Moderator: gor965
Toate le timpul lor!Cristi Matei scrie:ti-am vorbit altfel? NU AM NIMIC DE CASTIGAT SAU DE PIERDUT DIN FEDERATIA TA. pescuitul il practic din pasiune.
spor la treaba, dar ceva scartaie. ar trebui sa faci valuri doar cand ai ceva palpabil. de genul: Obtinere CIS, afiliere CIPS, unde vei tine CN 2012? UNDE VEI TINE CM 2012?
Sindicat? Pai de ce nu-l faci tu?Popescu Stefan scrie:Recomand pescarilor sportivi să ia în calcul organizarea unui sindicat care să-i reprezinte în relația cu cluburile sportive. Și te rog să mă crezi că știu ce spun!
Nu sunt pescar sportiv legitimat la niciun club sportiv! Cred că este un motiv suficient.Albert scrie:Sindicat? Pai de ce nu-l faci tu?Popescu Stefan scrie:Recomand pescarilor sportivi să ia în calcul organizarea unui sindicat care să-i reprezinte în relația cu cluburile sportive. Și te rog să mă crezi că știu ce spun!Nici Hoffa n-o fo' ca tine
Poi tocmai d-aia..desi, daca e asa, ce cauti la federatie? Aia nu-i cu cis-uri, cluburi, alea-alea?Vaz ca si federatia asta-i tot pã persoanã fizicãPopescu Stefan scrie:Nu sunt pescar sportiv legitimat la niciun club sportiv! Cred că este un motiv suficient.Albert scrie:Sindicat? Pai de ce nu-l faci tu?Popescu Stefan scrie:Recomand pescarilor sportivi să ia în calcul organizarea unui sindicat care să-i reprezinte în relația cu cluburile sportive. Și te rog să mă crezi că știu ce spun!Nici Hoffa n-o fo' ca tine
![]()
![]()
![]()
Asta dovedește că te cobori la nivelul unui cioban. Spre deosebire de alții, eu pot să-mi probez competența cu diplome date de universități de prestigiu. Vezi, aștia ca tine care cred că știu cu ce se mănâncă pescuitul sportiv, se limitează la faptul că dacă au dat cu bâta în baltă de nu știu câte ori, cred că pescuitul sportiv este un drept care le aparține! Vă înșelați.Albert scrie:E ca si cum ai spune ca un..cioban vrea sa sa conduca o..asociatie de..marinari.
Drept ii ca si branza si apa pot fi sarate da' tare mi-e ca asta ar fi singura asemanare intre cele doua domenii.
Tu ce zici? O sa reuseasca vreodata ciobaul sa se impuna?..Pe competenta, zic
Iar o dai pe dos.Popescu Stefan scrie:Numai dacă dorești tu. Pentru asta trebuie să fii membru în federație! PS Federația asta nu va putea fi niciodată condusă de pescari. Aici trebuie să ai alte calități. Asta e.