Moderator: gor965
http://www.apcr.eu/comunicate-presa/20- ... -2010.htmlbarbumarius scrie:?
Raspunsul CIPS la intrebarea transmisa prin e-mail:Dan Mitranescu scrie: ...In alta ordine de idei poti sa te adresezi si CIPS- FIPS cu reclamatie la adresa buteliilor...
Scuze ca intreb, dar iti iei tu responsabilitatea (in locul organizatorului de etapa) daca se intampla un eveniment nedorit???andrei vladeanu scrie:nu mai are rost sa insistati pe un subiect depasit. chiar daca in anglia nu se va face focul in stand, in CN o sa se faca. s-a stabilit si nu se revine.
responsabilitatea si raspunderea si-o poate lua concurentul printr-o simpla semnatura pe care si noi (organizatorii de anul trecut) am luat-o...in cazul de fata, cand nici macar nu exista un precedent, da-mi voie sa ma gandesc la rea vointa, sau pur si simplu la drobul de sare...Vali Vesa scrie:Scuze ca intreb, dar iti iei tu responsabilitatea (in locul organizatorului de etapa) daca se intampla un eveniment nedorit???
Daca nu, la Sacel, ca organizator de etapa, clubul nostru nu o sa permita focul in stand. Nu am chef sa dau cu "subsemnatul"... CLAR !!!