conditiile respectarii regulamentului.
In cazul in care se impun 5 loturi Carp Fan cedeaza dreptul de a organiza etapa de pe Cetariu .

Imagine
Catalin Prichici
''Absolut knowledge shut the door on progressive day-to-day learning'' Simon Horton

Vali Vesa
pescar de competitie

Mesaj de Vali Vesa »

Dupa cum am spus si la sedinta, am fost si am vazut balta. E asa cum spune Cata. Chiar mai mult, datorita dimensiunilor baltii, mie mi se pare ca A1 e "bagat" prea mult in dig si C4 in coada baltii... Si introducerea unui al cincelea lot ar face ca A4 sa se bata fata in fata (si in lansete dar chiar si fizic la un moment dat :mrgreen: ) cu B1 si C1 cu B4

oanavictor
Pescar de competitie

Mesaj de oanavictor »

Problema este destul de delicata pentru ca in proportie de 95% Energy carp Brasov va participa .
In total vor fi 15 echipe
Trebuie luata o hotarare cat mai urgent .
Rog conducerea APCR sa publice de urgenta daca mai sunt cluburi care nu au achitat ''CONTRIBUTIA ''

Ps.Clubul Pelicanul a achitat astazi 6202,80 ron ,contravaloarea a 1500 euro la cursul de schimb 4,1352.
Aceasta suma a fost virata in contul APCR pentru ,,CONTRIBUTIE PARTICIPARE CAMPIONAT NATIONAL .
Cea mai mare realizare a diavolului a fost aceea ca a convins lumea ca nu exista

Vali Vesa
pescar de competitie

Mesaj de Vali Vesa »

oanavictor scrie:Problema este destul de delicata pentru ca in proportie de 95% Energy carp Brasov va participa .
In total vor fi 15 echipe
Trebuie luata o hotarare cat mai urgent ...
ovidius plateste diferenta maine.

problema e destul de delicata, din cauza timpului scurt.

echitabil cred eu, ar fi:

cluburile participante la sedinta de la Sinaia sa respecte tragerea la sorti
celelalte cluburi (scuze, dar nu stiu cum sa le spun, sa nu intelegeti apcr si ceilalti, ca nu e asa) sa tina mansa pe o alta balta, nu stiu care...

si a doua etapa o sa avem ceva timp s-o regandim, ca si aici o sa trebuiasca inca o balta.

oricum, datele si baltile stabilite la sinaia nu se pot modifica - planificari concedii, alte concursuri, etc...

e doar o parere, poate altii vad problema mai bine.

cornelserbu
Veteran

Mesaj de cornelserbu »

clubul pescarilor renunta anul acesta la cn...din pacate timpul este prea scurt pentru formarea unui lot competitiv, mai ales ca unii deja si-au facut programe pentru concedii sau alte concursuri de pescuit

ne pare foarte rau ca vom sta departe de competitie anul acesta, dar fiti siguri ca la anul veti avea un partener de intrecere cu care va va face placere sa concurati...
Cornel Serbu
Friends Carp Team

andrei vladeanu
Veteran

Mesaj de andrei vladeanu »

vineri la ora 13 o sa vedem cate echipe s-au mai inscris.
The One Team

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Campionatul National de Pescuit la Crap”