Moderator: gor965
pai vorbeste. as vrea sa lamurim ambele probleme. ca sa nu mai vorbim pe la colturi.Dan Mitranescu scrie:Vorbim
Asta cu "botnita" cu parere de rau iti spun ca este mult mai periculoasa decat aia cu butelia ... pentru tine.petre iulian scrie:Eu cand m-am inscris la CN am fost de acord cu regulamentul si sistemul propus de APCR dar acum apare un om care nu-i convine ca nu se puncteaza ctenul si ameninta . El reprezinta ACVILA si daca nu reprezinta ce vreti si voi ar fi bina sa-i puneti botnita. Si eu am destule comentarii la sistem dar daca am fost de acord cu el nu mai are rost sa comentez. Am o singura problema care o sa o ridic in momentul in care o echipa vecina are in stand o butelie mare in stand > Eu sunt mai fricos din fire si nu vreau sa-mi fie pusa viata in pericol de o butelie explodata asa ca cer organizatorului sa fie scoasa din stand pe motiv ca-mi pune viata in pericol.Nu am nimic cu voi ,admir sistemul vostru cu mamaliga dar nu vreau sa-mi puneti viata in pericol.
Nu ma lasa verdele ...andrei vladeanu scrie:pai vorbeste. as vrea sa lamurim ambele probleme. ca sa nu mai vorbim pe la colturi.Dan Mitranescu scrie:Vorbim
uite, asta nu intelegi tu. nu este problema cipsului sau a fipsului cum organizam noi cn in Romania.Dan Mitranescu scrie: In alta ordine de idei poti sa te adresezi si CIPS- FIPS cu reclamatie la adresa buteliilor pentru ca si dublii campioni mondiali Africa de Sud pescuiesc la fel de "inconstienti" cu buteliile in stand . Recunosc sunt invidios pe oalele lor de inox de 80L . Tuciurile noastre au decat 15L.
Inainte sa inveti sa eviti un peste mai intai trebuie sa stii sa il prinzi sau sa ii stii comportamentul.andrei vladeanu scrie:iar despre batutul gurii de pomana, afla urmatoarele
tu ai dreptate dintr-un punct de vedere foarte ingust. spui ca tenul echilibreaza standurile. este adevarat. pe baltile din Romania. in strainatate insa, nu exista teni ci mrene, lini si mai cu seama platici. ei bine, aceste specii trebuie evitate si prins CRAPUL.