Probleme in prag de debut CN

Desfasurare, clasamente, fotografii, discutii, polemici, propuneri, decizii.

Moderator: gor965

Scrie răspuns
cornelserbu
Veteran
Puncte: 0

Re: Probleme in prag de debut CN

Mesaj de cornelserbu »

vladeanu si mitranescu...doi pescari foarte buni care pe balta se respecta, pe net se ciondanesc, iar neavenitii ii cred dusmani de moarte :D ...fara voi si divergentele voastre (in primul rand in materie de nada), pescuitul crapului de la noi ar fi foarte sarac si n-ar fi bine deloc... :D
Cornel Serbu
Friends Carp Team

andrei vladeanu
Veteran

Mesaj de andrei vladeanu »

divergenta principala, cornele, este intr-adevar in materie de nada.
dar nu cum ar fi tentata lumea sa creada - care nada e mai buna fiertura de seminte & sparturi sau boiliesul (la randul lui tot o fiertura de fainuri, asa cum ii zice si numele englezesc). pentru ca nu exista mai buna, fiecare nada isi face treaba intr-un anume context, folosita corect. asta o stiu si eu si mitranescu. voi trata pe larg acest subiect in numarul pe iunie din SuperPescar.

problema noastra este alta, cornele.

el ma acuza ca am promovat exclusiv boiliesul, iar lumea nu a invatat sa pescuiasca. atunci cand el si echipele lui vin la un concurs snopesc adversarii pentru ca echipele celelalte sunt slabe. nu stiu pescuit. nu mai e cazul sa spun ca sunt acuzat ca am facut acest lucru din interese materiale si comerciale, ca sa vand boilies. asa zice.
iar aceste echipe slabe, net inferioare alor lui, vor vota si aproba mereu regulamente in favoarea lor si a boiliesurilor (vezi cazu tenu) si intotdeauna impotriva pescuitului la crap adevarat pe care il practica el.
The One Team

Genes Florin
pescar de competitie

Mesaj de Genes Florin »

cornelserbu scrie:vladeanu si mitranescu...doi pescari foarte buni care pe balta se respecta, pe net se ciondanesc, iar neavenitii ii cred dusmani de moarte :D ...fara voi si divergentele voastre (in primul rand in materie de nada), pescuitul crapului de la noi ar fi foarte sarac si n-ar fi bine deloc... :D
Nea Cormele, stiu cum sta treaba intre ei, voiam doar sa nu mai stau pe forum, sa nu mai vad discutiile astea interminabile.
Balta Puiesti

andrei vladeanu
Veteran

ar fi interesanta si o discutie pe tema punctarii tenului.
mitranescu poate sa-ti spuna aici punctul de vedere, nu prin cei 2 purtatori de cuvant .
The One Team

petre iulian
Pescar de competitie

Mesaj de petre iulian »

Eu inteleg disperarea unui lot care stie ca la Lates o sa piarda pentru ca o sa prinda mult cteno dar sa schimbi regulamentul pentru ca asa vrea un lot mi se pare prea mult.
Membru Fondator al Clubului Sportiv Green Lake

FloroiuCiprian

Mesaj de FloroiuCiprian »

petre iulian scrie:Eu inteleg disperarea unui lot care stie ca la Lates o sa piarda pentru ca o sa prinda mult cteno dar sa schimbi regulamentul pentru ca asa vrea un lot mi se pare prea mult.

Stai linistit,ca nici nu se pune problema de schimbare ceva la regulament,asta cel putin din punctul nostru de vedere! :wink:
Cine doreste sa participe trebuie sa se conformeze,daca nu sa stea acasa!

Vasilica Baboieru

Mesaj de Vasilica Baboieru »

asa este noi nu stim sa prindem decat ten ,noroc ca am vorbit cu Gabi Sandu si mi-a zis ca tenul i-a decedat anu' trecut, dar o sa incercam sa prindem si catva crapi romanesti.Tu? :?:
vreau sa pescuiesc in ape limpezi

Dan Mitranescu
Veteran

Mesaj de Dan Mitranescu »

petre iulian scrie:Eu inteleg disperarea unui lot care stie ca la Lates o sa piarda pentru ca o sa prinda mult cteno dar sa schimbi regulamentul pentru ca asa vrea un lot mi se pare prea mult.

Cauta putin si vezi unde vrea "un lot" sa schimbe ceva ! Gaseste tu un singur rand cu aceasta idee si mai vorbim.

..."disperarea unui lot" ... :D :D :D . Nu suntem noi aia . :D

Dan Mitranescu
Veteran

Mesaj de Dan Mitranescu »

andrei vladeanu scrie:ar fi interesanta si o discutie pe tema punctarii tenului.
mitranescu poate sa-ti spuna aici punctul de vedere, nu prin cei 2 purtatori de cuvant .
Daca port o discutie pe aceasta tema acum sigur se interpreteaza ca vrem sa schimbam ceva.
Nu este cazul.
Vorbim la iarna.
Nu am purtatori de cuvant .

andrei vladeanu
Veteran

Dan Mitranescu scrie:

Cauta putin si vezi unde vrea "un lot" sa schimbe ceva ! Gaseste tu un singur rand cu aceasta idee si mai vorbim.

..."disperarea unui lot" ... :D :D :D . Nu suntem noi aia . :D
Sincer imi pare rau ca trebuie sa pierd cateva minute in fata calculatorului dar nu pot sa ii las pe cei care au slabiciunea si iubesc fenomenul PESCUITUL DE CRAP indusi in eroare de catre ..........
Nu pot sa nu informez pescari care sunt dispusi sa faca orice sacrificiu [ familie,servici,bani,timp etc.]pentru a se intoarce dupa cateva zile cu o DIPLOMA si o CUPA in cel mai fericit caz .
Fac parte din ASOCIATIA ACVILA si sunt mandru ca am gasit o conducere care cunoaste si doreste cu adevarat sa respectam si sa aplicam spiritul sportivitati .
Pe scurt ce doreste DOMNUL VICEPRESEDINTE AL ASOCIATIEI acvila;
- Regulamentul CIPS-FIPS sa fie tradus si respectat in totalitate [ nu dupa bunul plac al producatorilor de nada]
- Regulamentul CIPS -FIPS sa fie prezentat de cei care au dreptul de a organiza Campionatul National .
- Regulamentul CIPS-FIPS sa fie BAZA inscrierilor Cluburilor la Campionatul National dupa ce il cunosc in totalitate si vor considera ca au pregatirea si priceperea de al respecta .

1- TENUL - punctare conform CIPS-FIPS
a- daca nu este intr-o balta atunci cu ce incurca sa se puncteze ?
b- daca tenul este intr-o balta atunci el poate destabiliza balta umbland in bancuri si speriind crapul .
Cine a facut regulamentul CIPS-FIPS la asta sa gandit si nu la ce vand producatori de nada din Romania.

2. FOCUL - este permis in stand conform CIPS -FIPS.
3. ARBITRAJUL - sa cerut sa avem 3 arbitri pentru ca avem pescari in 3 sectoare si oricum vor fi platiti din fondul ASOCIATIEI ACVILA. [ dupa ce avem dovezi scrise LA UMBRA de catre conducerea APCR ca doresc sa ne ARDA ]
buhac

E-mail buhac
The One Team

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Campionatul National de Pescuit la Crap”