Probleme in prag de debut CN

Desfasurare, clasamente, fotografii, discutii, polemici, propuneri, decizii.

Moderator: gor965

Scrie răspuns
andrei vladeanu
Veteran
Puncte: 0

Re: Probleme in prag de debut CN

Mesaj de andrei vladeanu »

exista 2 discutii separate
una este cea de sus, in care trebuie sa lamurim cine vorbeste in numele echipei tale si cine nu.
a doua este cea principiala, pe care o puteam purta si acum. si anume de ce ar trebui punctat tenul in conditiile in care, cu o singura exceptie, nu a existat la nicio editie de CM.
The One Team

Dan Mitranescu
Veteran

Mesaj de Dan Mitranescu »

Vorbim

petre iulian
Pescar de competitie

Mesaj de petre iulian »

Eu cand m-am inscris la CN am fost de acord cu regulamentul si sistemul propus de APCR dar acum apare un om care nu-i convine ca nu se puncteaza ctenul si ameninta . El reprezinta ACVILA si daca nu reprezinta ce vreti si voi ar fi bina sa-i puneti botnita. Si eu am destule comentarii la sistem dar daca am fost de acord cu el nu mai are rost sa comentez. Am o singura problema care o sa o ridic in momentul in care o echipa vecina are in stand o butelie mare in stand > Eu sunt mai fricos din fire si nu vreau sa-mi fie pusa viata in pericol de o butelie explodata asa ca cer organizatorului sa fie scoasa din stand pe motiv ca-mi pune viata in pericol.Nu am nimic cu voi ,admir sistemul vostru cu mamaliga dar nu vreau sa-mi puneti viata in pericol.
Membru Fondator al Clubului Sportiv Green Lake

andrei vladeanu
Veteran

Dan Mitranescu scrie:Vorbim
pai vorbeste. as vrea sa lamurim ambele probleme. ca sa nu mai vorbim pe la colturi.
The One Team

Dan Mitranescu
Veteran

petre iulian scrie:Eu cand m-am inscris la CN am fost de acord cu regulamentul si sistemul propus de APCR dar acum apare un om care nu-i convine ca nu se puncteaza ctenul si ameninta . El reprezinta ACVILA si daca nu reprezinta ce vreti si voi ar fi bina sa-i puneti botnita. Si eu am destule comentarii la sistem dar daca am fost de acord cu el nu mai are rost sa comentez. Am o singura problema care o sa o ridic in momentul in care o echipa vecina are in stand o butelie mare in stand > Eu sunt mai fricos din fire si nu vreau sa-mi fie pusa viata in pericol de o butelie explodata asa ca cer organizatorului sa fie scoasa din stand pe motiv ca-mi pune viata in pericol.Nu am nimic cu voi ,admir sistemul vostru cu mamaliga dar nu vreau sa-mi puneti viata in pericol.
Asta cu "botnita" cu parere de rau iti spun ca este mult mai periculoasa decat aia cu butelia ... pentru tine.

In alta ordine de idei poti sa te adresezi si CIPS- FIPS cu reclamatie la adresa buteliilor pentru ca si dublii campioni mondiali Africa de Sud pescuiesc la fel de "inconstienti" cu buteliile in stand . Recunosc sunt invidios pe oalele lor de inox de 80L . Tuciurile noastre au decat 15L.

Dan Mitranescu
Veteran

andrei vladeanu scrie:
Dan Mitranescu scrie:Vorbim
pai vorbeste. as vrea sa lamurim ambele probleme. ca sa nu mai vorbim pe la colturi.
Nu ma lasa verdele ...

Uite aici : http://www.crapmania.ro/forum/viewtopic ... 68&start=0

Cat mi-am batut gura degeaba.

andrei vladeanu
Veteran

Dan Mitranescu scrie: In alta ordine de idei poti sa te adresezi si CIPS- FIPS cu reclamatie la adresa buteliilor pentru ca si dublii campioni mondiali Africa de Sud pescuiesc la fel de "inconstienti" cu buteliile in stand . Recunosc sunt invidios pe oalele lor de inox de 80L . Tuciurile noastre au decat 15L.
uite, asta nu intelegi tu. nu este problema cipsului sau a fipsului cum organizam noi cn in Romania.
iar ca sa intelegi, uite un exemplu din trecutul recent al agvps-ului.
dupa revolutie, comisia de competitie agvps a introdus ca mansa impusa, o mansa la rubensiana. chiar daca regulamentul cips te lasa sa pescuiesti la mondiale cu vrei.
de ce?
pentru ca in calificarile nationale pescarii romani prindeau cu varga de 3 metri sute de obleti pe mansa, se calificau, iar la CM nu stiau sa manevreze rubensiana sarita de 10 metri. nu a fost un abuz din partea agvps?
The One Team

andrei vladeanu
Veteran

iar despre batutul gurii de pomana, afla urmatoarele

tu ai dreptate dintr-un punct de vedere foarte ingust. spui ca tenul echilibreaza standurile. este adevarat. pe baltile din Romania. in strainatate insa, nu exista teni ci mrene, lini si mai cu seama platici. ei bine, aceste specii trebuie evitate si prins CRAPUL.
The One Team

petre iulian
Pescar de competitie

Mesaj de petre iulian »

eu o sa ma adresez organizatorului Dane . Daca el este de acord sa puna viata participantilor in pericol nu are de cat dar sa raspunda in caz de vre-o "nenorocire".
Membru Fondator al Clubului Sportiv Green Lake

Dan Mitranescu
Veteran

andrei vladeanu scrie:iar despre batutul gurii de pomana, afla urmatoarele

tu ai dreptate dintr-un punct de vedere foarte ingust. spui ca tenul echilibreaza standurile. este adevarat. pe baltile din Romania. in strainatate insa, nu exista teni ci mrene, lini si mai cu seama platici. ei bine, aceste specii trebuie evitate si prins CRAPUL.
Inainte sa inveti sa eviti un peste mai intai trebuie sa stii sa il prinzi sau sa ii stii comportamentul.

Am fost in Franta la antrenament si tot ce am facut a fost sa invatam sa evitam somnul pitic ...dar asta prin compromisul de a folosi o nada pe care pestii nu o suporta ,iar cei cativa crapi prinsi de noi au fost la prima incercare de a o inghiti. Daca noi stiam comportamentul somnului pitic in regim de concurs si ca nu mai este nevoie sa-l evitam poate nu ne prezentam cu cea mai proasta nada din toate echipele la un CM. Recunoaste ca daca mergeam cu 1016 eram cel putin vicecampioni mondiali . (nu ai ce sa zici )

Pestii de talie mica se evita de la sine in concursurile din lacuri. Cantitatea de nada folosita satura imediat aceste specii. Problema apare pe rauri sau pe marile lacuri . Deocamdata nu ne intereseaza subiectul.
Singura specie care deranjeaza este tenul . Pentru a evita acest peste trebuie sa pescuim in mare parte izolat ,pe paturi de nada restranse , cu nada de culoare inchisa ... Bun ...il evitam ,dar asta nu inseamna ca folosim cea mai buna nada si strategie ca atunci cand avem in lac numai romanesc.

Daca ne calificam la un CM dovedind ca stim sa evitam tenul nu inseamna ca stim sa prindem romanesc , ba mai mult plecam cu un handicap crezand ca nada noastra este perfecta.

Si o intrebare : De ce sa invatam sa evitam tenul daca acesta nu exista in Anglia si nu ne incurca cu nimic acolo ?

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Campionatul National de Pescuit la Crap”