Moderator: gor965
Nea Cormele, stiu cum sta treaba intre ei, voiam doar sa nu mai stau pe forum, sa nu mai vad discutiile astea interminabile.cornelserbu scrie:vladeanu si mitranescu...doi pescari foarte buni care pe balta se respecta, pe net se ciondanesc, iar neavenitii ii cred dusmani de moarte...fara voi si divergentele voastre (in primul rand in materie de nada), pescuitul crapului de la noi ar fi foarte sarac si n-ar fi bine deloc...
petre iulian scrie:Eu inteleg disperarea unui lot care stie ca la Lates o sa piarda pentru ca o sa prinda mult cteno dar sa schimbi regulamentul pentru ca asa vrea un lot mi se pare prea mult.
petre iulian scrie:Eu inteleg disperarea unui lot care stie ca la Lates o sa piarda pentru ca o sa prinda mult cteno dar sa schimbi regulamentul pentru ca asa vrea un lot mi se pare prea mult.
Daca port o discutie pe aceasta tema acum sigur se interpreteaza ca vrem sa schimbam ceva.andrei vladeanu scrie:ar fi interesanta si o discutie pe tema punctarii tenului.
mitranescu poate sa-ti spuna aici punctul de vedere, nu prin cei 2 purtatori de cuvant .
Sincer imi pare rau ca trebuie sa pierd cateva minute in fata calculatorului dar nu pot sa ii las pe cei care au slabiciunea si iubesc fenomenul PESCUITUL DE CRAP indusi in eroare de catre ..........Dan Mitranescu scrie:petre iulian scrie:Eu inteleg disperarea unui lot care stie ca la Lates o sa piarda pentru ca o sa prinda mult cteno dar sa schimbi regulamentul pentru ca asa vrea un lot mi se pare prea mult.
Cauta putin si vezi unde vrea "un lot" sa schimbe ceva ! Gaseste tu un singur rand cu aceasta idee si mai vorbim.
..."disperarea unui lot" ...![]()
![]()
. Nu suntem noi aia .